Johnson QD Series 10 HP Seahorse History

QD Seahorse karo Ship Master Remote

The Johnson Seahorse QD diprodhuksi saka 1949-1963 lan padha kapal motor OMC. Iki digawe sawise 1959 duwe cowling anyar nanging liyane iku cantik akeh padha. Iki digawe kanggo diolah kanthi tiller standar, utawa opsional "Ship Master Remote".

Johnson QD eBay Listing.jpg

Motor kanggo proyekku dituku saka eBay kanthi biaya $ 150 lan pilihan lokal cedhak omahku. Sampeyan nyimpen dhuwit akeh yen sampeyan bisa nyilikake kapal.

Seahorse gumantung

The QD anyar

Versitle Outboard

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer