Maintenance 1954-1964 Evinrude 5.5 HP Seahorse Tne-UP Project Cylinder Kepala

Yen sampeyan oleh salah sijine motor perahu lawas lan sampeyan ora ngerti babagan sejarah, iku apik kanggo narik sirah silinder lan nggoleki apa sing ana ing ngisor. Copot colokan kasebut. Nggunakake karusakan 7 / 16, mbusak bolt sepuluh sing terus ing silinder. Geserake silinder sirah mati ing crankcase kanggo break segel gasket kepala.

Copot Patch Spark Saka Cylinder Kepala Johnson Seahorse 5.5 Copot Cylinder Kepala Johnson Seahorse 5.5 Cylinder Kepala Dibusak

Sampeyan kudu ngganti nesu sirah karo siji anyar.

Lowongan Gasket
Lowongan Gasket

Lowongan Gasket OMC Part Number 303438 NAPA / Sierra Part Number 18-2885

Pitulung ndhukung situs iki: Klik kene lan tuku ing Amazon.com

Saiki sirahe silinder, wes metu, resik, lan mriksa tembok silinder, piston, lan silinder. Uga, mreksa perangan banyu watara silinder. Nggunakake selang udara, jotosan lan ngresiki perangan banyu. Aku nggunakake sikat kawat cilik kanggo ngresiki karbon saka piston lan nang sirah silinder. Aja njaluk ngobati karbon iki. Yen sampeyan ngresiki jero lan mudhun menyang logam, sampeyan bisa nggawe "titik panas" ing piston. Sampeyan ora kudu njaluk iki pancen resik. Sawetara karbon iku normal.

Cylinder Kepala Cover Sadurunge DhiskusiCylinder Kepala Sadurunge Dhiskusi

sadurunge Dhiskusi

Cylinder Kepala Sawise Dhiskusi Cylinder Kepala Cover Sawise Dhiskusi

sawise Dhiskusi

Salah sijine alasan utamane kanggo mbusak kepala silinder menyang ch kanggo mesthekake yen sirah ora warped. Sajrone wektu, kanthi panas lan ngejang, utamané yen motor iki panas, sirah silinder bisa nyingkir. Wiwit aku ora duwe mesin penggilingan, aku mung nyelehake sheet of grit sandpaper apik ing potongan kaca utawa sok sing rata lan pindhah sirah silinder ing pola sirkular nganti permukaan kawin kawin rata. Sampeyan bisa ngomong nalika lumahing warata amarga sampeyan bakal nduweni logam gondhel ing kabeh permukaan ing permukaan sirah silinder.

Sand Cylinder Kepala Cover lumahing Flat Cylinder Kepala Cover Siap Instal

Lubricate the gasket kepala anyar karo minyak siklus 2 lan bolt silinder sirah bali menyang pemblokiran motor. Bolongan ing sirah silinder ora symmetrical supaya sirah ora bali ing salah cara. Sampeyan bisa uga kudu ngganti kepala 180 yen bolongan ora katon. Aja nganti ora ngencengi bolt. Saben uwong uga mikir yen bolt kepala kudu sithik banget. Iki mung bakal nyenthal sirah. Maneh, mung ngencengi waktu separo maneh. Nalika sampeyan ngencengi bolt iki, sampeyan kudu nggoleki bolt ngelawan saben liyane kanggo kedadeyan nganti sampeyan duwe kabeh snug lan banjur bali watara nganti sampeyan wis kabeh ngencengi separo nguripake liwat cukup. Kanthi cara iki, sirah bakal disambungake kanthi merata.

Cylinder Kepala Back Bareng

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer