Johnson 5.5 HP Seahorse Tune-Up Project

Johnson Seahorse 5.5

Yen sampeyan duwe komentar utawa pitakonan bab iki Johnson 5.5 HP Seahorse, utawa padha Tune-UP Project, please ninggalake wong ing ngisor iki. Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Aku wis katon kabeh kanthi teliti lan ora bisa ngerti sebabe yen kabeh motor wis reassembled kabeh ing unit ndhuwur gratis lan normal nanging wiwitan narik banget hard lan nalika nyoba kanggo muter spil kanthi manual iku banget hard. Ora ana gangguan penggilingan utawa ketukan, ora ana sing metu saka panggonan iku mung ora muter ... any help is awesome.

permalink

komentar

Apa sampeyan sijine ing segel anyar? Saliyane segel anyar bisa nggawe samubarang nyenyet kanggo sawetara wektu. Padha karo impeller anyar. Menehi sawetara jam kanggo break lan ndeleng yen iku nambah.

permalink

komentar

Aku ngganti gulungan lan titik / kondenser ing kembar 1956 Johnson CD-13A 5.5hp.

Aku nyoba kanggo nyetel titik gamp lan wektu dening cara voltmeter.

Endi sampeyan nyetel katup kanggo mriksa wektu lan nyetel titik titik? Aku wis ndeleng sawetara nganggur, lan liyane ngomong WOT. Sawetara ngendika manawa ora ana bedane, nanging ora ngerti.

Katup pindah gergaji lan tandha wanci, saengga wis nggawe bedane ing ngendi katup.

Apa aku ilang? thanks

komentar

Aku mung nggoleki lightwin hp 3 kanggo pertama kaline lan sorta mbuwang aku nganti aku nyawang lan weruh yen senadyan piring kasebut gumantung karo cam, poin tetep karo cam, dadi ora ketompo. Minangka prastawa, yen sampeyan ngluwihi tandha nalika nyetel wektu, yen sampeyan miwiti ing posisi "wiwitan", sampeyan bisa mindhah poin sampeyan ing kabeh arah. Piye wae, aku mutusake ora nglirwakake posisi lan nalika aku rampung, motor aku entuk mbebayani kaya ndhuwur ... babagan $ 30 ing tuneup bagean.

Dadi, dhasar, pancene ora masalah, nanging luwih gampang ing sawetara posisi tinimbang liyane, adhedhasar tugas ing tangan. Happy motoring!

permalink

komentar

Aku entuk kabeh diselehake ing panggonan, unit murah, gasket anyar ing karburator, lan plug anyar. Mlumpat mung sedina lan seda sepisanan lan kaping pindho mung miwiti cara sing bener.

Can someone please help me ....

permalink

komentar

Wis seneng-seneng mulihake 1960 Johnson Seahorse 5.5

Aku wis teka ing blumbang dalan. Ora bisa nemokake sapa wae kanggo pamisah kasus kasebut lan nglacak silinder kasebut lan ngganti piston lan dering. Kudu nyoba kanggo dhewe yen aku uga nggoleki piston lan dering.

Matur suwun kanggo bantuan sampeyan.

Foto Sampul

Power Kepala

permalink

komentar

Siji ninggali komentar sing padha nggoleki video youtube part 4 babagan pemulihan Johnson 5.5. Komentar asli wis ilang amarga aku ngaco situs iki (kadhangkala uga) lan kudu dipulihake saka cadangan sing saperangan dina.

Aku iki youtube search bakal entuk video sing sampeyan padha deleng.

Aku bakal njupuk wektu kanggo maneh iki mengko lan bisa nambah ing situs iki.

Ngapunten, kulo nyuwun pangapunten asli.

permalink

komentar

Apa ana wong liya sing ngerti kode warna cat nyata kanggo motor maroir 1958 Johnson 5.5 hp CDL-15? Lan yen ngono, kepiye? Aku ana ing tengah mbangun motor INGGRIS iki lan sawise pindhah menyang jero lan luwih jero menyang motor, aku mutusake, "Apa sih? Bisa uga cat saiki." Sembarang pitulung babagan iki bakal luwih dihargai. Matur suwun!

permalink

komentar

Aku nindakake konversi pompa bahan bakar ing 1955 5.5 HP Johnson Seahorse saka tangki tekanan kanggo tangki gaya siphon. Salah sawijining masalah sing ditemokake yaiku garis vakum saka asupan bakal diisi gas sawise udakara jam 1 / 2. iki bakal nyebabake pompa bahan bakar mandheg mandheg saka kekurangan pulsa vakum saka slug bahan bakar ing garis. Ana wong liya sing tau nate masalah iki, utawa duwe fix kaya ngono?

Apa konversi ing pandhuan link ing ngisor iki. matur nuwun

https://outboard-boat-motor-repair.com/Johnson%205.5%20HP%20Seahorse%20Outboard%20Boat%20Motor/Pressureized%20Fuel%20Tanks.htm

permalink

komentar

Matur nuwun kanthi sanget babagan info babagan warna cat kanggo "Seahorse 1958". Aku nyemprotake cat cat pertama mung sawetara dina kepungkur lan lagi garing nalika ngetik iki. Situs web iki apik tenan. Sampeyan wis ngowahi proyek mbangun maneh saka "label tag" dadi proyek "profesional" sing luwih akeh. Apik banget! Muga kirim foto enggal rampung. Matur suwun maneh.

permalink

komentar

Sugeng enjang.

Bapakku tuku 5.5 hp (5514) anyar ing taun 1957. Amarga dadi petani kerja-hol-muslim, mula kita bisa nggunakake siji-sijine saben musim panas liwat taun 60an lan 70an. Wis lungguh ing kandhang wiwit lulusan sekolah tinggi ing taun 1976. Aku bubar ngrebut lan ngupayakake prosedur sing apik banget. Aku duwe pitakon babagan plugging katup mriksa nganggo tutup vakum. Protokol kasebut ora nuduhake apa utawa ora, kanggo ngganti mekanisme katup mriksa sawise masang plug siji.

Pitakon kawruh liyane: Sistem asli ngasilake tekanan sing ditumpaki tank tank. Saiki aku nginstal pompa bahan bakar sing ditetepake minangka pompa 'vakum' pulsa. Nanging misale jek aku menehi tekanan pulsa, dudu vakum. Dadi, aku duwe sambungan mental babagan iki. Aku rumangsa yen wis dadi masalah nomer. Nanging tulung aku.

Aku wis rampung ngresiki karbohidrat, nindakake upgrade tangki gas, lan isih kudu nindakake tunjuk kontak lan impeller, sadurunge liburan Agustus. Protokol lan foto sampeyan wis dikirim dening dewa. Minangka tandha penghargaan cilik, lan kanggo akses masa depan, aku kepengin menehi kontribusi siji-wektu kanggo pangopènan situs iki. Kepiye carane bisa nindakake iki?

Matur suwun. Kirt

permalink

komentar

Aku nggarap seahorse 1958 5.5HP lan duwe masalah karo wektune. Arep ngganti menyang poin lan kondensasi. Aku uga ndeleng para pengikut cam lan nalika ngaktifake throttle nangani roller cam ora tetep ing titik cam ing throttle. Ing dhistribusi kanthi dhuwur, sampeyan ora bisa muter kajaba sampeyan menet ing ngendi sampeyan bakal ngontrol kendali menyang motor. Sembarang ide babagan penyesuaian roller cam. Aku bisa mbukak nanging mlaku kanthi kasar lan tetep mlaku kanthi gandhewa utawa ing trolling asor.

Kompresi apik ing motor ing 90 psi ing loro silinder. Aku nyetel karbohidrat lan uga ngresiki lan ngganti kabeh bagean kaya ing langkah-langkah sing diwenehake ing kene. Sing mbantu ton.

Matur suwun.

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer