1954-1964 Evinrude 5.5 HP Tune-UP Project Ignition System Tune-Up

Sistem kontak

Kanthi ngecualake soket panyisiran lan kabel plug, kabeh sistem kontak bisa ditemokake ing flywheel. Tipe magneto kontak ing motor iki Flywheel magneto karo Breaker Points. OMC digunakake padha Universal magneto ing papan sing paling cilik saka 50 nganti saiki nalika nggunakake sinyal ignisi elektronik. Proyek saka sistem kontak iku kanggo generate cukup voltase (Watara 20,000 volt) mlumpat ing longkangan ing dihubungake narik, nggawe narik lan igniting dicampur bahan bakar / online, lan kanggo mesthekake yen voltase wis dikirim menyang plug narik karo persis ing wektu tengen.

Copot Flywheel Nut - Ngecilake kacang flywheel. Nggunakake soket inch 3 / 4 utawa pergesain liyane, ngeculake kacang flywheel. Sampeyan bakal perlu soko kanggo nyekel stasioner flywheel supaya sampeyan bisa nggunakake torsi kanggo nut nalika nyekel flywheel supaya ora nguripake karo nut. Ana alat khusus kanggo iki nanging aku nggunakake tali Karusakan sing wong menehi kula kanggo Natal saperangan taun kepungkur. Aku wis maca ngendi kadang wong bakal numpuk sepotong tali ing bolongan plug spark supaya piston bakal mandheg sadurunge tekan Pusat Top Mati, saéngga nyekel flywheel ing panggonan supaya sampeyan bisa mbusak kacang. Aku pracaya iki bisa ngrusak mesin kasebut kanthi cara nglebokake tekanan banget marang rod sing nyambungake. Uga, aku wis maca ing papan diskusi yen tali kasebut bisa dicithak ninggalake sepotong tali ing silinder

Johnson 5.5 Seahorse Loosen Flywheel Nut
Loosen Flywheel Nut

Ninggalake Flywheel Nut Sebagian On
Ninggalake Flywheel Nut Sebagian On

.Copot Flywheel ing - Ana rong cara kanggo mbusak flywheel, gumantung saka piranti sing sampeyan duwe. Paling mekanika bakal nyaranake sampeyan nggunakake puller. Sampeyan bisa nyewa puller setir saka toko rental alat lokal utawa sampeyan bisa tuku balancer harmonik. Nggunakake puller yaiku cara sing paling gampang kanggo nyegah mbungkus utawa warping ing flywheel. Sampeyan pengin puller sing nemplek menyang bolongan telu bolt ing flywheel kanggo nyopot. Aja nggunakake puller sing narik munggah ing pinggir njaba flywheel.

Copot Flywheel ing - Ana rong cara kanggo mbusak flywheel, gumantung ing pribadi sampeyan kudu. Paling mekanika bakal menehi rekomendasi sing nggunakake puller flywheel. Sampeyan bisa nyewa puller setir saka toko rental alat lokal utawa sampeyan bisa tuku balancer selaras. Nggunakake puller punika cara aman kanggo nyegah mlengkung utawa warping flywheel ing. Pengin puller sing nempel ing telung bolongan samberan ing flywheel kanggo nyopot. Aja nggunakake puller sing narik munggah ing pinggiran njaba saka flywheel ing.
Tutul ing Flywheel lan Lift Cover

Angkat Flywheel Cover
Angkat Flywheel Cover

Sijine Flyweel Nut Bali ing CRANKSHAFT
Sijine Flywheel Nut bali ing CRANKSHAFT

Old System Ignition
Old System Ignition

Cara liya, cara lapangan sing luwih apik kanggo narik flywheel yaiku kanthi gampang ngeculake kacang flywheel kasebut ing endi rada ndhuwur crankshaft. Kanthi obeng obah datar lan palu alus, entheng tutul mudhun ing kacang flywheel nalika prying munggah ing pinggir ngisor flywheel kanthi screwdriver. Priksa manawa sampeyan prying munggah ing flywheel dhewe dening nggawe manawa iku bagean sing giliran lan ora bagean sing stasioner. Nguripake flywheel 1 / 4 lan tutul maneh lan baleni nganti flywheel ngeculake. Flywheel kudu ngeculake sawise sawetara nyebabake lan bisa diangkat saka crankshaft sakwise ngilangi nut bolt. Bebaya ing metode iki yaiku yen sampeyan nutul banget karo palu sampeyan bisa nggoleki crankshaft.

Ganti Parts Ignition

Ing kontak bagean dumunung ing flywheel kang kasusun saka TCTerms, condensers, lan gulungan kawat, kalih saben amarga ana rong silinder. Sakcepete wektu, komponen iki memburuk lan kudu diganti. Sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ngisor iki sing epoksi sing nyakup windings kumparan rampung retak. Iki masalah umum karo motor OMC lawas. Tanpa panggantos, sembarang kelembapan ing sak ngisore mesin bakal nyebabake gulungan kenceng utawa lengkungan sing bakal nyebabake sampeyan nyithak colokan ora kanggo nambani apik supaya motor bisa mlaku kanthi apik, utamane ing kecepatan dhuwur. Mangkono 9 saka 10 saka motor iki sing ana ing dino iki duwe gulungan ing kondisi sing padha karo sing diperlokake ing ngisor iki. Gulungan anyar luwih unggul saka OEM asli amarga duwe epoxy sealer sing ora duwe masalah iki. Anyar TCTerms, condensers, lan gulungan kawat adhedhasar kualitas lan kinerja sing asli. Bagian-bagian iki akeh sing kasedhiya lan cukup murah.

Kontak Parts Needed

kontak Coils
kontak Coils

gulungan kawat (sampeyan mbutuhake 2 kasebut) OMC Part Number 582995 utawa 584477, NAPA / Sierra Part Number 18-5181

Pitulung ndhukung situs iki: Klik kene lan tuku ing Amazon.com

Kontak Tune-Up Kit

Kontak Tune-Up Kit OMC Part Number 172522 NAPA / Sierra Part Number 18-5006

Pitulung ndhukung situs iki: Klik kene lan tuku ing Amazon.com

Patch Spark juara J6C
Patch Spark juara J6C

Patch Spark Juara J6C

Pitulung ndhukung situs iki: Klik kene lan tuku ing Amazon.com

Copot Old Coils - Saben koil dianakake kanthi siji phillips lan loro lurus sirah kepala. Dadi manawa sampeyan nggunakake screwdrivers ukuran sing tepat ing sekrup kasebut supaya ora dadi rusak. Sawise sekrup dibusak, copot kabel utama sing ijo lan ireng lan mateni kawat plug spark.

Old Retak Coils
Old Retak Coils

Beautiful Old Retak Coils
Old Coils Rawuh Loro

Iki gulungan kawat lawas rampung ambruk loro sak proses aman.

Copot Points Old lan Condensers - Copot clip punggawa ing ndhuwur kirim rocker. Sawise clip wis dibusak, sampeyan bisa mbusak kasir setengah saka nilai kanthi narik munggah lan mati kirim rocker.

Mbobol Point punggawa Clip
Mbobol Point punggawa Clip

Copot Condencer lan Points
Copot Kondensator lan Points

Kontak Parts Dibusak
Kontak Parts Dibusak

Sabanjure, mbusak setengah non-kasir saka nilai. Aja mbusak sekrup nyetel. Ing sekrup nyetel ora dipasang poin menyang piring stator lan ora kudu dibusak. Sekrup nyetel iku sekrup sing luwih cilik lan paling adoh saka crankshaft lan pas ing slot elongated ing titik. Bungkus sekrup sing numpak basis poin. Iki minangka sekrup sing paling cedhak karo crankshaft. Cabut lan copot kabel koil lan kondensor sing ditempelake ing poin. Sampeyan uga bisa mbusak kondensor kasebut.

Mbusak lan Ngresiki Base stator - Nggunakake karburetor resik, semprot mudhun basis stator lan ngilangke resik karo kain. Yen sampeyan duwe udhara terkompresi, jeblugan bledug lan karburator luwih resik.

stator Base
stator Base

Mesthekake Wektu Advance
Mesthekake Wektu Advance

Stator Base Dibusak kanggo Cleaning
Stator Base Dibusak

Saiki sing duwe gulungan kawat Panjenengan, nilai, lan condensers dibusak lan basa stator Panjenengan resiki munggah, sing siap kanggo reassemble sistem kontak karo bagean anyar.

Mrekso Spark Wires Plug lan Ganti yen perlu - Yen sampeyan duwe stator basis mati, iku wektu sing apik kanggo mriksa kabel plug spark kanggo wektu apa wae utawa korosi. Ing kasusku, ujung kabel plug saya corroded supaya aku felt iku kesempatan sing apik kanggo ngganti kabel plug spark. Sawise akeh toko, aku nemokake yen kawat plug 22-inch generik sing didol ing NAPA ora cukup suwe. Aku banjur munggah menyang panggonan sing disebut Pabrik Traktor lan tuku sakumpulan kabel plug spark 4 kanggo watara $ 10. Elinga yen ana sing beda antarane kabel lawas "solid padhet" sing digunakake ing mobil antik lan motor perahu lan kawat "inti karbon" anyar sing digunakake ing mobil-mobil anyar sing ngurangi emisi elektronik sing nyebabake interferensi karo radio lan liya-liyane. Sampeyan pancene kudu ngalangi kabel inti ing motor iki. Nggunakake kabel plug spark lawas minangka pola lan ngidini inch ekstra dawa, aku nyuda kabel anyar kanthi dawa lan nuntun dheweke ing dalan sing padha ing ngisor plat stator. Aku ora ngerti apa aturan kanggo ngganti kabel plug spark nanging aku mikir sawise liwat 50 taun, padha kudu diganti! Aku wis diwenehake manawa panggonan ndandani perahu lan lawnmower duwe jenis kawat inti sing solid ing gulungan massal lan bisa ngilangi dawa sampeyan kudu, sijine sawetara tutup boot lan aku yakin padha bisa uga.

Spark Plug Wire
Spark Plug Wire

Instal, Setel, lan Nyoba Nilai New - Yen sampeyan pengin motor mlaku alon, poin sampeyan kudu diinstal, nyetel, lan dites kanggo mesthekake yen dheweke mbukak lan nutup kanthi tepat wektu sing tepat. Iki bakal nemtokake nalika panyisiran saputanganmu bakal murub, nyetel panahan ing silinder. Sampeyan bakal bisa nemtokake persis nalika poin-poin wis disetel kanthi bener kanthi nguji mau karo pasangan test sing ndadékaké lan meter ohm.

Kontak Breaker Point pentil Leade
Mbobol Point Test Leade

Feed Test Leade Liwat stator Base
Feed Test Leade Liwat stator Base

test Wire
test Leade

Feed siji ujung saka test timbal munggah liwat ngisor basis stator jejere salah siji saka kabel plug spark. Iki bakal digunakake kanggo testing lan bakal dibusak sawise titik disetel lan dites. Feed siji ujung saka test timbal munggah liwat ngisor basis stator jejere salah siji saka kabel plug spark. Iki bakal digunakake kanggo testing lan bakal dibusak sawise titik disetel lan dites.

Mbobol Point Base
Mbobol Point Base

Kontak Breaker Point Rocker
Mbobol Point Rocker

Meneng Down Breaker Point Base
Meneng Down Breaker Point Base

Lubricate both rocker posts with grease provided in ignition tune up kit. Pesthekake sijine jas lancip ing jambon rocker. Lubricate cam kanthi nyelehake lenga cilik sing diwenehake karo pojok menyang driji lan nyemprotake lapisan cilik menyang cam nalika nguripake crankshaft. Siji cara sing gampang kanggo nguripake crankshaft ing motor iki yaiku kanthi gampang tekan siji karo tangan lan nguripake baling. Nyelehake sisi non-movable saka poin-poin pojok menyang pangkalan armature kanthi nyetel bolongan nyetel lan nglebokake supaya bisa nginstal screw boling. Instal sekrup sing dipasang lan mesin cuci kunci. Nyelehake sisi sing bisa dipindhah saka poin anyar sing disetelake ing post poros lan tekan posisi. Sampeyan kudu ngompol musim semi supaya bisa pas ing potongan logam sing rata. Nyelehake klip penahan menyang pos pangsi lan orientasi supaya bisa mbukak adoh saka crankshaft. Nyelehake klip pegunan spring liwat spring lan potongan flat saka logam sing nyekeli tension spring. Priksa manawa bakat ing ngisor klip iki dituding adoh saka lengen peluru supaya ora ngganggu titik pambuka.

Grease CRANKSHAFT Cam karo Molly
Grease CRANKSHAFT Cam karo Molly

Kontak Breaker Placement Point Cam Top
Kontak Breaker Placement Point Cam Top

Mbobol Point Spring punggawa Clip
Mbobol Point Spring punggawa Clip

Nguripake crankshaft supaya pamblokiran lengen mbongkar ing titik sing dhuwur saka cam. Titik dhuwur ing cam nduweni tembung "TOP" dicithak ing lokasi titik dhuwur. Nggunakake ukuran ngukur, nyetel celah menyang .020 inch kanthi ngowahi sekrup nyetel. Gage nuju .XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Ora perlu ngenteni wektu akeh njupuk persimpangan 020. Iki. 020 gap mung minangka titik wiwitan sing bisa diatur saka sing bakal dideleng ing prosedur ngisor iki. Geser siji ujung ujung test sampeyan menyang lokasi ing ngendi koil lan kawat kondensor bakal dikorek menyang poin.

Nguripake CRANKSHAFT Cam kanggo High Point
Nguripake CRANKSHAFT Cam kanggo High Point

Clip Test Lead kanggo Ignition Breaker Point
Clip Test Lead kanggo Ignition Breaker Point

Cara sing gampang nanging efektif kanggo nguji wektu kontak: Yen sampeyan ora duwe lampu strobo utawa panyerjemah panjelajah sing larang kanggo mriksa poin balok, ora kudu cepet-cepet metu menyang toko lan tuku. Kabeh sing perlu kanggo nguji wektu kontak sampeyan yaiku loro test buntut buaya lan meter umum ohm kanggo mriksa kontinuitas. Ora perlu nggunakake penganalisa kontak amarga kabeh pucuk kontak sampeyan anyar. Cara iki bakal ngidini sampeyan nyetel wektu kontak nalika persis kaya sing sampeyan bisa nganggo peralatan uji sing luwih larang. Tim pencucian iku kabeh babagan nggawe titik breaker mbukak lan nutup ing wektu tengen. Instruksi sing dicantelake ing ndhuwur flywheel lan manual layanan mung ngomongake kanggo nggedhekake nilai sampeyan menyang .030 inch. Iki mung perkiraan lan bisa uga ora nyebabake wektu kontak sing bener. Yen sampeyan nggunakake cara sing diterangake ing ngisor iki, wektu sampeyan bakal bener lan asil pungkasan bakal dadi motor sing luwih apik lan bakal luwih gampang.

Copot kacang flywheel lan sementara ngganti flywheel bali menyang crankshaft. Pesthekake yen slot ing tengah flywheel mathuk liwat tombol flywheel lan flywheel dikunci dadi posisi. Ganti gulungan flywheel tanpa ngencengi. Flywheel ora nduweni wektu ing sawijining basa. Ana rong posisi ing sisih pinggir flywheel, siji kanggo saben poin. Lintang sing luwih gedhe bakal kanggo nomer siji silinder lan kedudukan sing luwih cilik ing sisih ngelawan kanggo nomer silinder sing loro. Njupuk pena Sharpie lan nyorot tandha iki supaya bisa gampang katon.

Flywheel Wektu Mark
Flywheel Wektu Mark

Kontak Wektu Test
Kontak Wektu Test

Timing Test Bad
Timing Test Bad

Sambungake mburi mburi test timbal kanggo salah siji saka lead ing ohm meter. Sambungake timbal saka ohmmeter menyang lemah kanthi timbal test liyane. Nalika sampeyan nguterake roda siklus jarum jam, nonton tandha wektu minangka nyedhaki rong tandha ing pangkalan armature. Tombol ing flywheel kudu obah saka tengen ngiwa minangka sampeyan muter roda ing flywheel. Nalika tandha wektu ing flywheel ing antarane rong tandha ing piring armature, poin kudu mbukak lan meter ohm bakal ganti saka 0 dadi ohm tanpa wates. Ing tipe magneto ignisi, plug spark bakal murub minangka titik mbukak.

Yen jurang ing poin cilik banget, nilai-nilai kasebut bakal kabuka pungkasan utawa sawise tandha wektu ngliwati tandha ing pangkalan awak. Yen jurang ing poiné amba, poin-poin bakal mbukak awal utawa sadurunge tandha wanci tekan tandha ing pangkalan armature. Motor iki nduweni tutup logam cilik ing ndhuwur flywheel sing bisa mbusak lan ngakses sekrup penyesuaian kacepetan kanggo mbukak utawa nutup celah ing poin. Nggawe pangaturan cilik menyang sekrup nyetel kacepetan nganti sampeyan njaluk poin kanggo mbukak nalika tandha wektune ana ing antarane rong tandha ing basis armature.

Saiki nginstal, nyetel, lan nyoba poin sing kapindho, kajaba wektu iki, sampeyan bakal nggunakake tandha wektu sing luwih cilik ing sisih pinggir flywheel. Uga, sampeyan bisa ngliwati lubrication saka cam lan post rocker sing sampeyan nindakake karo pesawat pisanan breaker.

Nguji Coils New - Aja nganggep yen kumpul anyar sing sampeyan tuku apik. Nggunakake Ohmmeter utawa Diode Kakontinuan Checker nyoba kontinu windings primer saka koil. Ana kudu terusake antarane Lampung lan Black nuntun. Ana kudu babagan .9 ohm resistance antara Lampung lan Black ndadékaké.

Priksa Winding Ignition Coil Utama
Priksa Ignition Coil Primary Windings

Priksa Ignition Coil Secondary Windings
Priksa Ignition Coil Secondary Windings

Instal New Coils lan Condensers

Sijine jumlah cilik saka senyawa silikon ing bolongan kanggo konektor narik plug. Iki ora jenis silikon sing digunakake kanggo segel bathtub Panjenengan. Iki jenis Sealer silikon ora harden. Serves kanggo njaga Kelembapan metu saka sambungan electrical Panjenengan. Sampeyan bisa tuku Sealer silikon iki ing sembarang Radio Shack utawa elektronik nyimpen. Geser narik plug kabel boots dhateng kabel narik plug Panjenengan.

Sijine Silicone ing Coil lan narik Konektor Plug
Sijine Silicone ing Coil lan narik Konektor Plug

Selehake coil kontak anyar dhateng basa armature.
Selehake coil anyar dhateng basa armature.

Meneng coil kontak anyar dhateng basa armature.
Meneng gulungan kawat anyar dhateng basa armature.

Kawat plug spark disambungake menyang kumparan dening screwing menyang pin thread. Sampeyan bisa uga kudu ngeculake sekrup nyekeli kabel plug spark supaya sampeyan bakal cukup kendur kanggo ngecor menyang konektor. Geser plug plug menyang konektor lan geser boot ing konektor. Iki kudu nyedhiyakake segel tahan banyu sing apik kanggo sambungan iki. Puterake kumpul menyang panggonan ndhudhuk bolongan meneng. Ngencerake sekrup nyekeli kabel plug spark ing sisih ngisor pinggir armatur.

wrong
Wrong!

Bener
Bener!

Kawat ireng saka koil didhasarake kanthi nyambungake menyang kumparan kumparan koil sing paling adoh saka titik. Gambar-gambar ing ndhuwur nuduhake cara sing salah lan bener kanggo rute kawat lemah iki. Sampeyan pengin nggawe manawa kabeh kabel diselehake kanthi rapi supaya ora nyentuh sembarang bagean sing obah. Ing kasus koil iki, aku nyelehake kawat sing ireng ing mburi screwing kepala Phillips. Uga, sampeyan pengin nggawe manawa ora ana kabel sing bisa dicepit lan duwe kendharaan sing sethithik supaya ora bakal nandhingake tekanan ing konektor.

Posisi coil supaya ora ngluwihi basa kepungkur.
Posisi coil supaya ora ngluwihi basa kepungkur.

Sadurunge ngencengi sekrup sing dipasang, priksa manawa magnet kumparan ora ngliwati blok sing dipasang ing pangkal armature. Yen koil kasebut dipanggonke supaya magnet mundhur liwat basis iki, magnet kumparan bakal ndemek lumahing jero flywheel.

Sambungake kabel kanggo TCTerms mbobol.
Sambungake kabel kanggo TCTerms mbobol.

Posisi condenser anyar ing basa armature.
Posisi condenser anyar ing basa armature.

Meneng Koil lan kabel condenser nilai mbobol.
Meneng Koil lan kabel condenser nilai mbobol.

Kuwat ngubungake kabel koil sing ijo lan uga kabel kondensor ireng kanggo poin. Gunung kondenser menyang pangkal kanthi sekrup sing dipasang. Kencangkan condenser lan kabel koil. Ati-ati supaya ora ngencetake sekrup iki utawa push marang poin amarga iki bisa ngrusak poin sing disetel.

New sistem magnedo kontak.
New sistem magnedo kontak.

rampung System Ignition ngirim katon kaya iki.

Tignten Flywheel Nut
Ngencengi Flywheel Nut

Ganti flywheel lan snugly ngencengi wong edan flywheel. Yen sampeyan duwe karusakan torsi, torsi wong edan flywheel kanggo babagan mina mlaku 45.

Mriksa Spark - Copot dihubungake narik lawas. Nggunakake Pasangan saka tang jarum-irung, straighten mburi dihubungake narik lawas banjur sambungake maneh dihubungake lawas kanggo kabel sing. Nalika nyekeli dasar dihubungake narik lawas kanggo lemah, muter ing clockwise flywheel kanthi tangan utawa kanthi ngowahi ing wong edan flywheel karo karusakan sing. Sampeyan kudu ndeleng sing narik sehat jumping longkangan dihubungake lawas.

Mriksa Spark
Mriksa Spark

Gap lan Instal Patch Spark New - Nggunakake ngukur feeler, nyetel longkangan narik anyar Gauges kanggo .030 inch. Dihubungake anyar ora bakal metu saka kothak karo longkangan bener lan longkangan dihubungake prosedur prasaja sing asring diduga. Yen sampeyan ora duwe alat khusus kanggo nyetel longkangan narik plug, sampeyan bisa nggunakake agul-agul piso kanggo ngambakaké longkangan utawa entheng tutul mburi plug karo soko hard kanggo nutup longkangan. Instal dihubungake narik anyar lan sistem kontak iku dirungokake-up.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer