1949-1963 Evinrude Johnson 10 HP UP Project Tune

11949-1963 Johnson Seahorse QD Series

Sajarah

Golek Number Model Panjenengan

1949-1963 Evinrude Johnson 10 HP outboard motor boat Pesanan Reference. Nomer model biasane dipasang ing sisih plabuhan engine krenjang. Yen sampeyan duwe nomer model, golek taun kanggo motor ing Pesanan Reference.

Dhaftar Parts

kene yoiku dhaptar bagean sampeyan kudu kanggo tune up 1949-1963 Evinrude lan Johnson QD 10 HP outboard boat motor Panjenengan.

prosedur

Follow prosedur iki kanggo tune up 1952-1967 Evinrude utawa Johnson 3 HP motor outboard Panjenengan. Artikel iki wis persil saka gambar, nang, lan saran carane njaluk motor iki mlaku uga. Sampeyan bakal dijupuk langkah dening langkah liwat proses Performing tune up ing motor Panjenengan.

A Warning About Tanks bakar pressurized - Motors Iki nganggo tangki bahan bakar pressurized. Luwih saka ngisep bahan bakar saka tank, dual baris selang pump online menyang tank, pressurizing iku kanggo 4-7 PSI kang pasukan bahan bakar bali kanggo motor. Sejatine, iki nawakke pressurized iku arang banget mbebayani geni utawa mbledhos bebaya. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan nawakke lan carane ngowahi menyang tangki bahan bakar anyar lan luwih aman.

Komentar About Project iki

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer