Evinrude 3 HP Lightwin Tune-Up Project

.

Evinrude Litetwin Tune-Up Procedure

Yen sampeyan duwe komentar utawa pitakonan babagan Evinrude 3 HP Lightwin, utawa proyek Tune-UP sing padha, please ninggalake wong-wong mau ing ngisor iki.

Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Aku ngganti impeller ing 3 hp 1952-54 (JW-1) Johnson. Nalika aku njupuk iku, unit ngisor tiba ing lantai. Saiki, drive drive ora nyedhaki propeller. Iku di-push ing kabeh cara. Apa ana kunci utawa sihir liyane sing ndadekake propeller dadi?

komentar

banjur aku njupuk unit ngisor mati lan sijine maneh bebarengan poros ketoke ing kabeh cara nanging ora aku ketemu yen sampeyan terus unit ngisor supaya prop menyang langit-langit lan sampeyan katon ing bolongan bakal dadi mbukak kanggo poros nanging yen sampeyan terus dadi nyonggo ngadhepi tembok tombol cilik kaya bab bakal pop metu menyang bolongan

komentar

nalika aku njupuk unit ngisor saka drive drive bakal ora jog menyang unit kanggo kula aku weruh ana jinis "tombol" Aku rampung munggah kanggo terus unit ngisor miring nyedhaki munggah menyang langit-langit

permalink

komentar

Punika skenario ingkang kula gadhah, lan kula nyuwun pangapunten mbok menawi mbok bilih punika dudu panggenan ingkang bener utawi format kangge pitakonan kula nanging aku anyar ing forum kaya iki. Aku duwe putra sing tresna marang pancing lan kita wis nelayan ing taun-taun pungkasan, nanging dheweke wis cukup lawas supaya dheweke bisa metu ing tlaga. Kabar apik iku kita manggon ing Minnesota supaya akèh tlaga, kabar sing ora becik aku durung tau ngubengi prau. We got a 14'boat / trailer saka wong lan motor lightwin 3hp evinrude. Miwiti wiwitan padha ngendikane sing nggoleki. We njupuk metu kaping gegandhengan lan mlumpat ok. Kanthi ok aku tegese katup lengkap isih alon banget, nanging aku pikir iki 3hp, aku kudu netepake throttle 3 / 4 kanggo lengkap kanggo mbukak. Banjur wiwit mati, langsung. Aku ngelingi sawetara kali wae sing bisa ditemtokake kanggo babagan detik 3, mungkin babagan ngendi ngirim. Nanging meh ngiwa kita terdampar ing tlaga lan aku pengin kita ndandani munggah bebarengan nanging aku anyar kanggo motor siklus 2. Dadi adoh aku ngowahi bilah lan ngeculake gas rampung kanggo miwiti seger. Sijine tank kasebut lan padha mlaku kaya sadurunge. Sembarang kaweruh / arah bakal dihargai. Saka maca situs iki muni kaya carb kit iku wiwitan apik. Sembarang saran?

Motor kuwi model 3e lightwin Evinrude 3602hp.

Aku seneng bisa mulang muridku babagan motors kapal lan iki minangka proyek wiwitan sing apik.

komentar

Njupuk tampilan apik ing kontak. Kabeh lan aku tegese ALL motor 3 HP sing lawas kudu anyar kumparan, lan bisa uga ngganti nilai lan condencer nalika sampeyan ana ing. Sampeyan ora bisa nemtokake manawa utawa ora ana bagean sing ala kanthi ndeleng wong-wong mau.

Priksa kaca 3 lan uga 5.5 hp kontak tune-up sandi.

Aku bakal nglakoni temenan kayadene sadurunge aku nguripake anakku.

komentar

Aku mung tuku Johnson 3 HP lan mbenerake iku. Aku duwe pengalaman sing padha karo mesin pamuter lan mesin siklus 2. Posting sampeyan dikirim pungkasan Juli nanging aku mung gabungan. Yen aku bisa mbiyantu aku ngerti. Kula Johnson 3 saiki lagi nunggu bagean panggantos. Iku bener mesin sing nyenengake lan gampang digarap - iki dirancang kanggo dadi. Yen sampeyan ora ngerti Johnson lan Evinrude minangka mesin dhasar sing padha.

Bill

permalink

komentar

Supaya aku entuk kabeh bagean kanggo sistem kontak saka amazon thanks kanggo situs iki. Iku gampang banget. Aku melu tunyuk ignition nganti titik wektu nggunakake meter ohm umum lan sing ngendi aku ilang. Aku ora ngerti apa-apa babagan listrik supaya terminologi kaya mbukak tertutup tanpa wates etc. Apa bingung kula.

Alat apa aku kudu nyoba iku? Ngendi aku nandhani loro ndadékaké? Ing tester wong ing toko bagean mobil didol aku mung duwe siji klip supaya aku mikir iku meter salah? Carane aku ngomong sing nomer siji utawa loro?

komentar

Gambar sirkuit sing prasaja ing ngendi sampeyan duwe baterei lan lampu. Yen sampeyan duwe kawat saka baterei menyang bohlam, banjur saka bohlam bali menyang baterei, sampeyan duwe sirkuit tertutup. Listrik mili ing jalur sing ora bener sakwise metu saka sisih baterei lan menyang sisih liyane. Yen sampeyan ngilangake salah sawijining kabel, sampeyan bakal mbukak sirkuit, kaya lumahan cahya umum mbukak lan nutup sirkuit menyang bohlam lampu. Katup banyu uga padha .... sampeyan mbukak utawa nutup.

Apa sing sampeyan nyoba kanggo mesthekake yen titik breaker cedhak ing wektu sing tepat yen tandha wektu ing flywheel wis bener didadekake siji karo tandha wektu ing basis stator.

Yen sampeyan njupuk ohm meter lan tutul loro proyèk bebarengan, sampeyan ohm meter bakal nuduhake 0 utawa sirkuit tertutup. Yen proyeksine ora bisa disentuh, bacaan kasebut bakal ora ana watesan utawa sirkuit mbukak. Sapérangan méter ohm gadhah setunggal panggén ing ngandhap méga, lan sirkuit sampun ditutup. Iki diarani test kontinuitas.

Ukuran meter bisa digunakake kanggo nguji apakah sirkuit mbukak utawa ditutup. Ayo kita ngomong kanggo nyoba lampu rumah tangga umum. Yen sampeyan sijine siji timbune meter ohm ing base lampu, lan liyane ing konektor tengah, meter ohm bakal mriksa kanggo ndeleng yen listrik bisa mili liwat filament cahya. Yen filament dipérang, sirkuit mbukak minangka dituduhake kanthi resistance tanpa wates (listrik ora mili liwat hawa ing voltase kurang) saéngga sirkuit mbukak lan lampu kasebut diobong. Yen sampeyan maca ing meter ohm sing 0 utawa saklawasé 0, banjur listrik mili liwat filamen lan bola lampu kudu apik. Ohmmeter ora ngirim listrik cukup kanggo nyetop bohlam, nanging bakal mriksa kontinuitas, utawa saklawasé sirkuit mbukak utawa ditutup.

Punika youtube video Ing subyek.

Njupuk cedhak karo aku 5.5 HP Ignition Page ngendi aku nindakake proyek sing luwih apik sing njelasake carane nguji wektu. Iku motor sing beda, nanging sistem pengapiane padha karo sing padha. Aku biasane ngajak wong maca loro 3.5 lan 5.5 HP.

Test sampeyan ndadékaké ing ohm ora pas ing flywheel kanggo ngetes wektu supaya sampeyan kudu nyambungake siji potongan cendhak menyang titik breaker. Test kabel kanthi klip buaya sing murah lan praktis. Sampeyan bisa njaluk saka toko hardware lokal, utawa Amazon. Klip salah siji ujung kawat tes menyang terminal sekrup ing titik breaker, ngendi sampeyan bakal biasa masang kawat kumparan lan kabel kondensor kaya sing katon ing 5.5. Feed ujung liyane saka kawat tes mudhun liwat bolongan ing basis stator.

Saiki sampeyan bisa nyoba manawa poin-poin sampeyan mbukak utawa ditutup kanthi nyambungake salah siji timbune ohm meter menyang timbal test, lan sing liyane kanggo lemah. Dening lemah, tegese apa wae logam gundhul utawa sekrup sing dipasang ing motor. Motor iku dhewe minangka timbal test liyane.

Saiki sampeyan siap nguripake flywheel lan ndeleng yen sirkuit ditutup nalika tandha wektu dianggo kanthi bener kaya sing diperlokake ing prosedur kasebut.

Sampeyan kudu ngulang prosedur iki kanggo nyetel wektu ing titik breaker liyane kanggo silinder liyane.

Muga-muga iki mbantu. Tom

komentar

Wow, sing super migunani. Aku melu pandhuane lan bisa ngrampungake sistem ignition tune up. Aku sijine ing ember lan mlayu. Iku luwih apik nanging tetep ora bakal ngepruki asep biru dhuwur banget lan ora ana masalah carane aku nyetel karbohidrat. Iku luwih apik kaya aku nguripake tombol pangaturan ing sisih tengen nanging ngisor metu sadurunge iku ok.

Aku panginten aku bisa ngliwati carb kit amarga saka apa aku bisa ndeleng saka gasket metu, katon anyar. Nanging, aku arep nggawe carb kit sing esuk.

Thanks kanggo kabeh bantuan wis frustrating, nanging fun / educating.

komentar

Mung ngaso rong dina suwene ing sendhang. Situs iki apik banget lan ngidini kuring ndandani motor cilik sing ora enak. Iku putters watara alon nanging anteng saiki. Thanks yuta kanggo kabeh bantuan. Budheku nyopir saiki, karo eseman gedhe.

komentar

Aku yakin sampeyan duwe apresiasi gedhe saiki sing ngerti motor sing apik banget. Muga-muga sampeyan bisa ngetutake anakmu supaya bisa entuk pengalaman sing bakal urip. Iku apik tenan carane akeh ndandani motor 3.5 HP. Aku nggoleki sawetara statistik kanggo situs iki. Mung dina iki wong 234 ngunjungi situs lan ngenteni wektu maca babagan proyek 3.5. Iki pengunjung saka kabeh ndonya lan ing puluhan basa sing beda-beda. Iki ora kalebu motor liyane. 3.5 minangka proyek paling populer. Seneng motormu lan bisa dadi paling sethithik kanggo taun 50 liyane. Yen sampeyan entuk kasempatan, kirim sawetara gambar ing kene. Gambar lan komentar kaya asma ganjaran kula paling gedhe. Tom

komentar

Sampeyan ora perlu wektu mesin sampeyan. Iku rampung kanggo sampeyan nalika diprodhuksi. Cukup, yen titik-titik eksentrik dipasang kanthi bener ing crankshaft lan piring kasebut dipasang kanthi bener. Yen sampeyan entuk kabeh bagean anyar, gulungan, condenser lan poin mung nginstal lan nggeser poin lan ngganti flywheel.

permalink

komentar

Aku mbangun 3hp Evinrude iki panas, tegese, bagian ignition anyar, carb kit etc ... Sejatine kabeh saka situs iki. We njupuk nelpon babagan rolas kali, lan mlayu cantik apik. Bakal isih kakehan, kaya cendhak ing bahan bakar, ing pertengahan, nanging kacepetan kurang lan mbukak sudhut wis gedhe. Saiki aku wis nemoni masalah anyar. Kita wis njupuk luwih saka peluncuran kapal lan sawise babagan 15 menit saka mlaku bakal miwiti surging / sputtering tenan ala. Yen aku nganggur mudhun, bakal bali menyang peluncuran, nanging luwih cepet = luwih akeh mlaku. Aku miwiti tinkering karo penyesuaian, motor iki mung duwe siji, aku ora bisa njaluk kondisi sing kanggo lunga. Cathetan punika kasunyatan sing aku mung ditemokake karo jarum penyesuai sing dienggoni kanthi bener, utawa kabeh cara ing, motor isih ora bakal mati. Aku anyar karo mesin nanging ora kudu ngurangi gas lan mateni motor? Ganti plug, gas, ignition, bagian carb anyar, stabilizer bahan bakar, kabel, poin, dsb. Nalika aku ngganti colokan kasebut, ireng, flakey, gunk ing dheweke, nanging aku katon luwih elek. Ngrokok sawetara asap putih / biru nalika miwiti pisanan, nanging ora ana garang. Anak lanang lan kula wis nemokake sawetara crappie ing sisih liya tlaga, lan apik banget kanggo ndeleng reaksi kasebut nalika dheweke nantang kanthi cepet kaya cacing sing kena banyu. Nanging, aku ora pengin njaluk menit 20 saka peluncuran. Tlaga iki kira-kira hektar 500, ngirim njupuk 3hp babagan 15-20 menit kanggo nutupi banyu sing akeh? Iki prau kawitan kita supaya aku ora yakin, aku ngerti 3hp tenan cilik lan gedhe kanggo trolling.

Ngapunten babagan rambling mung ngarep-arep wong ndeleng soko relevan.

Mbales by Jakeboat

permalink

komentar

Sampeyan cukup bisa lan ora umum yen sampeyan kudu njupuk carb mati lan ngresiki maneh maneh. Masalah karo motor lawas sing digawa urip maneh yaiku partikel cilik ing tangki gas, lan pangiriman bahan bakar cenderung nyenengake longgar lan mbungkus karburator. Iki bakal diarepake. Sanadyan sampeyan nindakake apa wae sing paling apik kanggo ngresiki kabeh, ora ana apa-apa kayata bahan bakar geter kanggo ngeculake samubarang. Aku kudu ngresiki karburator loro utawa kaping telu sadurunge aku felt motor wis dibalèkaké. Iki kabeh apik lan normal. Yen sampeyan ngalami sputtering ing dhuwur, tengah, utawa sawetara sing kurang, iki bisa berarti yen dalan ing karbohidrat wis clogged. Uga, jarum penyesuaian, yen sampeyan wis nyetel, ninggalake piyambak. Iki ora digunakake kanggo mungkasi motor. Sampeyan ngendheg motor kanthi ngobah katup katup menyang posisi mandeg sing nutup katup kupu ing karbohidrat. Sampeyan ora butuh kit carb anyar kanggo ngresiki carb kaping kalih utawa katelu ing mangsa sing padha.

permalink

komentar

Ngganti minyak impeller lan gear case, mbangun wiwitan recoil, karburator, lan ignition lan ngresiki tank karo cat tipis, ing 1966 JW21, lan mlayu gedhe karo tank lengkap gas. Menang utawa kaping telu metu trolling, bakal sputter lan mati. Sawise lungguh sawetara menit, bakal diwiwiti lan lumaku sajrone wektu sing cendhak, banjur kacepeng lan mati. Mbalik maneh ing rampe kanthi ngapusi cuk supaya terus mlaku, sing ngasilake akeh kumelun. Sora menowo?

Nyaring saringan bahan bakar yaiku unit logam sing dipasangake tumpuk sing dipasang ing jero tangki ing stopkontak. Nalika tangki kebak, cukup panyaring diobong kanggo ngidini arus bahan bakar sing cukup, nanging nalika tingkat bahan bakar mudhun, aliran bahan bakar ora cukup. Aku ora bisa njaluk panyaring bahan bakar kanggo ngresiki. Mestine wis bisa ngresiki kebungkus kanthi ngisi tangki utawa dibalikake kanthi solvent pelarut, utawa njaluk kanthi nggunakake panas lan / utawa Kroil, nanging ilang kesabaran lan ngebor lan sijine filter inline ing antarane tank outlet lan carb . Saiki, JW saya apik tenan! Bisa njaluk sandi Grumman Sport Boat mudhun kanggo kecepatan trolling banget alon. Nganggo luwih apik saben wektu metu.

Aku SUGGEST MENINGKATKAN R & R IN TANK FUEL FILTER MUST DO LIST FOR REVIVAL OF MODEL ING JOHNNYRUDES.

komentar

Aku mung tuku Johnson 3HP lan filter bahan bakar tembaga sintered ora ana ing njaba. Aku nyoba kanggo nyamber asam tipis lan malah Muriatic. Bahan bakar bakal mili kanggo 1 / 2 pisanan saka tank. Aku njupuk saringan metu lan ngethok prototipe tembaga sinterd saka tembaga pas. Aku nunggu panyisipan tank gas VW saka eBay kanggo nyolder layar kuningan menyang pas kanggo Johnson. Sampeyan bisa tuku panyaring gaya OEM anyar kanggo babagan $ 40.00 nanging aku ora arep mbayar. Aku ngresiki tank gasku kanthi nempuh babagan 750 BBs lan sekitar 8 ons lacquer tipis. Aku tuku sawetara colokan karet ing toko harware kanggo plug bolongan filler bolongan lan bolongan feed bahan bakar karburator. Aku ngeculake lampu-lampu sing metu saka tangki kaping pindho banjur dibilas nganggo Formula 409 lan banyu. Tentara wis resik.

permalink

komentar

Cukup kanggo krungu sampeyan bisa digunakake karo retrofit. Aku nggoleki. Nomer part Evinrude kanggo panyaring kasebut yaiku 0594034. Aku ora nemu ing Amazon, nanging aku nemokake sawetara sing kadhaptar eBay.

Yen kabeh gagal, nyoba eBay. Aku tuku akeh bagean ana lan rencana kanggo mlebu minangka afiliasi eBay, kaya aku ing amazon.com.

Seneng motor cilik sing gedhe.

Tom

permalink

komentar

ora yakin yen iki panggonan sing bener

nanging aku duwe lightwin 1963 evinrude sing diwenehake marang aku dening grup scoutku

dhewek wis nggoleki apik nanging ora gelem aku njupuk saka sirah lan ketemu sing kompresi tenan ala mbokmenawa kudu ngganti dering piston mbokmenawa pistons lan redo tembok silinder

ing bantalan cilik crank katon uga worn uga

kabeh iki mungkin disebabake dening pendinginan sing ala supaya unit ngisor mbokmenawa kudu mbangun maneh uga

aku kudu nggawe teardown lengkap kanggo nggoleki apa karusakan luwih lanjut nanging pitakonan sandi yen sapa wis pengalaman mbangun iki engine utawa mangerténi yen iku worth kanggo nindakake rebuild lengkap

lan ing ngendi arep nemu bagean aku katon kabeh liwat internet kanggo panggantos piston lan dering nanging ora bisa ketemu wong bantuan bakal apriciated

komentar

Apa komprèsi sing diwaca ing tester sampeyan? Kudu 70-80 psi.

Sebagean hard kanggo golek. Sampeyan bisa luwih apik nggoleki motor bagean ing e-bay. Kadhangkala wong-wong mau duwe dhuwit luwih akeh tinimbang sampeyan bakal nglumpahi ing bagean.

komentar

aku ora duwe tester kompresi nanging aku ngilangi plate penutup knalpot lan nguripake flywheel lan bisa krungu critane sing teka saka piston nalika lagi munggah kanggo kompresi lan sethithik salah siji piston katon sing rusak

saiki aku tearing loro pemblokiran kanggo ndelok rinci ing bagean lan bisa ball dingle ngliwati silinder yen padha need it

nanging aku ora bisa nemokake piston apa wae sing ora anyar lan dudu rangkep tangan wae aku bisa dituku kanthi meski sing bener

komentar

oke aku njupuk kabeh bloker engine loro lan silinder duwe sawetara nulis biji ing mburi ngisor supaya saiki aku kudu mangerteni yen aku mung bisa ngrampungake fix sing utawa kudu overbore pemblokiran

lan loro piston sing ana ing neraka

uga aku butuh saperangan cilik bagean kaya gaskets lan kuwi lan sawetara bagean waterpump nanging katon luwih apik banjur aku panginten kang bakal

supaya saiki misale jek aku mbutuhake piston anyar 2 lan dering set set lengkap lan pump impeller housing (aku nyobot salah siji bolongan lubang mati amarga corral ala)

nanging saiki im macet karo bab sing ora ana bantalan ing pemblokiran iku katon kaya sawetara jinis bantalan dibuwang menyang pemblokiran iku ora koyone worn metu sanadyan

Saben tips lan pranala menyang piston anyar diwenehake banget

permalink

komentar

1963 Evinrude 3hp 3303s marine engine.com oversize rings pistons and more

komentar

Aku wis nyawang situs kasebut

gedhine dering isih ana nanging piston loro asli lan ukuran ora digawe maneh

plus aku njupuk blok menyang toko lan katon kaya padha kudu overbored litle a

saiki aku nunggu apa sing bakal biaya kanggo fabricate piston anyar lan duwe pemblokiran rampung yen ora liwat 200 gerah narik pemicu ing lan nggawe maneh mbangun sabab aku tenan kaya mesin iki lan njupuk risiko ing tuku blok tangan liyane lan piston bisa luwih larang manawa dadi ora apik

yen wong ngerti panggonan sing bisa ngarang piston sing bakal mbantu aku kabeh wis dihubungi sawetara panggonan nanging padha ngomong aku kudu ngontak dealer nanging siji-sijine dealer mung ing negara aku ora duwe apa-apa kanggo motorku

komentar

aku nggolek liyane nggoleki lan ketemu blok karo kabeh rotasi assambly ing apik kondisi toko sing wis malah njupuk kula maca kompresi seger lan claims engine sing apik lan padha ngandika iku mlaku sadurunge disassembled

fabricator piston bali karo estimasi biaya 250 mung kanggo piston kanggo blok lawas aku saiki lan karo kabeh bagean liyane sawijining bakal sijine total ing 350 thats apa engine iki worth yen aku bakal ngedol

supaya ing pungkasan sawijining sing ora bisa nggunakake blok asli nanging paling aku njaluk outboard murah kanggo nggunakake ing prau ing mangsa panas

permalink

komentar

Panjenengan 57 evinrude lightwinn duwe gears liyane liyane maju

Mbales by boatman350

permalink

komentar

Ora, Sampeyan muter kabeh motor watara yen sampeyan pengin pindhah ing mbalikke. Iki disebut "dock busters" amarga ora ana netral utawa mbalikke. Nggunakake kanthi nyata, iki ora masalah.

permalink

komentar

ngendi banyu teka metu ing 3hp evinrude aku wis katon outboards anyar karo stream ngalangi metu sisih nanging boten ing mine ana wacana ing mburi shaft karo jumlah cilik banyu iku mesthine kaya kaya utawa ana ing endi wae stream kuat sing kuat metu

Mbales by boatman350

permalink

komentar

Ana pirang-pirang hone cilik sing ngasilake banyu lan mumbul metu saka unit ngisor. Ora ana akèh banyu sing metu. Mine minangka jumlah sing padha karo kopi sing nggawe kopi.

Tom

permalink

komentar

aku bisa nggunakake pembuat gitar Rtv kanggo gasket kepala sementara lan permukaan kawin kanggo motor menyang unit ngisor

komentar

Aku bakal menehi saran kanggo njaluk gasket kepala sing tepat. RTV ora cukup kuwat kanggo nahan tekanan lan panas, ditambah uga nganggo jaket banyu lan nyebabake masalah. Aku ora ngerti ngendi sampeyan dumunung, nanging kanggo kula, gasket kepala ora larang. Aku ngerti sawetara wong ing donya duwe wektu angel njupuk bagean lan kudu nambah liyane.

permalink

komentar

Aku njupuk saka headhead lan traced path lengkap banyu saka input impeller kanggo ngendi iku dumps metu karo exhaust ing unit ngisor. Aku digunakake selang udara lan sawetara kabel apik lan pengeboran bit kanggo njaluk kabeh ngankat. Aku pracaya aku nulis babagan iki ing salah siji proyèk 3.0 utawa 5.5. Sawetara iku wuta, mula aku nggunakake selang udara kanggo ngetokake udara lan ndeleng ngendi sing metu. Sampeyan njupuk sawetara wektu. Akeh dalan sing cilik lan gampang clogged, nyababaken akeh motor.

permalink

komentar

hey guys masalah anyar lol njupuk kepala lan ngresiki kabeh banyu perangan banget gummed munggah nanging sawise reinstalling sirah (nggunakake gasket asli) lan saiki motor ora bakal miwiti saiki cathetan sing sputtered urip kanggo sawetara detik sawise masang karbohidrat resik ing ruang pembakaran nanging sawise apa-apa .... apa sampeyan mikir

permalink

komentar

Ing instruksi tune munggah kanggo 3hp Lightwin (sing gedhe, btw) apa sing sampeyan nelpon silinder 1 silinder ndhuwur utawa ngisor?

permalink

komentar

Aku mung nyetel munggah Johnson awal 50 kang; carb, ignition, impeller, karya-karya. Wis nyenengake apik nanging langsung banjir, menyang titik ngendi gas ngeculake saka karburator / sambungan silencer udara. Nalika aku mbangun karbohidrat, aku ilang spring cilik sing nyekel jarum ngambang. Awit sapérangan karburetir iki ora ana ing musim semi, aku banjur bali manèh. Iku banjir. Dadi, aku njupuk bolongan ngambang lan nginstal spring sing ditemokake ing antarane bagiyan lawas (aku duwe papat 3 hp Evinrude / Johnson). Iku isih banjir.

Aku njebol jarum kacepetan dhuwur 1 & 1 / 2 dadi lan jarum kacepetan kurang 3 / 4.

Sembarang saran?

Mbales by Dipstick

permalink

komentar

Aku duwe masalah karo jarum lan kursi, utawa penyesuaian float.

Aku bakal nyoba nyetel apungan supaya rada mudhun supaya bisa mateni aliran bahan bakar cepet.

Yen ora bisa, aku bakal nginstal jarum, klip, lan kursi anyar. Priksa manawa sampeyan ngganti kabeh telung saka set padha. Nyampur bagean antarane set bisa nyebabake pas sing ora cocog lan ora bisa uga. Sampeyan mbokmenawa ora perlu kit carb anyar yen sampeyan mung entuk siji.

Yen aku duwe nomer model, aku bakal menehi link. Iki mbokmenawa kasebut 18-7038 Sierra Carburetor Needle and Seat

Aku ora mikir Jets bakal nimbulaké karbohidrat ing banjir kaya sing dijelasake.

Sing kaya sampeyan meh ana. Aja nyerah.

Tom

komentar

Saran banget. Aku disassembled perakitan float, diatur float, lan reassembled kabeh. Saiki iku apik banget. Wektu kaping telune yaiku pesona. Thanks.

permalink

komentar

Aku anyar kanggo situs iki lan aku matur nuwun kanggo kabeh info gedhe iki. Aku nggarap Johnson CD-11. Aku nyoba ngonversi kanggo operate karo tank bahan bakar hos tunggal. Aku wis nginstal pompa bahan bakar Mikuni lan nggunakke metode colokan 7 / 16 kanggo entuk pulsa. Aku nggunakake garis bahan bakar sing cetha lan aku weruh yen garis pulsa alon-alon ngisi bahan bakar kaya motor. Sawise babagan 5 min. pompa bahan bakar ora bisa digunakake. Aku bisa ngisorke bahan bakar saka garis pulsa lan bakal mbukak maneh nganti bahan bakar luwih entuk baris pulsa. Aku dianggep yen bahan bakar teka saka diaphragm pam bahan bakar bocor, nanging katon metu saka motor. Apa wong liya duwe masalah iki?

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer