Nomer 1953-1967 Evinrude Johnson 3HP Tune UP Project Part lan Cost

Evinrude Litetwin Tune-Up Procedure

Aku nemokake manawa chain NAPA saka toko suku cadang nyedhiyakake katalog segara lan saya kaget, dheweke akeh bagian-bagian segara sing dibutuhake ing saham NAPA Distribution Center. Liyane CarQuest nyimpen bagean "Katalog Sierra Marine Parts" sing padha karo nomer sing padha nomer sing nggunakake NAPA. Nemokake apa sing dibutuhake bagean iku minangka tantangan, nanging yen aku ngerti apa sing aku perlu, NAPA bisa entuk bagian sing cepet. Sampeyan uga pengin nggoleki bagian-bagian segara sing apik yaiku dealer suku cadhas OMC Johnson / Evinrude lan Mercury. Aku ora seneng tuku barang ing dealer perahu lan mbayar rega eceran sing dhuwur, nanging ana sawetara bagean-bagean segara sing bisa dituju. Ana sawetara panggonan ing web, nanging sampeyan kudu yakin yen apa sing sampeyan tuku iku bener apa sing sampeyan butuhake. Masalah karo penyajian iki yaiku sing dituju kanggo sade bagean kanggo akeh motor.

Tuku toko kanthi ngeklik situs sing kadhaptar ing sisih kiwa. Telusuri bagean Part OMC lan bandingke prices.

Kapacak ing ngisor iki yaiku bagean-bagean sing digunakake kanggo nyetel 1963 3 HP Evinrude Lightwin Outboard Boat Motor. Ana kesempatan sing apik yaiku iki bagean-bagean segara sing sampeyan butuh kanggo motor, nanging sampeyan kudu verifikasi nomer part kanggo motor motor.

Total Biaya kanggo Parts: $ 96.62 plus Tax ing Napa

kontak Coils

gulungan kawat (sampeyan mbutuhake 2 kasebut) OMC Part Number 582995 utawa 584477, NAPA / Sierra Part Number 18-5181

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

Kontak Tune Up Kit

Kontak Tune-Up Kit OMC Part Number 172522 NAPA / Sierra Part Number 18-5006

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

Champion J6C SparkPlugs
Patch Spark juara J6C

Patch Spark Juara J6C

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

3 HP milai Kit

Carb Kit OMC Part Number 382045 or 382046 NAPA / Sierra Part Number 18-7043

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

sengseming

sengseming OMC Part Number 434424 NAPA / Sierra Part Number 18-3001

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

3 HP Kepala Gasket

Lowongan Gasket OMC Part Number 203130 NAPA Part Number 18-3841-1

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer