Sadurunge sampeyan miwiti

.

Sadurunge miwiti, sampeyan bisa maca sawetara babagan sejarah Evinrude lan Johnson Outboard. Aku nemokake artikel sing paling menarik, utamane crita babagan Oli Evinrude sing nyiptakake kabeh industri liwat 100 taun kepungkur. Pangertosan Oli Evinrude lan karya-karyanipun ngembangaken kalih mesin marine siklus bakal menehi apresiasi gedhe kanggo evolusi motor kasebut. Salah siji saka artikel ing ngisor iki ngandhani babagan carane Oli Evinrude nyoba metu prototype pisanan motor motor ing 1909 ing kali ing Milwaukee. Aku kepingin weruh yen ana penanda sajarah ing lokasi kasebut utawa manawa wis nyathet ulang tahun taun 100 kayata acara bersejarah. Aku duwe kulawarga ing Milwaukee, lan sampeyan bisa ngalahake sing siji dina iki, aku bakal njupuk prau cilik lan motor paling tuwa aku duwe lan nemokake lokasi sing supaya aku bisa sijine watara mung kanggo aku ana ing kono. Aku arep maca liyane babagan sejarah perahu motor. Johnson Motor Corporation diwiwiti dening sawetara sedulur ing Terre Haute Indiana. Iki mung 60 mil saka ngendi aku manggon! Oli Evinrude duweni anak lanang, Ralph Evinrude, sing uga dadi instrumèn pangembangan lan uji coba motor motor ing njaba kapal. Ralph Evinrude digabung karo Johnson ing 1936 kanggo mbentuk Outboard Motor Corporation sing saiki dikenal minangka OMC. Karl Kiekhafer miwiti Mercury Marine ing 1940, lan perusahaan kasebut isih kuat ing dina iki. Mercury uga tanggung jawab kanggo akeh kamajuan motor motor dawa rong sasi.

OLE EVINRUDE (1877-1934)

OLE EVINRUDE (1877-1934)

Karl Kiekhaefer

Karl Kiekhaefer, pangadeg Sejarah Mercury Marine Company

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu nemtokake persis apa motor sampeyan duwe. Sampeyan kudu ngerti taun, model lan nomer seri motor sampeyan bisa tuku bagean sing bener lan ora kudu ngasilake kanggo mbayar maneh. Agen distributor apik ora pengin ngedol apa-apa kanggo motor sampeyan kajaba padha ngerti apa sing sampeyan duwe. Ngomong model lan taun mung ora bisa. Iku ngagetne carane gampang iku lali taun motor prau sampeyan. Yen sampeyan oleh motor lawas, sampeyan ora ngerti apa taun lan model iku. Nomer model biasane ana ing tag logam sing dipasang ing sisih kiwa unit ngisor. Ana situs web sing bisa dituju lan sinau cara nurunake informasi saka nomer model kayata taun, manawa listrik utawa wiwitan tali, poros cendhak utawa dawa, lan bisa uga kaya fitur motor apa saka AS utawa Kanada. Uga, werna cat motor bakal mbantu nemtokake taun. Sawise sampeyan nemokake motor, sampeyan bisa mangerteni carane akeh lan taun apa motor sing diprodhuksi. Iki bakal mbiyantu nalika nerangake babagan bagean amarga bagian kanggo motor liyane uga bisa digunakake ing motor. Aku sinau akeh kanthi nggoleki e-Bay kanggo motor padha lan maca apa ebay ngomong bab mau. Uga cara sing apik kanggo njaluk idea saka apa lagi worth. Sing miwiti dig liwat e-Bay, Sampeyan bisa uga malah miwiti kanggo ndeleng sawetara bagéan sing pas motor kang ana ing rega apik.

Arsip saka situs OMC kang lawas model-taun

Aku nemokake mbiyantu kanggo njaluk sawetara buku babagan subyek njaga motor jaba. Iku mbiyantu kanggo maca babagan rong siklus motor motor ing njaba. Luwih aku maca lan dimengerteni, saya luwih pantes manawa mesin iki gampang banget. Pindhah menyang perpustakaan lokal lan deleng ing bagean referensi sing bakal nemokake buku-buku layanan lan buku-buku perbaikan papan motor. Piranti layanan sing kalebu motor tartamtu sampeyan tansah mbiyantu.

Sampeyan bakal pengin nemokake sumber daya sing apik. Aku nemokake manawa chain NAPA saka toko suku cadang nyedhiyakake katalog segara lan saya kaget, dheweke duwe akeh bagéan sing aku butuh dituku ing pusat distribusi lokal. Liyane CarQuest nyimpen bagean "Katalog Sierra Marine Parts" sing padha karo nomer sing padha nomer sing NAPA pangguna. Nemtokake apa bagean sing dibutuhake minangka tantangan. Sawise aku ngerti apa sing aku perlu, NAPA bisa njaluk kanthi cepet. Sampeyan uga pengin nggoleki dealer OMC sing apik. Aku ora seneng tuku barang ing dealer perahu lan mbayar rega eceran sing dhuwur, nanging ana sawetara perkara sing bisa ditindakake. Ana sawetara papan ing ngendi sampeyan bisa nyimpen bagean-bagean segara. Sampeyan kudu manawa sampeyan ngerti yen apa sing sampeyan tuku iku bener apa sampeyan perlu kanggo motor njobo sampeyan. Masalah karo penyajian iki yaiku sing dituju kanggo sade bagean kanggo akeh motor. Ing proyèk, aku duwe pranala menyang Amazon.com ngendi sampeyan bisa tuku bagean tartamtu sing aku digunakake. Tuku saka Amazon mbantu ndhukung situs iki lan mbiayai proyek luwih lanjut. Liyane bab apa sing katon ing buku telpon lan weruh yen ana prau nyeluk kapal cedhak sampeyan. Aku nemu siji ing sisih kidul Indianapolis sing cendhak cedhak saka aku urip lan seneng arep ana mung kanggo katon watara.

Free Marine Parts Catelogs

Ana sawetara papan diskusi apik ing ngendi mekanika sing duwe pengalaman arep njawab pitakonan kanggo ndandani wong-wong mau mung amarga dheweke seneng. Siji situs tartamtu sing aku seneng http://www.iboats.com/cgi-bin/ubb/ultimatebb.cgi Aku sinau akeh saka maca pitakonan saka wong kaya kula sing pengin ndandani munggah lawas motor motor. Aku kaget sepasang kaping pisanan lan aku dikirim pitakonan lan bali jawaban apik ing menit, malah pungkasan ing wayah wengi. Sawetara wong lanang ing papan diskusi iku nyata mekanika laut karo pengalaman akeh taun. Padha kaya ngewangi wong lanang kaya kula kanthi menehi jawaban lan pitutur. Minangka apa wae ing urip, sampeyan bisa uga duwe wong sing beda menehi solusi sing beda.

Sampeyan uga mbiyantu nemokake nemokake mekanik lokal utawa kanca sing pengalaman sing bakal kuwat nahan sampeyan yen sampeyan kepengin menyang bab ingkang dumunung ing sirah sampeyan. Ing kasusku, aku duwe kanca sing nggunakake kanggo duwe toko LawnBoy. Dheweke uga makarya ing marina nalika isih enom lan kudu ndandani akeh papan motor sing disewa. Ana akeh trik sing bisa digunakake kanggo nggawe proyek ngobahake mesin kasebut luwih gampang. Sampeyan ora nemokake akeh trik ing layanan manual amarga padha ora bisa dadi solusi buku.

Atur panggonan sing becik kanggo nindakake karya. Ing kasusku, aku duwe garasi lan alat dasar. Aku nggawe motor ngadeg karo sawetara kurung sawhorse $ 5.00 lan pasangan 2x4. Aku nggawe motorku nyedhaki kathah lan nganggo sikil ekstra dawa supaya nalika aku njejegake motor njaba aku nganti dhuwur. Nalika aku nggarap proyek ing garasi, aku seneng nyiapake meja lempeng kanggo mbungkus bagean lan piranti lan nyedhiake dhaptar meja kasebut nganti rampung. Aku uga duwe proyek liyane ing tabel liyane, nanging aku ora seneng proyekku dicampur.

Aja cepet-cepet. Muga-muga, sampeyan nindakake iki kanggo rasa seneng lan kepuasan. Kanggo kula, iki proyek mangsa sing aku ngarep-arep supaya aku metu saka omah, adoh saka TV, lan tinkering kanggo sawetara akhir minggu lan evenings. Yen aku tekan titik ngendi aku butuh bagean, aku mung bakal mandheg, bisa uga nglakoni sawetara pekerjaan ngresiki, lan metu lan entuk bagian sing aku perlu sadurunge terus. Yen aku bisa nggarap motor kasebut ing mode produksi apa wae, utawa kanggo customer, aku ora mikir yen aku seneng. Awit aku nindakake iki kanggo kesenengan lan kepuasan, aku mikirake nggarap motor iki dadi hobi, lan aku bisa njupuk kabeh wektu aku pengin nindakake tugas kanthi bener.

Mangga Klik kene terus Projects kita Page.

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer