Sampeyan bisa ndandani motor prau lan bali maneh ing banyu tanpa mbuwang dhuwit akeh banget kanggo sade adol laut.

Tujuan utama situs iki yaiku nuduhake pengalaman lan menehi saran lan trik praktis gratis kanggo nyetel motor kapal luar Evinrude lan Johnson sing spesifik, supaya sampeyan rumangsa seneng nglakoni. Kajaba iku, aku menehi sawetara riwayat latar ing saben motor kasebut supaya sampeyan luwih bisa dihargai. Yen sampeyan nduwe salah sawijining motor kapal outboard sing dakkandhakake ing "Proyèk Tune-Up", lan sampeyan pengin nyetel motor Evinrude lawas utawa Johnson kapal dhewe supaya bisa mlaku kanthi apik, iki minangka papan kanggo sampeyan. Sanajan situs iki ora diganti kanggo manual layanan, kaca-kaca sing nggambarake proyek-proyek kasebut kalebu isi instruksi langkah-langkah uga gambar sing bakal ditrapake ing manual layanan khas. Yen wis suwe, muga-muga nambah luwih akeh "Proyék Tune-Up" ing dhaptar ing ngisor iki. Umpan balik sing positif mesthi dingerteni, nanging uga bisa njupuk kritik kasebut.

1909 Evinrude Outboard Prototype

Bab iki akeh owah-owahan ing 100 taun kepungkur nanging sawetara perkara tetep padha. Katresnan saka prau, banyu, njobo, lan mambu lan swara sing bakal tansah digandhengake karo motor prau njobo. Iku kabeh sing ndadekake pikirane apik ing pikiran kita lan digandhengake karo wektu sing apik. Akeh wong sing migunaake motor Evinrude kanggo nggawa omah kanthi aman, kanggo nyegah angin badai, kanggo nyedhiyakake kekuwatan nalika lan ing ngendi perlu kanggo karya serius uga minangka donya rekreasi. Kanggo kabeh prestasi sampeyan, matur nuwun marang Ole Evenrude. Muga-muga bisa tentrem lan tansah eling.

Kita salut Ole Evinrude lan gagasannya, 100 + taun kepungkur ngagantung motor sing cepet ing mburi kapal sakdurunge, lan nggawa jaman anyar transportasi banyu.

Mangga Klik kene terus karo introduksi saka penulis.

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer