1953-1967 Evinrude Johnson 3HP Litetwin Ducktwin Tune-UP Procedure

Evinrude Litetwin Tune-Up Procedure

Ing motor kanggo proyek iki Model 3303S Serial B 18010.

Iki model motor sing padha Kula kakek nalika aku isih bocah. Aku duwe akeh kenangan saka motor iki lan pengin siji kanggo mulihake kanggo taun. Akhire, kanca menehi motor iki kanggo kula amarga dheweke wis lawas banget kanggo nggunakake. Dheweke sumurup kanthi reaksi nalika aku nate weruh yen aku bakal ndandani, supaya bisa mlaku apik lan digunakake kanthi apik. Iki motor wis disimpen karo gas isih ing tank kanggo loro utawa telung taun. Aku ora bisa urip, sanajan karo gas lawas, nanging aku sadhar yen bakal butuh sing apik. Iki uga mbebayani gas saka karburator. Aku pracaya yen nalika aku rampung nyetel motor iki, bakal mbukak saben dicokot uga minangka nalika anyar. Sampeyan bisa tuku motor iki sakitar $ 150 kanggo $ 200 ing e-Bay. Yen sampeyan gelem tuku watara $ 100 ing bagean, sampeyan bisa nyetel munggah lan wis mlaku kaya anyar. Tanpa bagean kanggo tune-up, iku ora bakal bisa mlaku kanthi alasan aku bakal nggambarake nalika aku nyathet prosedur iki.

Wong mbiyantu ing iboats.com forum kayak kasedhiya informasi iki babagan motor iki.

Evinrude model 3302:
Year: 1963
HP: 3
WOT RPMS: 4000
Perpindahan 5.28 cu.in. = 86.5 CCM
lbs 34: bobot. = 15.4 Kg
aspek Gear: 17: 28
Patch Spark: Juara J6C gapped ing .030 "(J6J ora ono)
Lower unit lenga: OMC / BRP 'HiVis' utawa padha karo 80 / 90W lenga gearcase outboard saka Walmart, etc.
Fuel mix / Oil: 24: 1 87 octane gas kanggo TC-W3 lenga outboard (lali bab SAE 30w).

Wektu kanggo njaluk Diwiwiti - Yen sampeyan duwe gas ing tank, sampeyan bisa uga go ahead lan nyoba kanggo miwiti motor Panjenengan. Ora ana titik tumrap perkara iki kajaba kanggo ngrasakake carane akeh barang nalika wis rampung. Sadurunge sampeyan miwiti, nempelake unit ngisor ing uwuh bisa kebak banyu. Elinga carane motor bisa dadi luwih cepet lan yen wiwitan recoil digunakake. Uga, cathet yen motor katon kaya kompresi apik. Inspect the rope and handle kanggo ndeleng yen kudu diganti.

Nalika aku nyedhiyakake motor iki, aku arep ngresiki kabeh aku bisa nganggo kain lan semprotan. Ana sawetara panyedhiya khusus sing kasedhiya kanggo iki, nanging aku mung nggunakake resik kluwarga umum sing aku ketemu ing sink. Muga-muga, aku bakal bali sadurunge garwane nemokake dheweke ilang. Aku uga ngatur supaya bagean-bagean kasebut diorganisir kaya aku.

Njupuk mati isine Motor - Klik kene gamblang.

Ing wilayah utama sing kita bakal fokus sing Powerhead, Fuel / karburator, Ignition, sengseming lan Lower Unit Ndhuk.

Power Kepala - Sadurunge arep ngowahi motor sampeyan, sampeyan pengin nggawe motor bakal nguripake lan sampeyan kudu kompresi karo loro silinder. Yen motor ora bakal nguripake kanthi ngowahi flywheel utawa ora koyone duwe kompresi, motormu luwih penting tinimbang tune-up. Sampeyan bakal kudu nemtokake carane kanti awon sampeyan pengin ndandani motor lan carane sepira kemampuan mekanik sampeyan bakal nggawa sampeyan. A tune-up nyedhaki gampang. Merdeka piston lan pemulihan kompresi langkung ing tingkat menengah kesulitan lan ngluwihi ruang lingkup artikel iki. Aku ora pengin ngomong yen motor ora bisa diatasi utawa ora cocog karo regane nanging karo motor sing aku gunakake kanggo artikel iki, ora perlu. Ing artikel liyane, aku kudu mbebasake piston ing motor Johnson 15 HP lan menehi urip anyar. Sampeyan bisa njaluk ngukur komprèsi ing toko suku cadang lokal kanggo watara $ 20 utawa $ 30.

Sampeyan bisa uga pengin ngganti tali starter lan nangani tali starter. Sampeyan uga bisa ngganti spring recoil wiwitan yen perlu. Kabeh bagean iki isih ana nanging ora perlu kanggo proyek iki.

karburator - Kapan sampeyan duwe motor lawas sing lungguh watara kanggo nalika, sampeyan bisa nganggep sing karburator perlu layanan. Gas, utamané nalika dicampur karo lenga bakal nguripake kanggo varnish utawa digunakake permen karet munggah karburator Panjenengan. Nalika ana akeh karburator cleaning aditif sing bisa sijine ing tank bahan bakar utawa semprotan langsung menyang karburator, padha ora teka cedhak accomplishing bab sing padha minangka karburator tune-up. Malah yen motor iki disimpen tanpa bahan bakar ing karburator, ing gaskets garing metu lan kokain utawa cepet deteriorate yen sampeyan nyoba kanggo nggunakake maneh. Cara mung kanggo nggawe manawa karburator wis arep dienggo uga kanggo mbusak, mbongkar, resik, lan reassemble karo bagean anyar, ngganti, lan sawetara setelan sing kang langkah-langkah kanggo Performing karburator tune-up. Klik kene kanggo foto lan tata cara kanggo Performing karburator tune-up kanggo motor iki rinci.

Sistem kontak - Karo sing istiméwa dihubungake narik lan kabel plug, kabeh sistem kontak dumunung ing flywheel ing. Jinis magneto kontak ing motor iki Flywheel magneto karo Breaker Points. Proyek saka sistem kontak iku kanggo generate cukup voltase (Watara 20,000 volt) mlumpat ing longkangan ing dihubungake narik nggawe narik lan lan igniting dicampur bahan bakar / online, lan kanggo mesthekake yen voltase wis dikirim menyang plug narik karo persis tengen wektu Klik kene kanggo foto rinci lan tata cara kanggo Performing sistem kontak tune-up kanggo motor iki.

Sengseming lan Lower Unit -

tank Testing - Nalika ora persis a tank test, aku isi munggah tong minyak 55-galon, nyumerepi motor ing pinggiran lan murub munggah. Sampeyan ora pengin mbukak motor metu saka banyu ing kabeh, lan ora ana cara sing apik kanggo nyelehake Muffs kuping ing motor iki, supaya iku wis bisa dites salah siji ing prau ing awak banyu utawa sawetara tank. Aku bungah aku durung nyoba iki metu ing lake amarga motor durung duwe sawetara masalah sing perlu kanggo bakal ono. Iku nguripake metu sing banyu iki ora sirkulasi sak silinder amarga motor bakal njaluk panas sawise babagan menit saka mlaku lan aku kanggo mati iku mudhun sadurunge iku bakal dadi rusak. masalah overheating iki ora langsung ketok amarga banyu iki uyuh metu saka bandar stopkontak cilik ing unit ngisor. Nalika aku seng di tuduh sing motor iki mlaku panas, aku splashed sawetara banyu ing sirah silinder, lan langsung wiwit kissing ram lan nguripake kanggo uap. Iki temenan sirah ana ing paling 212 derajat Fahrenheit nalika arep ing watara 150 derajat Fahrenheit nalika mlaku. Nalika wagol, aku bungah aku kawicaksanan kanggo mati motor mudhun lan supaya iku kelangan mati sadurunge nyoba kanggo miwiti lan mbukak maneh maneh.

Mbenakake overheating Masalah karo Cooling System - Nganti titik iki, aku wis ora ditarik ing sirah silinder amarga motor bakal nguripake liwat lan ketoke komprèsi apik. Kanthi overheating motor, iku ketok sing aku kudu dig tuwa kanggo mangerteni apa banyu iki ora sirkulasi liwat sirah daya. Mangga klik kene kanggo maca bab rincian prosedur iki.

More Testing Tank - Sawise arep bali lan mbenakake masalah karo sistem cooling, iku wektu kanggo nindakake sawetara testing tank maneh. tank Kula kapérang saka tong minyak 55-galon prasaja. Kopi repair bakal nawakke test langkung ageng. Padha uga bakal peraga test kanggo sijine mbukak ing motor tanpa ngowahi nganti banyu kakehan. Wiwit punika motor cilik, aku padha lumaku lan kiwa nyonggo ing lan murub munggah ing motor ing tong minyak banyu. kawitan badhan iki kanggo ndeleng yen motor bakal overheat lan kanggo relief, iku iya ora. Ing kawitan, motor durung koyone mbukak terus-terusan minangka wis coughed lan sputtered lan digawe méga ageng kumelun biru. Aku banjur temen maujud sing senajan aku di resiki ing tank gas, ana mbokmenawa sawetara partikel njupuk menyang karburator ing. Sawise mlaku motor kanggo nalika, aku ditarik Bowl karburator lan-kacepetan kurang jet lan di resiki mau. Aku bola proses iki kaping pirang-pirang. Iku ketoke sing geter saka mlaku motor iki nuthuk kabeh crud ngeculke. motor iki wis ora wis mbukak ing paling 10 utawa 12 taun supaya ana persil saka crud ing tank lan bahan bakar garis. Aku impen motor miwiti ing narik pisanan lan mlaku becik sawise tune up nanging ing kasunyatan, iku kang bakal mbukak kanggo nalika sadurunge iku bakal miwiti kanggo tumindak kaya motor boat apik maneh. Saya suwe motor mlayu, sing luwih apik iku ketoke apa minangka yen padha kang bejat ing. A tong minyak 55-galon ora becik kanggo testing amarga motor bakal nimbulaké cukup torrent nalika mlaku cepet. Uga, sapunika ing banyu disebabaké motor kanggo nyepetake lan alon mudhun. Aku nyoba kanggo nyetel karburator lan nggawe meneng motor nanging iki paling rampung ing lake nang endi wae. Aku mlayu saperangan nawakke saka bahan bakar liwat motor lan Sejatine supaya iku njagong ana lan mbukak kanggo 3 utawa 4 jam nalika aku di resiki munggah area karya. Aku iki ngangap sing motor durung mbukak sampurna ing tank nanging aku iki njamin dening kanca sing motor bakal nindakake luwih akeh sawise iku ana ing prau lan ing awak mbukak banyu, lan minangka diaktifake metu, ana hak . Nalika aku pungkasanipun dumugi titik ngendi aku bisa njaluk metu ing danau motor iki, aku cukup seneng karo cara iku dileksanakake. Aku wis tau motor iki metu kaping pirang-pirang saiki lan nganggo gedhe. Aku njaluk akèh muji saka wong sing ngujo iki motor 42-taun-lawas sing aku digawa bali menyang urip. Aku katon nerusake kanggo nggarap lan nulis bab Motors liyane ing mangsa.

Njupuk Motor Fishing - Iku Februari 27, 2009, Indiana nanging aku ora bisa ngenteni. Aku njupuk Evinrude sandi Lightwin kanggo Turtle Lake Reservoir mung kidul kanggo Tere Haute Indiana kanggo nyoba metu. Turtle Lake Reservoir warmed dening tanduran ngasilaken batu bara daya-murub. Maca ing ngisor iki artikel kanggo mangerteni carane trip kayak tindak lan carane motor sandi mlayu.

Nglaras Motor - Saiki aku duwe motor iki dirungokake lan mlaku apik, aku wis nglangen. Saiki wis ana 10 lan aku wis motor iki metu 4 utawa 5 kaping. Saben-saben aku nggunakake, dadi luwih apik lan luwih apik. Ing akhir minggu, ing Mothers Day, kulawarga kita wis kumpul ing papan adhine sing ana ing tlaga sing ukurane apik. Aku nggawa kapal nelayan cilikku sing dadi Gnene Classic 15. Kapal punika kados kanopi fiberglass ingkang langkung ageng kanthi pérangan persegi kanggé motor perahu. Aku mlaku-mlaku kaya 25 HP ing prau iki nanging aku nyedot 3 HP Evinrude Lightwin sing sethithik ana ing kono kanthi gagasan ngajar anakku taun 8 lan sepupu 9 taun kepungkur. Sawise sawetara pointer, aku nguripake anak lanang ngeculke lan padha mlayu ing saindhenging Lake nganti atine padha isi. Aku manggon ing prau liyane lan motor HP 25 nanging bocah-bocah lanang sing apik. Kanthi mung lanang ing prau lan saiki akeh, prau pindah ing 8 MPH. Malah dheweke bisa miwiti motor kasebut. Motor iki dipercaya lan sawise wiwitan dhisikan bakal diwiwiti kapan wae nalika narik kawitan. Aku seneng banget karo motor cilik iki sing bakal menehi akeh kenangan lan kenangan maneh. Aku pengin njupuk karo kula minangka nyisakke utawa soko kanggo bocah-bocah kanggo muter ing trip Fishing munggah ing Kanada mengko sasi iki. Saiki wis dadi wektu kanggo nguripake manungsa waé menyang motor liyane sing ana ing kene sing kudu dirampungake lan didhelikake.

Fishing in Canada

3 HP Evinrude Lightwin Fishing ing Kanada

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer