1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP Tune-UP Project Part Nomer lan Cost | Repair Outboard Kayak Motor

Nomer 1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP Tune-UP Project Part lan Cost

.

Johnson Seahorse 5.5

Total Biaya kanggo Parts: $ 96.62 plus Tax ing Napa

kontak Coils
kontak Coils

gulungan kawat (sampeyan mbutuhake 2 kasebut) OMC Part Number 582995 utawa 584477, NAPA / Sierra Part Number 18-5181

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

Kontak Tune-Up Kit

Kontak Tune-Up Kit OMC Part Number 172522 NAPA / Sierra Part Number 18-5006

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

Patch Spark juara J6C
Patch Spark juara J6C

Patch Spark Juara J6C

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

5.5 HP karburator Tune-UP Kit
Karburator Tune-UP Kit

Carb Kit OMC Part Number 382047, 3832049, 383062, 383067, utawa 398532

Napa / Sierra Part Number 18-7043

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

sengseming
sengseming

sengseming OMC Part Number 434424 NAPA / Sierra Part Number 18-3001

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

Lowongan Gasket
Lowongan Gasket

Lowongan Gasket OMC Part Number 303438 NAPA / Sierra Part Number 18-2885

Pitulung ndhukung situs iki:

Klik kene kanggo toko kanggo bagean ing Amazon.com

Klik kene kanggo nyimpen bagean iki ing ebay.com

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer