OMC Evinrude / Johnson "TURBOJET" Outboard Model Numbers

90 HP 1994 90JEERA Tuku Suku
90 HP 1995 90JEEOB Tuku Suku
115 HP 1994 115JEERA Tuku Suku
115 HP 1995 115JEEOB 115TJEOA Tuku Suku
115 HP 1996 115TJEDB 115TJEDP Tuku Suku
115 HP 1997 115TJEUC Tuku Suku

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer