1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP - History | Repair Outboard Kayak Motor

1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP - History

.

1957 Johnson Seahorse Ad.
1957 Johnson Seahorse Ad.

History:

"Johnsons piano-mlaku tau!"

Papan njaba Johnson XAUMX lan 5.5 HP dipasarake minangka motor perahu sing bener. Pesawat-pesawat iki didol saka puluhan nganti pondhok, kamp, ​​lan resort ing Wisconsin, Minnesota, lan Kanada ing ngendi Ralph Evinrude lan karyawan OMC liyane seneng nglampahi wektu. Motor-motor iki dibangun kanggo ngalangi, gumantung, tenang, lan mulus. Kanthi tangki gas terpencil sing bakal nyukupi bahan bakar cukup kanggo ngidini trolling kanggo pike, trout, utawa walleye kabeh dina. Iku duwe pemilih gears sing digeser kanthi lancar antarane maju, netral lan mbalikke. Motor iki temtunipun amung kenek ing antarane akeh wong sing ngetokake serius. Wong bakal mimpin lor kanggo lelungan fishing sing fantastis ing salah sijine pondok-pondok sing bisa nyewa kabin lan prau kanggo seminggu utawa loro, iwak, iwak, iwak. Kemungkinan sewa kapal sampeyan bakal duwe salah siji saka motor Johnson Seahorse sing bakal nindakake tugas lan njaluk sampeyan watara tlaga tanpa masalah. Ing Wisconsin, ana ing budaya lokal sing sabenere kabeh nduweni pondhok panas nang endi wae ing sawijining tlaga. Duwe perahu kapal aluminium 7.5 utawa 14 "V" karo motor Johnson Seahorse cukup umum. Ing 16 lan 50's Jonnson / Evinrude utawa OMC adoh saka pamimpin pasar ing njaba motor motor karo Mercury minangka liyane adoh. OMC tansaya tambah kaya gila lan dikarepake mobil-mobil kasebut njeblug. Johnson Seahorse minangka jeneng sing kabeh ngerti, dipercaya, lan dikarepake. Pertunjukan prahu kasebut nyebar ing tengah-tengah lan ing saindhenging negara. OMC bakal ing saben acara kasebut dadi sponsor utama pemasaran motor Johnson ing salah siji wilayah lan Evinrude ing sabanjure. OMC duwe sawetara iklan gedhe banget sing ngembangake iklan sing mlayu ing Populer Mechanics, Field & Stream, lan publikasi outdoor liyane, utamane ing sasi musim dingin supaya sampeyan bakal siap lan siap kanggo mangsa memancing kanggo miwiti ing musim semi. Saliyane dadi motor fishing ideal, motor Johnson iki padha kaya sing bisa dideleng ing iklan. Motor sing digunakake ing pondhok-iwak nelayan biasane ijo, nanging motor sing didol kanggo individu duweni warna sing paling cerah lan karya cat sing wis tau katon ing motor njaba. Iki bisa uga amarga OMC wis nyedhaki ulang tahun 60th.

Ad 1957 Johnson Seahrose
Ad 1957 Johnson Seahorse

Ad 1957 Johnson Seahorse
Ad 1957 Johnson Seahorse

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer