1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP Tune-UP Project Copot Motor Covers | Repair Outboard Kayak Motor

1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP Tune-UP Project Copot isine Motor

.

Copot tutup Motor

Saiki iku wektu kanggo njupuk isine mati lan ndeleng apa wis ngisor Pindhah shift lever malik lan unsnap sing duwe ing saben sisih motor. Ing mburi tutup bakal angkat mbabarake dihubungake narik. Unsnap tali safety saka karet tutup wiwitan. Saiki mung geser kabeh tutup nerusake kanggo mbusak saka motor.

Johnson Seahorse Latches Johnson Seahorse 5.5 Open Front Johnson Seahorse 5.5 unhook tali Johnson Seahorse 5.5 Slide Cover Off

Copot Recoil Bag Cover

Copot telung ngawut-awut sing terus recoil wiwitan ing. Sawise ngangkat starter saka motor, nyelehake sekrup telu bali menyang krenjang mounting supaya padha ora ilang.

Johnson Seahorse 5.5 Recoil Bag Johnson Seahorse 5.5 ngeculake Recoil Cover Johnson Seahorse 5.5 Lift Recoil Cover Off Johnson Seahorse 5.5 Recoil Bag Dibusak

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer