1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP UP Project Tune

.

Johnson Seahorse 5.5

Sajarah

Golek Number Model Panjenengan

1954-1964 Evinrude lan prau outboard Johnson 5.5 HP motor Pesanan Reference. Nomer model biasane dipasang ing sisih plabuhan engine krenjang. Yen sampeyan duwe nomer model, golek taun kanggo motor ing Pesanan Reference.

Dhaftar Parts

kene yoiku dhaptar bagean sampeyan kudu kanggo tune up 1954-1964 Evinrude lan prau outboard Johnson 5.5 HP motor.

prosedur

Follow prosedur iki kanggo tune up 1952-1967 Evinrude utawa Johnson 3 HP motor outboard Panjenengan. Artikel iki wis persil saka gambar, nang, lan saran carane njaluk motor iki mlaku uga. Sampeyan bakal dijupuk langkah dening langkah liwat proses Performing tune up ing motor Panjenengan.

Uga mriksa 5.5 HP Johnson 1960 Model CD-17 Proyek dening Bosse "Bo" Petersson - Stockholm, Swedia

A Warning About Tanks bakar pressurized - Motor iki nggunakake tangki bahan bakar bertekanan. Tinimbang ngisep bahan bakar saka tangki, selang dobel baris ngepang udara menyang tank, pressurizing menyang 4-7 PSI kang nimbulake bahan bakar bali menyang motor. Sejatine, tank-tank bertekanan iki minangka bebaya sing mbebayani banget utawa beboyoan bledosan. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan nawakke lan carane ngowahi menyang tangki bahan bakar anyar lan luwih aman.

Komentar About Project iki

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer