Evinrude 3 HP Lightwin History

History:

Evinrude 3 HP Lightwin iki digawe saka 1952 liwat 1967. Uga kasedhiya saka Johnson.

1952 Lightwin Ad

Iki dipasarake minangka nindakake-bebarengan Motors boat fishing. OMC didol puluhan ewu iki ing jaman pasca Perang Donya II ing wektu nalika wong wis wektu luang liyane kanggo seneng njobo gedhe. Salah mréntahaké amba ana motor padha entheng dibandhingake model lawas. Minangka karo kabeh Motors Johnson / Evinrude, iki nglereni pinggiran teknologi ing wektu iku dipuntepangaken ing 1952. Iki motor banget prasaja dirancang kanggo dadi gumantung lan gampang kanggo bisa ing. Nalika njupuk loro, sampeyan bakal nemokake sing ana ora akeh ana kajaba komponen dhasar: powerhead prasaja, magneto kontak, karburator, lan pump. Siji bab sing Aku bab motor iki iku kabeh logam lan ora plastik. Iki kembar silinder desain dhasar loro-siklus digunakake ing akeh motor Johnson / Evinrude liwat taun lan malah karo Motors anyar. Ora ana Gir kanggo ngalih. Yen sampeyan pengin pindhah ing mbalikke, sampeyan mung nguripake motor watara sakdurunge. Aku wis krungu iki disebut "dock busters" amarga padha ora Neutral. Nalika narik tali kanggo miwiti, baling-baling wis Spinning. Aku tau panginten babagan iki minangka masalah utawa wanted man nalika aku pisanan sinau kanggo mbukak motor iki minangka cah nom. motor iki abot 32 mina tanpa 2 / 3 galon gas sing ana ing gravitasi panganan tank ing ndhuwur. motor iki mung tengen kanggo ngisor john boat warata ing 16 'kita fished karo, lan iku bakal push bebarengan ing kacepetan nyaman. Apa luwih mesthi wis kakehan daya kanggo dadi aman kuwi prau sethitik lan kakehan musuhan ilang karo tank remot nalika kabeh sing wanted kanggo nindakake iki iwak. Motors karo nawakke remot nggawe pangertèn yen sampeyan duwe prau ing Trailer lan sampeyan ora kudu rampung mbongkar prau saben trip. prau cilik kita iki diangkut regane mudhun ing ndhuwur mobil. Ilang karo motor liyane Komplek mung bakal njupuk maneh kanggo mbukak prau lan njaluk fishing miwiti. Sampeyan bisa mbukak dangu sadurunge draining tank metu saka gas. Sampeyan kudu ati-ati amarga ana pratondo kanggo tingkat bahan bakar liyane saka looking ing tank. Sampeyan pengin nggawe manawa ngeculake bahan bakar mbukak nalika sampeyan mlaku motor. Yen ora, iku bakal metu ing sampeyan sawise nalika. Sampeyan uga pengin nggawe manawa ngeculake ditutup sampeyan ngeterake motor, supaya sampeyan ora duwe kekacoan karo campuran lenga lan gas kandhungan munggah mobil. Aku elinga digunakake kanggo mati mati bahan bakar ing sisih motor lan isih bisa kanggo pindhah saperangan saka satus meter sadurunge mlaku engine garing. We disenengi kanggo njaluk gas saking karburator sadurunge ngangkut utawa nyimpen motor. motor iki unik amarga saka amba saka batang propeller. Aku wis marang sing iki supaya sampeyan bisa ngiringake motor munggah lan mbukak ing banyu banget cethek. Aku wis uga wis marang sing iki ana fitur gedhe kanggo motor kayak amarga iku bakal bantuan supaya gandhewo saka tancep langsung munggah menyang udhara. Noto nyonggo iki uga mestine dadi weedless. Ing 1967, ing pungkasan taun kanggo motor iki, Evinrude ngenalaken lightwin lempitan. The lightwin lempitan wis cilik sing bisa tetep ing sawise sampeyan melu ing unit ngisor. Iku nguripake metu sing iki ora kaya apike amarga krenjang sing diijini unit ngisor kanggo melu bakal kokain saka kaku. Aja tuku lempitan lightwin amarga iku ora fitur desain apik. Ing motor lightwin biasa sing gedhe lan yen dirungokake-up, sing mbokmenawa luwih sing Motors hp 3 sampeyan bisa tuku dina iki.

Johnson JW-10
Johnson JW-10
Evinrude 3706
Evinrude 3706
1967 Tables Lightwin
1967 Tables Lightwin

Ad Johnson Seahorse 3

Evinrude Ducktwin

1950 kang Evinrude Lightwin Ad

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer