Welcome to Outboard-Boat-Motor-Repair.com

Tujuan utama situs iki yaiku kanggo nuduhake pengalaman lan saran praktis lan trik praktis gratis kanggo nyetel motor perahu Evinrude lan Johnson spesifik lawas sing lawas supaya sampeyan bakal seneng. Uga, Aku menehi sawetara riwayat latar mburi ing saben motor iki supaya sampeyan bakal ngurmati luwih apik. Yen sampeyan duwe salah siji motor ing njaba kapal aku ngomong babagan "Tune Up Projects," lan sampeyan pengin nyetel wiwitan motor kapal boom Evinrude utawa Johnson lawas dhewe kanggo njaluk mlaku apik, iki panggonan kanggo sampeyan. Nalika situs iki ora panggantos kanggo manual layanan, kaca-kaca sing nggambarake proyek tune kasebut ngemot instruksi langkah demi langkah, uga gambar sing luwih akeh ngliwati apa sing bakal ditemokake ing manual layanan khas. Minangka wektu terus, Mugi-mugi nambah "Tune Up Projects" ing dhaptar ing ngisor iki. Umpan balik positif tansah dihargai, nanging aku uga bisa kritik.

1909 Evinrude Outboard Prototype

Bab iki akeh owah-owahan ing 100 taun kepungkur nanging sawetara perkara tetep padha. Katresnan saka prau, banyu, njobo, lan mambu lan swara sing bakal tansah digandhengake karo motor prau njobo. Iku kabeh sing ndadekake pikirane apik ing pikiran kita lan digandhengake karo wektu sing apik. Akeh wong sing migunaake motor Evinrude kanggo nggawa omah kanthi aman, kanggo nyegah angin badai, kanggo nyedhiyakake kekuwatan nalika lan ing ngendi perlu kanggo karya serius uga minangka donya rekreasi. Kanggo kabeh prestasi sampeyan, matur nuwun marang Ole Evenrude. Muga-muga bisa tentrem lan tansah eling.

Kita salut Ole Evinrude lan gagasannya, 100 + taun kepungkur ngagantung motor sing cepet ing mburi kapal sakdurunge, lan nggawa jaman anyar transportasi banyu.

Mangga Klik kene terus karo introduksi saka penulis.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer