Aluminium Fishing Kayak Mulihake

.

latar mburi

Minangka hadiah leren kanggo awake, Kaki tuku anyar, warata ngisor, boat aluminium fishing. Aluminium ana materi relatif anyar digunakake ing prau banjur bali. boat iki dianggep "paling anyar lan paling" ing 1966. Nganti titik iki, kang digawe Fishing pelindhung kang metu saka plywood. boat ana 16 mlaku ing dawa, akeh maneh saka paling boats dina, nanging perlu kanggo fly fishing supaya wong bisa iwak karo misahake cukup kanggo nyegah njupuk garis tangled. Aku simbah kakung uga ing atine Fishing karo dicekel bocah lan grandkids minangka kulawarga ageng. Iku uga luwih entheng saka prau kayu kang lawas, cukup cahya kang bisa miwiti lan mbukak kabeh dening piyambak. boat iki, bebarengan karo kang motor 1963 Evinrude 3hp lan Silvertrol nggoleki motor, digawe munggah Irvin Travis fly boat fishing sing aku sinau kanggo iwak lan tansaya munggah karo.

Loro-lorone ana nelayan fly lan fly fishing iku siji-sijine jenis sing dipancing. Aku banget nemen nalika aku ngginakaken memancing karo mbah kakungku, bapake, lan anggota kulawarga liyane. Dheweke ngajarake kabeh piwulang urip, lan aku mikir aku bisa banget duweni yen wis duwe sedulur kuwi. Sasampunipun lulus ing 1981, sanadyan bapak kula ugi kula saged emosional nyedhakaken awak kangge neliti watawis sepuluh taun. Kapal kakek tirta munggah propped munggah jejere ngeculake ing omah kanggo taun 30 + sabanjuré. Bapak lan aku bisa bali menyang Fishing, nanging kanthi prau anyar, luwih nyaman, sing ditindakake. Iku sajrone wektu iki kita entuk melu karo Indianapolis Fly Casters sing mbantu nggawa kita bali kanggo Fishing. Kita seneng terus tradisi fly fishing ing tlaga Indiana lan grojogan stripper nalika kulawarga saya tambah. Pungkasan, kita entuk rong kapal fishing Gheenoe sing bakal nampung limang wong sing numpak.

Sumber, Aku ngrancang trip Fishing amba karo Bapakku, Pakdhe lan putra, anakku, ponakan, lan enggal dadi putra-ing-hukum sing aku pengin nggawe menyang nelayan fly sadurunge nrima menyang kulawarga. Sing digawe duweni potensi pitu kita, lan aku teka kanggo éling sing kita needed boat liyane. Aku lunga menyang sisih ngeculaké lan disapu resik adoh 4 inci saka kawasan rimba pinus jarum lan nyeret metu boat fishing lawas Kaki kang. boat ana ing wangun elek sawise lungguh kanggo 30 + taun. kayu iki kabeh rotten. Bolts sing dianakaké kayu bebarengan padha kabeh rusted, prau iki kanti awon wernani saka kawasan rimba pinus jarum lan kang ing lemah. Carane bisa aku wis ayo prau mbah kakungipun kang deteriorate kanggo kondisi kuwi? Iku banjur aku digawe kaputusan kanggo mulihake.

bapakku lan Pakdhe Curt loro ing 80 kang. Aku ora ngerti carane akeh lelungan fishing liyane kita bakal kabeh wis bebarengan supaya mulihake boat iki, kita kabeh elinga fly fishing in, dadi saya wigati kanggo kula. Aku mutusaké kanggo mulihake kanggo sing paling apik kemampuan lan surprise ing trip kita.

prosedur

Sampeyan njupuk kula bab rong minggu, apa antarane udan udan kanggo mecut boat iki menyang wangun. boat ana ing wangun ala kuwi sing aku mutusaké kanggo jeblugan wedhi lan Paint iku. Aku tau kerjo karo blaster wedhi sadurunge nanging bisa nyilih siji kanggo nggunakake karo kompresor udara sandi. Sawise stripping prau kabeh kayu, lan rajakayane disamber baja rusted, aku wedhi berhasil iku mudhun kanggo aluminium gundhul. Aku ninggalake sawetara customizations sing simbah kakung wis kayata ngarep lan pancingan aft clip ing kabel krenjang iwak, lan Ngalahake khusus ing sisih kanggo ngetokake tangan, supaya kita bakal ngerti iku isih boat kang.

Sandblasting Aluminium KayakSandblasting Aluminium Kayak

Aku digunakake trek listrik sarana minangka workbench lan kapenuhan ing prau kebak banyu kanggo nemokake bocor, kang ana akeh. Aku ngganti pirang-pirang rivet bocor lan ngeculake bebarengan karo saiki kacang-kacangan lan bolt sing rusted sing dipigunakaké kanggo ngganti rivet. Sawise nyedhot kebocoran, aku nggunakake sprayer cat lan dicat sisih interior lan njaba prau, ninggalake ngisor ora owah amarga wis asli stain kiwa saka banyu stripper pit. Aku nemokake wektu angel kanggo nemokake "cat perahu nelayan" ing toko hardware lan catetan sing biasa. Aku banjur munggah menyang John Deere lokal lan tuku galon Paint Traktor Green John Deere, kang aku figured bakal apik kanggo prau Fishing, lan aku tengen! Aku mbangun plataran jogging lan ngendhegake motor ing ngarep kapal, kanthi nggunakake kayu kaya aku supaya ora nambah bobote. Aku uga ngganti kayu ing transom.

Diganti kabeh kayu ing prau aluminium.

Aku mutusake kanggo nggawe sawetara dandan. Aku duwe dhuwit, alat, lan aksesoris sing mung mbah kakungku ora ana ing wektu. Aku tambah telung kursi nyaman anyar sing mewah murni dibandhingake bantalan kapal sing prasaja sing wis suwe. Aku nggawe dhuwure jogane dhewe. Yen sampeyan katon rapet ing gambar, sampeyan bisa ndeleng sing kursi bisa nyetel saka sisih menyang sisih kanggo njaga boat seimbang. Iki penemuan dhewe. Kursi sing dipasang dipasang kanthi swivel rilis cepet.

mbah kakungipun asliné loro batre 6 volt kanggo motor nggoleki kang sijine ing tengah prau konco jog tengah. Aku padha kajaba mung siji volt baterei 12. Aku mlayu "kabel jumper" saka tengah prau kanggo ing jog ngarep lan digunakake bolts lan washers kanggo nggawe panggonan kanggo kabel listrik motor nggoleki kanggo nyambung. Aku ditambahaké url aktif pump bilge, soko sing bakal teka ing Handy yen prau miwiti bocor maneh. We tau pump bilge ing prau lawas.

Fishing Kayak karo Original Evinrude 3 HP Lightwin Motor

Aku isih kagungan motor asli Evinrude 3hp Lightwin kang Aku asline sawetara taun kepungkur, lan nggoleki motor Silvertrol kang aku di resiki munggah lan sijine maneh ing prau. Aku mutusaké sing aku wanted kanggo sijine jeneng sandi mbah kakungipun kang ing prau supaya aku sawetara stiker bemper arupi sing ngandika "Irvin Travis, gedhe 'stripper pit' fly fisherman - Gani Indiana", kang panginten ana pajeg fitting.

Original Silvertrol Trolling Motor

results

Sawise lan jam utawa supaya saka admiring prau, wong siji disaranake ninggalake prau minangka Piece museum, nanging aku mutusaké kanggo miwiti lan supaya anakku, Tommy, lan putra-ing-hukum, Alex njupuk metu kanggo Fishing sore. Nalika aku ngarep-arep, prau makarya sampurna. bapakku nolak kanggo metu ing prau amarga kurang imbangan kang padha ing taun kang luwih enom lan luwih safety saka prau anyar. Curt lan aku njupuk prau metu lan temen maujud sing kita kedah maneh sinau seni dawa lali fly fishing nalika ora tipping prau. Curt lan aku sing akeh luwih abot tinimbang kita padha ing taun luwih enom lan wis ati-ati. Pungkasanipun, kita kejiret lan wis fishing fun metu saka ing prau maneh, sanajan saéngga sandi asu manuk ing prau mbuktekaken dadi mung kakehan resiko.

Mentas dibalèkaké boat fishing Bukak pisanan.

Tom Travis ing mentas dibalèkaké boat fishing

Tom Travis lan Pakdhe Curt Barrett flyfishing ing prau mentas dibalèkaké.

Komentar About Project iki

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer