1954-1964 5.5 HP Johnson Seahorse Tune-UP Procedure

Johnson Seahorse 5.5

Motor kanggo proyek iki yaiku Model CD-15 Serial 1698561.

Johnson CD-15:
Year: 1958
HP: 5.5
WOT RPMS: 4000
Perpindahan 8.84 cu.in. = 144.8 CCM
lbs 56: bobot. = 25.4 Kg
Rasio Gearcase: 15: 26
Spark dihubungake: Juara J6C gapped ing .030 "(kaya Lightwin)
Fuel mix / Oil: 24: gas octane 1 87 kanggo TC-W3 dirating lenga outboard.
lenga unit Lower: 80 / 90W / OMC / BRP HiVis.

A Warning About Tanks bakar pressurized

Motor iki nggunakake tank bahan bakar bertekanan. Tinimbang ngisep bahan bakar saka tangki, selang dobel baris ngepang udara menyang tank, pressurizing menyang 4-7 PSI kang nimbulake bahan bakar bali menyang motor. Sejatine, tank-tank bertekanan iki minangka bebaya sing mbebayani banget utawa beboyoan bledosan. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan nawakke lan carane ngowahi menyang tangki bahan bakar anyar lan luwih aman.

Wektu kanggo njaluk Diwiwiti - Yen sampeyan duwe gas ing tank, sampeyan bisa uga go ahead lan nyoba kanggo miwiti motor Panjenengan. Ora ana titik tumrap perkara iki kajaba kanggo ngrasakake carane akeh barang nalika wis rampung. Sadurunge sampeyan miwiti, nempelake unit ngisor ing uwuh bisa kebak banyu. Elinga carane motor bisa dadi luwih cepet lan yen wiwitan recoil digunakake. Uga, cathet yen motor katon kaya kompresi apik. Inspect the rope and handle kanggo ndeleng yen kudu diganti.

Nalika aku nyedhiyakake motor iki, aku arep ngresiki kabeh aku bisa nganggo kain lan semprotan. Ana akèh panyedhiya khusus sing kasedhiya kanggo iki nanging aku mung nggunakake kluwarga umum CLOROX Clean-UP Cleaner karo Bleach sing aku ketemu ing sink. Muga-muga, aku bakal bali sadurunge garwane nemokake dheweke ilang. Aku uga ngatur supaya bagean-bagean kasebut diorganisir kaya aku.

Take mati isine Motor

Klik kene gamblang.

Ing wilayah utama sing kita bakal fokus sing Powerhead, Fuel / karburator, Ignition, sengseming lan Lower Unit Ndhuk.

Power Kepala

Sadurunge arep ngowahi motor sampeyan, sampeyan pengin nggawe motor bakal nguripake lan sampeyan kudu kompresi karo loro silinder. Yen motor ora bakal nguripake kanthi ngowahi flywheel utawa ora koyone duwe kompresi, motormu luwih penting tinimbang tune-up. Sampeyan bakal kudu nemtokake carane kanti awon sampeyan pengin ndandani motor lan carane sepira kemampuan mekanik sampeyan bakal nggawa sampeyan. A tune-up nyedhaki gampang. Merdeka piston lan pemulihan kompresi langkung ing tingkat menengah kesulitan lan ngluwihi ruang lingkup artikel iki. Aku ora pengin ngomong yen motor ora bisa diatasi utawa ora cocog karo regane nanging karo motor sing aku gunakake kanggo artikel iki, ora perlu. Ing artikel liyane, aku kudu mbebasake piston ing motor Johnson 15 HP lan menehi urip anyar. Sampeyan bisa njaluk ngukur komprèsi ing toko suku cadang lokal kanggo watara $ 20 utawa $ 30. Komprèsi kudu nguji paling sethithik 85 utawa 90 nanging mungkin kurang saka 100 psi.

Sampeyan bisa uga pengin ngganti tali starter lan / utawa nangani tali starter. Sampeyan uga bisa ngganti spring recoil wiwitan yen perlu. Kabeh bagean iki isih ana nanging ora perlu kanggo proyek iki.

Mbusak lan ngganti nesu sirah.

Klik kene kanggo maca babagan pelayanan ing sirah silinder.

karburator

Kapan sampeyan duwe motor lawas sing lungguh sak nalika, sampeyan bisa nganggep yen karburator butuh layanan. Gas, utamané nalika campur karo lenga bakal ngowahi varnish utawa digunakake minangka karburator. Nalika ana akeh aditif ing karburator sing bisa dilebokake ing tangki bahan bakar utawa nyemprotake langsung menyang karburator, ora bakal nyedhaki kanggo nggayuh hal sing padha karo tune-up karburator. Sanajan motor kasebut disimpen tanpa bahan bakar ing karburator, gasket bisa garing lan bisa dirasakake cepet utawa cepet sawise sampeyan nyoba maneh. Cara siji kanggo mesthekake yen karburator bakal bisa dianggo kanthi apik yaiku mbusak, mbongkar, resik, lan reassemble karo bagean anyar, ngganti, lan nggawe pangaturan sing langkah kanggo nindakake tune-up karburator. Klik kene kanggo foto lan tata cara kanggo Performing karburator tune-up kanggo motor iki rinci.

Sistem kontak

Kanthi ngecualake soket panyisiran lan kabel plug, kabeh sistem kontak bisa ditemokake ing flywheel. Tipe magneto kontak ing motor iki Flywheel magneto karo Breaker Points. Proyek saka sistem kontak iku kanggo generate cukup voltase (Watara 20,000 volt) mlumpat ing longkangan ing dihubungake narik nggawe narik lan lan igniting dicampur bahan bakar / online, lan kanggo mesthekake yen voltase wis dikirim menyang plug narik karo persis tengen wektu Klik kene kanggo foto rinci lan tata cara kanggo Performing sistem kontak tune-up kanggo motor iki.

Sengseming lan Unit Lower

Iku tansah apik kanggo ngganti impeller. Ing impeller salah siji bagian paling penting motor amarga gagal, sampeyan bisa kanthi gampang ngobong motor, nyolong sirah, utawa duwe masalah utama liyane. Klik kene kanggo foto rinci lan prosedur kanggo ngganti pump sengseming lan pelayanan ing unit ngisor.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer