Pambuka

Aku pengin ngeling-eling akeh ing mbuwang musim panas ing 1960 karo mbah kakungku ing kidul Indiana. Kula mbah kakung ingkang dados penambang batu bara Kentucky lan pungkasanipun pensiun saking Chrysler Motor Corporation minangka buruh pabrik dipunpirsani kathah minangka bakat mekanis. Dheweke uga nelayan sing paling apik sing aku wis ketemu. Kakekku nikmati pensiun dheweke mabur lan ngramut peralatan memancing, kalebu motor perahu ing mangsa lan memancing ing akèh dina mangsa panas. Mbah mbenakake mesin cilik ing garasi mobil siji nalika musim panas. Wong-wong teka saka ngendi wae kanggo ngisi lawnmowers. Aku mikir iki pancen akeh metu saka cinta tinkering amarga dheweke mesthi ora ngisi dhuwit akeh kanggo pegawe. Aku ngelingi mbantu dheweke ing wayah esuk lan dini sore nggarap lawnmowers, nglereni suket, ngolah kebon, utawa apa wae sing kudu dilakoni supaya dheweke bisa bebas nelpon ing wayah sore. Sasampunipun pensiun, mbah kakungipun nuku jebakan kapal aluminium 16 lan motor Evinrude 3 hp Lightwin ingkang anyar ingkang sampurna kangge narik kalderan tukang nipis lan nelayan ing sadawaning bank. Kenanganku ing wiwitan saka kapal lan motor. Aku tansah kaget kepiye carane gampang motor-motor kasebut wiwit lan carane bisa mlaku. Dheweke uga nduweni mesin pemotong rumput Lawn Boy sing diwiwiti saben wektu nalika narik kawitan lan dadi mesin pemotong paling apik sing saya gunakake. Aku saiki nyadari yèn motor perahu Evinrude lan motor pemotong Lawn Boy padha digawe dening Outboard Marine Corporation sing padha lan loro motorsi siklus karo akeh bagean sing bisa dialihake.

Kakekku ana wong sing bakat. Dheweke ora kaya wong sugih, nanging dheweke bisa urip kanthi becik lan kanthi bakat lan akeh. Dheweke mbangun sawetara kapal nelayan cilik metu saka kayu. Dheweke tukang kayu lan duwe omah. Dheweke malah ngrancang lan nggawe popup camper sadurunge wong sing tau krungu bab kuwi. Dheweke ngubetake lalerone gabus sing gabungke lan ndhelikake kita kabeh kanggo nelakake. Dheweke duwe apresiasi gedhe kanggo panemuan sing nggawe urip luwih apik. Dheweke kaget nalika Colman lantern lan kompor dheweke digunakake kanggo kemah. Dheweke nduwe motor trolling elektrik Silvertrol sing banget sepi kanggo numpak prau bebarengan bank. Botol aluminium anyar iku cukup cahya kanggo wong siji kanggo nangani loading lan unloading saka rak ing ndhuwur mobil Fishing. Lan dheweke bangga karo rega fly otomatis Ocean #90 kang asale amarga dheweke ngginakaken sebagian besar wektune nggawé rod fly kanthi tangan siji lan ngoperake motor trolling karo liyane. Dheweke felt yen Pak Coleman damel adhem sing apik sing njaga kadhemen ing mangsa panas, lan Mr. Evinrude nggawe motor perahu 3-hp Lightwin sing apik lan gampang kanggo dipasang lan dipasang ing prau.

Saiki aku ana ing 50, aku seneng banget ing dina-dina sing apik. Aku isih nglampahi wektu kanggo nglakoni tradisi fly fishing karo bapake lan anak-anakku. Peralatan sing saiki luwih anyar, luwih maju, ageng, lan paling larang. Aku wis cukup nyenengake lan nglakoni apa sing mbok omongke mbah kakungku, nanging piye wae wis ilang. Aku njupuk anak-anake lan anak-anake, lan kaya anak-anak sing duwe kesempatan, kabeh padha seneng numpak prau. Mangkene, dheweke ora bisa ngalami pengalaman sing padha karo daya dhuwur, teknologi dhuwur, mesin papat stroke sing ana ing kapal nelayan aku saiki. Anakku lan aku ana ing Boy Scouts bebarengan, lan aku penasihat kanggo Environmental Science Merit Badge. Salah sawijining tlaga sing aku pengin njupuk pramuka kanggo duwe watesan 10-hp dadi aku nemokake aku butuh motor cilik. A kanca sing nyathet apa sing aku arep dilakoni karo pramuka menehi kula sawetara motor cilik sing ngandika dheweke wis sepuh banget kanggo narik tali kanggo njaluk diwiwiti. Iki motor yaiku 1963 Evinrude 3 HP Lightwin sing langsung saya tresna karo amarga aku kaya ngelingi mbah kakungku, lan 1958 Johnson 5.5 HP Seahorse. Aku ngerti yen iki motor klasik. Iki motor bebarengan karo nyita munggah 1996 Johnson 15 hp sing aku wis lungguh ing, diwenehake minangka banget larang wis ndandani, marang kula tantangan aku needed kanggo apik lagu tune munggah project.

Kakekku tansah matur marang aku, lan aku uga ngelingake, "Nalika nerangake motor yen kabeh mau dirakit lan diresiki kanthi bener mangka bakal kelakon." "Yen ora miwiti utawa bisa urip kanthi becik, banjur ana masalah sing kudu ditemokake lan ndandani utawa ndandani." Iki minangka salah sawijining akeh bebener sing diwulangake marang dheweke. Spark, bahan bakar, lan kompresi ana telung perkara utama sing kudu nggawe motor.

Pendhaftaran pangarep-arep kanggo document tune munggah iki motor dening posting gambar lan penjelasan ing situs iki ing cara sing bisa dadi sumber kanggo sapa waé karo motor padha sing perlu perbaikan cilik utawa tune munggah. Aku bakal nyathet bagean-bagean tartamtu lan nomer katalog sing aku gunakake lan ngomong apa sing perlu. Mugi-mugi nindakaken proyèk-proyèk suntingan kasebut kanthi mung alat prasaja lan ndandani manual. Sampeyan bisa uga duwe salah siji saka motor-motor Evinrude utawa Johnson lawas sing ana ing papan sing sampeyan warisi utawa diduweni. Iku bisa utawa ora bisa mlaku nanging kemungkinan bisa digawe kanthi apik karo tune lengkap. Sampeyan bisa njaluk cukup bagean apa wae sing perlu kanggo motor lawas liwat e-Bay utawa ing Internet ing umum. Kita duwe pranala menyang ngendi sampeyan bisa tuku akeh bagean ing Amazon.com. Kanthi nggunakake Amazon, kita njaluk komisi cilik sing mbantu kanggo mbangun situs iki lan proyek mangsa ngarep. Yen sampeyan duwe praupan sing lawas, sampeyan kudu nyetel lagu kasebut sadurunge nyetel ing saindhenging tlaga lan nyana supaya bisa murub lan mbukak. Tanpa tune-up apik, sampeyan bisa ngrusak pesanggrahan sing apik lan nemokake kuciwa. Iku mung njupuk babagan $ 100 ing bagean lan sawetara pegawe darmabakti kanggo nggawe motor motor prau njaba cilik uga nalika iku anyar. Aku sinau sing sawetara bagean ing motor iki kudu diganti, sanajan motor wis disimpen kanthi bener nanging kanggo wektu sing suwe. Sawetara bagian panggantos adoh luwih apik saka bagean asli supaya ngganti wong-wong mau bakal mbantu motormu. Kepinginanku ora kanggo nyalorake motors menyang titik sing padha nuduhake bêsik, nanging malah kanggo nggoleki karo soko sing aku bisa seneng digunakake kanggo akeh taun. Ana wong sing nyedhiyakake motors kapal lawas menyang titik ngendi padha nuduhake bêsik lan banjur menehi tawaran kanggo didol.

Iku bakal entuk rejeki kanggo njaluk motor iki tetep ing toko layanan dealer. Aku wis diwenehake dening pirang-pirang papan yen motor lawas ora trep lan mbutuhake motor anyar. Panggonan liya bakal menehi pitutur marang kowe yen dheweke ora nglakoni motor sing luwih saka umur 10 utawa 20. Ing kasunyatan, motor iki gampang disetel lan sapa wae kanthi wektu, kesabaran, lan kemampuan mekanik sing paling tithik bisa narik kawigaten lan mlaku kanthi rapi. Sawise sampeyan ngrampungake salah sawijining proyèk lan numpak sepisanan, sampeyan bakal kepengin banget kepuasan yen sampeyan wis nggawe motor prau Evinrude utawa Johnson lawas.

Mangga Klik kene kanggo maca bab apa sing kudu sadurunge sampeyan miwiti project.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer