Pictures lan Artikel Submitted by Visitors

Proyèk ing ngisor iki saka situs lawas. Yen sampeyan pengin nyritakake proyek sampeyan, goleki Project Visitor Komentar Page ngendi sampeyan bisa ngunggah gambar lan marang kita bab project.

Ken Denman wrote artikel apik "Nggawa lan Outboard saking Storage"ing format Microsoft Word. Thanks Ken, aku yakin manawa wong liya bisa nemokake iki migunani.

Tom,
Iki sandi rampung '56 Lightwin, model 3018. Apa tune lengkap munggah bebarengan karo asu laut anyar ing unit ngisor. Wiwit tank wis sawetara dents lan Paint asli wangun cantik ala, aku diudani mudhun lan mung dicet tank lan cowlings. Aku uga mutusaké marang decals anyar aku mung tangan dicet tank tameng lan kontrol piring. gedhe mlaku kicker sethitik iki nyurung dinghy sandi 8 'ing klip cantik apik sak Lake Kewoee ing upstate South Carolina, Fishing bass lan bluegill.
Thanks,
Ron Pearson

Ron Pearson 1 Ron Pearson 2

Hello Tom-
Aku duwe '58 Johnson Seahorse 5.5hp outboard' (foto sing ditempelake) sing dadi bapakku. Aku bisa kanthi jelas eling karo dheweke menyang toko olahraga ing Milwaukee kanggo tuku anyar. Aku mbokmenawa ora luwih dhuwur tinimbang motor dhewe. Wis nyepak ing basement / garage lan durung lumaku ing taun 25 pungkasan. Aku ora bisa ngetrapake babagan, nanging ing tangan liyane wis ora ngerti ngendi wiwit kanggo resuscitate iku. Aku mung kesandung ing situs web sampeyan njlentrehake proyek sampeyan dhewe ing detail. Aku ora bisa miwiti kanggo pitutur marang kowe carane mbiyantu iki kanggo kula. Mung pengin matur nuwun kanggo wektu lan gaweyan sing nemplekake info kasebut bebarengan. Aku bakal manthuk-manthuk nyedhiyakake mangsa uripku ing mangsa iki.
Thanks!
Jim Rosenkranz (Atlanta)
Jim Rosenkranz (Atlanta) 1 Jim Rosenkranz (Atlanta) 4

Woy Tom. Tresna ing situs iki. Thanks kanggo bantuan. Kene sawetara gambar saka 1964 Johnson 3HP. Eyang Kula maringi kula motor iki lan prau fiberglass lawas (digunakake kanggo kagungane Kaki sandi).
motor ing wangun apik. wis dirombak lan dirungokake nganti saperangan taun kepungkur. Kula Mike lan aku dicenthang kabeh liwat. Mung 2 masalah nyata karo. Loro gulungan kawat asliné loro goreng. Kajaba iku, meneng menyang omah sengseming iki ora lelenggahan kabeh cara, nyebabake sengseming kanggo nyedhot udhara lan overheat motor. Telpon sing saiki sawijining gedhe !! Aku wis ora dikenal ing ngendi kanggo miwiti yen ora kanggo situs.
Thanks, Harun Publicover
1964 J3HP 1 1964 J3HP 2

Aku ngemot foto 2 saka motor sing aku dibalèkaké ing ngisor kaca webmu ..... wis ngalami seneng banget karo Gheenoe lawas
ing Johnson nganggo kaya anyar .... utamané kita mung troll bening lan pearch blentongé.
KC
KC 3HP Johnson 1 KC 3HP Johnson 2

Aku rampung overhauling motor sandi nggunakake artikel lan wanted supaya ngerti sing iki sukses. The marina lokal ngandika motor ana ora worth gaweyan lan biaya lan dipetik kula liwat $ 500 kanggo njaluk iku mlaku. Aku pracaya aku duwe babagan $ 120 menyang karo sengseming ing, milai mbangun kit, nilai, kondensator, gulungan kawat, dihubungake lan Pelumas. Lan padha item stock. Aku ora bisa ngenteni kanggo njaluk menyang tlaga lan ndeleng apa bisa nindakake. Iku diwiwiti ing narik pisanan banget! motor iki duweke mbah bojoku lan wis ora mbukak ing babagan 40 taun, paklikipun wis iku disimpen ing ruang paling ngisor, iku bener wis bahan bakar utawa apa ana bahan bakar ing siji wektu, ing tank. Thanks kanggo website, saestu mbantu kula metu kathah, lan digawe iku gampang banget kanggo ngrampungake.

Greg Paul

Greg Paul 1 Greg Paul 2 Greg Paul 3

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer