1954-1964 Evinrude Johnson 5.5 HP karburator Tune-Up

.

Kapan sampeyan duwe motor lawas sing lungguh sak nalika, sampeyan bisa nganggep yen karburator butuh layanan. Gas, utamané nalika campur karo lenga bakal ngowahi varnish utawa digunakake minangka permen karburator lan mangan ing gasket. Nalika ana akeh aditif pupuk karburator sing bisa dilebokake ing tangki bahan bakar utawa nyemprotake langsung menyang karburator, ora bakal nyedhaki apa sing padha karo karburator. Sanajan motor kasebut disimpen tanpa bahan bakar ing karburator, gasket bisa garing lan bisa dirasakake cepet utawa cepet sawise sampeyan nyoba maneh. Cara sing mung kanggo mesthekake yen karburator bakal bisa dianggo kanthi apik yaiku mbusak, mbongkar, resik, lan dipasang nganggo bagian kit karburator anyar, ngganti, lan nggawe pangaturan. Iki minangka langkah kanggo nindakake tune carburetor.

Karburator iku piranti lunak sing prasaja, murah, lan wektu sing bener nyampurake udara lan bahan bakar sadurunge entuk papan pembakaran kanggo kontak. Karburator kanggo motor iki padha karo karburator sing digunakake ing akeh papan motor lan uga lawnmowers Lawn-Boy. Ana akeh bagéan cilik sing ora pengin ngeculake supaya luwih apik kanggo duwe area karya sing resik lan terorganisir.

Karburator minangka bagéan saka Sistem Bahan Bakar sedheng sing diwiwiti ing tangki gas lan bahan bakar. Tangki sing teka nganggo motor era 50 yaiku tangki sing bertekanan ganda. OMC pungkasanipun lunga kanthi nggunakake tangki bertekanan ing 60 lan lunga menyang tangki sedheng baris tunggal. Given kondisi tangki lan bahan bakar, aku mutusake ngonversi menyang tangki tunggal sing luwih modern kanthi nambahake pompa bahan bakar vakum Mikuni, sing aku tuku on-line kanggo babagan $ 22.00, lan ngowahi konektor bahan bakar menyang siji jinis garis. Klik kene kanggo ndeleng deskripsi lan gambar saka proyek upgrade saya. kanggo tangki anyar. Yen sampeyan pengin nyimpen kabeh asli ing motor, banjur ana kits sing kasedhiya kanggo ngganti garis, konektor, lan segel kanggo tangki tekanan.

Ana saringan bahan bakar kanggo motor iki sing dipasang ing ngisor mangkok karburator. Filter kasebut minangka mangkuk kaca sing dirancang kanggo ngebaki banyu lan endapan lan kudu dibuang kanggo ngresiki saka wektu kanggo wektu. Sampeyan pengin nggawe manawa tangki bahan bakar sing sampeyan nggunakake resik lan bebas varnish, teyeng, utawa bahan bakar lawas. Iku praktik apik kanggo mbuang bahan bakar sing ora dienggo lan miwiti saben mangsa metu karo bahan bakar seger. Bensin sing sampeyan tuku dina iki ora nyimpen saklawasé nganti kaya ing taun kepungkur. Uga, yen bisa, tetep adoh saka bensin kanthi alkohol utawa etanol ing kono minangka bahan bakar iki cenderung narik kawigaten lan sampeyan nyala nganggo banyu ing bahan bakar. Mobil biasane ngobong tangki bahan bakar saben minggu utawa luwih, nanging perahu, yen ora digunakake kanthi reguler bisa dadi bahan bakar. Iku apik tenan carane akeh wong mikir sing bisa mbukak motor ing bahan bakar sing sawetara taun.

Campuran bahan bakar / minyak kanggo motor iki yaiku 24: 1. Iki dianggo minangka 16 ons siklus siklus 3 diprakirake TCW-2 kanggo tangki 3-galon saka 87 octanes unleaded bensin utawa 32 ons kanggo tangki 5-galon. 2 siklus motor minyak wis berkembang liwat taun. Minyak siklus 2 saiki lan paling apik sing kasedhiya dina saiki bakal duwe rating TCW-3. Ana apa-apa bab minangka TCW-2 lan versi lawas nanging keuntungan saka nggunakake lenga sing luwih anyar yaiku sampeyan bakal luwih apik pelumas lan kurang buildup karbon tinimbang karo lenga lawas. Pandhuan pencampuran asli kanggo motor lawas iki ngomongake babagan rasio 16: 1 saka baja lempeng menyang lenga motor bobot 30 standar nanging sampeyan kudu mbudidaya sing akeh sing wis owah wiwit wektu kuwi. TCW-3 minangka rating ing saben siklus siklus 2 sing bisa sampeyan tuku dina iki. Yen sampeyan duwe sawetara lenga TCW-2 lawas sing lungguh, go ahead lan nggunakake, Mungkin karo kabeh tank liyane lengkap nganti wis ilang. Kajaba iku, ora ana kaunggulan nganggo bahan bakar oktane sing luwih dhuwur utawa dadi bahan bakar supaya bisa ngetokake bensin sing ora larang 87 oktan lan motormu bakal seneng. Motor siklus 2 luwih anyar nggunakake campuran minyak 50: 1 nanging iki ora cukup lenga kanggo motor amarga jinis bantalan wis njero. Aja gunakake kurang saka 24: Campuran 1 utawa sampeyan bisa ngrusak motor sampeyan.

Karburator nyampurake proporsi udara lan bahan bakar sing bener dadi campuran atom. Jumlah campuran bahan bakar / udara sing diijini ing silinder nemtokake kacepetan lan daya. Bahan bakar lan hawa dicampur ing venturi, biasa disebut tong minyak. Carburetor prasaja iki mung siji laras. Venturi mung minangka watesan kanthi cetha ing karburator sing bisa nglewati udhara sing disedhot ing mesin. Minangka udhara liwat watesan iki, pangguna nyebabake tekanan ngisor kanggo nyedhot bahan bakar liwat jet sing ngetokake bahan bakar ing njero venturi, dadi dadi uap. Jet narik bahan bakar saka mangkok karburator sing ngemot wadhah bahan bakar cilik ing mangkuk karburator. Jumlah bahan bakar ing mangkuk karburator dikontrol dening pasak tutup pawan lan ngapung sing njaga mangkuk kebak bahan bakar. Katup jarum dhuwur lan kurang cepet nyetel rasio bahan bakar menyang hawa ing wates cilik. Volume udhara sing nglebokake karburator larang dikontrol dening katup kupu sing dibungkus dening tuas katup.

Karburator iki uga nduweni keselak. Nalika sampeyan narik tombol keselak ing ngarep motor, katup kupu kapindho, sing dumunung ing hulu venturi ditutup dadi bahan bakar sing luwih dhuwur kanggo campuran udara sing kudu miwiti motor sing adhem. Nalika sampeyan miwiti motor sampeyan, sampeyan kudu nutup keselak kanthi narik tombol sing keselak. Sawise motor "njedhul" utawa "sputters", sampeyan bisa nutup keselak minangka karburator siap kanggo tumindak kanthi normal.

Johnson Seahorse 5.5 karburator mbledhos View
Johnson Seahorse 5.5 karburator mbledhos View

Sampeyan kudu tuku

Carb Kit NAPA Part Number 18-7043 utawa panggantos kanggo OMC Part Number 382047, 3832049, 383062, 383067, utawa 398532

Aku dibayar $ 15.49, kit iki ora kalebu float. Yen perlu, sampeyan bisa tuku dhewe babagan $ 3.00

Johnson Seahorse 5.5 karburator Tune-Up Kit
Karburator Tune-Up Kit

Carb Kit OMC Part Number 382045 or 382046 NAPA / Sierra Part Number 18-7043

Pitulung ndhukung situs iki: Klik kene lan tuku ing Amazon.com

Copot Panel ngarep lan Air Silencer

Copot ngawut-awut sing terus tombol Kasihan, Alon lan High-cepet Control Knobs, lan geser panel maju lan mati.

Johnson Seahorse 5.5 karburator Front Pannel
Karburator Front Pannel

Johnson Seahorse 5.5 Copot karburator Control Knobs
Mbusak Control Knobs

Johnson Seahorse 5.5 karburator Front Pannel Dibusak
Ngarep Pannel Dibusak

Copot nut packing kanggo alon kacepetan jet.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Speed ​​Slow Packing Nut
Copot Speed ​​Slow Packing Nut

Johnson Seahorse 5.5 Remvoe Speed ​​Slow Packing Nut
Copot Speed ​​Slow Packing Nut

Johnson Seahorse 5.5 Speed ​​Slow Packing Nut
Speed ​​alon Packing Nut

Copot ngawut-awut 4 nyekeli ing silencer online lan copot silencer online dening obah maju lan ngangkat adoh.

Johnson Seahorse 5.5 Air Silencer
Air Silencer

Johnson Seahorse 5.5 Copot Air Silencer Screws
Copot Air Silencer Screws

Johnson Seahorse 5.5 Angkat lan Copot Air Silencer
Angkat lan Copot Air Silencer

Pedhot spring tension sing ngemu setir lever wektu advance marang basa wektu advance.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Wektu Advance Tension Spring
Copot Wektu Advance Tension Spring

Copot linkage katup. Gunakake gambar ing ngisor iki minangka referensi kanggo reassembly. Bungkus sekrup sing cukup kanggo ngidini keterikatan kanggo mateni.

Johnson Seahorse 5.5 katup ubungan
katup ubungan

Johnson Seahorse 5.5 Copot katup ubungan
Copot katup ubungan

Johnson Seahorse 5.5 katup ubungan Reference

Copot klip punggawa kanggo tuas sing luwih cepet. Ati-ati supaya ora ngeculake klip iki. Geser typer advance wektu ing sisih tengen lan copot.

Johnson Seahorse 5.5 Wektu Advance Lever Clip
Wektu Advance Lever Clip

Kanthi karusakan 7 / 16, mbusak loro perkakas sing terus awak karburator menyang pipa intake.

Body Johnson Seahorse 5.5 karburator
karburator Body

Johnson Seahorse 5.5 Intake Manifold
Manifold intake

Yen sampeyan milih, sampeyan bisa nganyarke menyang pompa bahan bakar lan tangki nyedhot nalika karburator sampeyan mati motor. Klik kene kanggo ndeleng prosedur kanggo upgrade iki.

Disassemble karburator Filter

Karburator iki duwe saringan bahan bakar kaca ing ngisor karburator. Copot mangkok kaca. Bungkil kacang cilik "sprocket" lan slider silinder saringan. Mbusak gasket karet bunder. Penting kanggo ngresiki kabeh bagean kasebut. Aja ngresiki karburator ing sembarang gasket karet amarga karet bisa dissolve. Gasket iki penting kanggo mbentuk segel sing ketat kanthi mangkok kaca.

Evinrude Johnson 5.5 bakar Filter Johnson Seahorse 5.5 Copot bakar Filter Bowl Johnson Seahorse 5.5 bakar Filter Cleaning

Johnson Seahorse 5.5 Clean bakar Filter Layar

Disassemble karburator

Cepet lan mbusak jet cepet lan alon saka ngarep karburator. Mbusak washers pengepakan lawas. Iki uga njupuk sawetara karya kanggo mbusak iki wisuh dikempalken lawas nanging sampeyan bakal ngganti iki karo anyar ngemas washers banjur sampeyan nindakake reassembly.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Slow Speed ​​Jet
Copot Slow Speed ​​Jet

Johnson Seahorse 5.5 High Speed ​​Jet
Copot High Speed-Jet

Johnson Seahorse 5.5 karburator Jet Dibusak
Karburator Jet Dibusak

Copot sekrup sing nyekel bagian ngisor lan ngisor awak karburator bebarengan. Tarik sisih kasebut. Gasket ing antarane rong bagian iki bakal diganti nganggo gasket anyar saka kit carb.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Screws karburator Body
Screws karburator Body

Johnson Seahorse 5.5 pisah Upper lan Lower Setengah saka karburator
Upper lan Lower kapisah

Carburetor iki duwe pangapung asli. Elinga yen ngapung mundur lan junked munggah karo varnish. Karburator iki ora bisa dienggo kanthi apik tanpa bisa diubengi, dibersihake, lan dipasangake karo bagian kit carb anyar.

Johnson Seahorse 5.5 Copot karburator Lampung
Copot karburator Lampung

Johnson Seahrose 5.5 Remvoe Carburator Bowl Gasket
Copot karburator Bowl Gasket

Copot pin hinge ngambang. PIN iki bakal diganti karo pin anyar saka kit carb. Copot tumpukan, ngapung lan tutup tutup. Sampeyan bakal reassembling karo klep tutup patang anyar saka kit karburator tune munggah.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Lampung Pin
Copot url Pin

Johnson Seahrose 5.5 Copot Lampung Valve
Copot Lampung Valve

Johnson Seahorse 5.5 Copot url Valve Majelis
Copot url Valve Majelis

Copot muncung ing dhuwur. Copot plug aluminium babak saka ndhuwur karburator. Iki paling gampang dilakoni kanthi ngeborake bolongan cilik ing tengah lan banjur screwing ing sekrup lembaran logam kanggo ngecor plug aluminium. Ana plug anyar ing carburetor tune up kit. Ngresiki area ing pundhi plug. Sawise ngresiki, pasang soket kanthi nyilikake kanthi obah obeng utawa palu cilik. Pancene, nyedhiyakake film silikon ing pinggiran aluminium kanggo nyegah bocor udara.

Johnson Seahorse 5.5 Copot Speed ​​Nozzle High
Copot High Speed-Nozzle

Johnson Seahorse 5.5 Copot Aluminium Plug
Copot Aluminium Plug

Gunakake Meneng Copot Plug
Gunakake Meneng Copot Plug

Sak tenane ngresiki bagean karburator.

Semprungku kabeh bagean logam mudhun kanthi resin karburator. Sampeyan bisa uga pengin reresik bagéan iki sewengi sajrone warung kopi. Ngilangke mudhun lan jotosan kabeh bagean nganggo udara ingkang dipun teken. Pecahake kabeh bagian lan priksa manawa ora ana pamblokiran. Akeh paragraf kasebut cukup cilik lan gampang diblokir dening partikel ilang. Tahan awak karburator ing sinar sing surem lan mriksa kanthi rapet.

Johnson Seahorst 5.5 karburator Cleaning Johnson Seahorst 5.5 karburator Cleaning
Johnson Seahorst 5.5 karburator Cleaning [Klik lan seret kanggo mindhah] Johnson Seahorst 5.5 karburator Cleaning

Reassemble ing karburator

Sejatine, reassembling karburator kaya ngelawan langkah-langkah disassembly nanging ing mbalikke. Sampeyan bisa uga nggoleki sawetara gambar sing padha digunakake ing pembongkaran lan perakitan. Ana sawetara bab babagan karburator sing kudu diapresiasi supaya bisa ngurus care supaya karburator sampeyan bisa dianggo kanthi apik sawise dibandhingake. Sampeyan bakal pengin reassemble karo bagean anyar saka kit karburator tune munggah. Sampeyan pengin nemtokake manawa ora ana bledug, wedhi, potong utawa potongan material gasket utawa bahan asing liyane sing bisa dicet ing salah siji jalur cilik. Salah sijine masalah gedhe nalika nyalurake karburator yaiku kanggo mbuktekake bakal ora ana bocor udara. Bocor udara sing sithik ing saubengé gasket utawa pas bisa nyebabake karburator ora bisa dianggo kanthi apik. Wis sampeyan tau nyoba nyedhot soda liwat jerami karo cilik pin prick ing? Bocor udara sing paling cilik bakal ngilangi peraturan sing bener saka campuran bahan bakar / udara sing karburator tanggung jawab kanggo nggawe. Njupuk wektu lan tumindak iki kanthi bener. Yen perlu, waca gambar sing njeblug kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake kabeh mesin cuci lan gas. Iki ora minangka salah sawijining proyek sing arep digulung karo bagian sing sisa kajaba iku bagean sing diganti karo bagean anyar saka kit karburator tune up.

Karburator mbledhos View

Ngumpul Top Setengah saka karburator

Meneng ing nozzle-kacepetan dhuwur lan mlebukake ing nesu boss. Cathetan: packing mesin cuci abang ditampilake ing gambar ngisor iki ora bener. Boss nesu iku luwih kenthel, spongy, lan tan ing werna.

Meneng ing Déwan tutup url. Pasang jarum url anyar lan masang spring jarum. jarum url lawas uga ora duwe spring jarum anyar duwe tip karet lan mbutuhake spring kanggo njaga saka tancep. Gambar saka jarum tutup url anyar lan lawas. Ing jarum lawas ing ndhuwur. Wis ora tip karet utawa panggonan kanggo clip ing spring jarum. Ngawang spring yaiku pasinaon supaya ati-ati ora kanggo ngeculke iku ing spring jarum utawa lali kanggo nginstal (kaya aku). Instal ngawang anyar lan url nggeser pin. Clip spring url jarum kanggo nggeser url.

Johnson Seahorse 5.5 Ganti High Speed-Nozzle
Ganti High Speed-Nozzle

Evinrude Seahorse 5.5 url Valve Majelis
Ngawang Valve Majelis

Tutup Lampung Johnson Seahorse 5.5 New
Tutup Lampung New saka Kit

Johnson Seahrose 5.5 Ganti Lampung Valve
Ganti url Valve

Johnson Seahorse 5.5 Ganti url Valve Majelis
Ganti url Valve Majelis

New Lampung Valve Clip
New Lampung Valve Clip

Johnson Seahorse 5.5 Lampung lan Pin
Ngawang lan Pin
Clip spring url jarum kanggo nggeser url.
Clip spring url jarum kanggo nggeser url.

Siapke Setengah Bottom saka karburator ing

Nggunakake bit pengeboran, alon-alon mbusak burrs saka bolongan ing endi basis munchem kacepetan dhuwur. Dadi manawa kanggo nyetop bledug kanggo logam sing nganggo selang udara. Iki kudu mbentuk segel sing nyenyet udara nganggo gasket bos. Pasang ulang saringan bahan bakar kaca. Pesthekake yen gasket karet ana ing panggonan kanggo mbentuk segel sing ketat kanthi mangkok kaca.

Copot Burres
Remvoe Burrs

Ganti Filter layar Gasket
Ganti Filter layar Gasket

Ganti di resiki Filter Layar
Ganti di resiki Filter Layar

Ganti Filter Bowl Seal
Ganti Filter Bowl Seal

Ganti Filter Bowl
Ganti Filter Bowl Seal

Masang Top lan ngisor Setengah saka karburator ing

Priksa manawa gasket kasebut dianterake karo bolongan. Ngencerake sekrup supaya luwih apik nanging ati-ati supaya ora ngencengi. Ngencerake sekrup ing pola bintang supaya loro dibagi kanthi merata.

Join Top lan ngisor Setengah saka Body karburator
Join Top lan ngisor Setengah saka Body karburator

Instal Washers Packing lan Nuts kanggo High lan Langkawi Speed ​​Slow

Lebokake rong cuci wadhah abang menyang bolongan jarum sing dhuwur lan alon-cepet. Minangka kacang ngemas dikethok, wisuh iki bakal nggedhekake lan mbentuk segel sing ketat ing saubenge jarum sing dhuwur lan alon-cepet. Bakal nggawe friksi sing perlu kanggo jarum kasebut supaya bisa nyetel pangaturane. Kanggo saiki, mung gunakake driji sampeyan kanggo nangani ing kemasan kacang. Kacang pengepakan sing luwih dawa bakal dadi dhuwur. Go ahead lan ngencengi kacang buncis ngisor nanging ndhuwur kudu dibusak kanggo sijine piring pasuryan maneh.

Ganti Packing mesin cuci

Mesin cuci Packing New

Mesin cuci Packing New

Siapke karburator lan Gunung menyang Manifold Intake

Maneh, penting banget kanggo nyegah bocor udara. Sampeyan kudu motong gasket sing keluwen kanggo ngidini carburetor kanggo mate siram menyang manifold intake. Gunakake file kanggo ngajukake sembarang bangkekan lan burrs. Yen sampeyan bisa ndeleng gundhul logam ing kabeh dalan, sampeyan ngerti sampeyan ora duwe titik luwih dhuwur. Pesthekake nyedhot karo selang udara kanggo mbusak partikel kasebut. Carb kit dilengkapi karo gasket ukuran sing beda amarga kit sing padha bisa digunakake kanggo karburator sing luwih gedhe. Priksa manawa sampeyan duwe gasket ukuran sing bener. Gasket kapindho mbantu nyegah karburator saka panas mesin.

Milai Kawin lumahing Prep Milai Kawin lumahing Prep
Milai Kawin lumahing Prep Milai Kawin lumahing Prep

Selehake loro gasket ing manifold intake. Gunakake driji lan jemur gasket iki nganggo sawetara pelumas kanggo ngamanake segel kedhep. Priksa manawa sampeyan duwe gasket ukuran sing bener. Gasket kapindho mbantu nyegah karburator saka panas mesin. Gunakake kunci karek 7 / 16 kanggo ngencengi kacang loro. Kacang iki kudu luwih apik nanging mesthi ora bakal ngencengi.

Panggonan loro gaskets ing pipa.
Panggonan loro gaskets ing pipa.

Pasang karburator Companies kanggo pipa
Pasang karburator Companies kanggo pipa

Ngencengi karburator Nuts
Ngencengi karburator Nuts

rampung karburator
rampung karburator

Instal Wektu Advance lan katup ubungan

Geser advance katup bali menyang Panggonan lan ngganti clip punggawa.

Katup Advance punggawa Clip
Katup Advance punggawa Clip

Ganti katrampilan katup. Delengen pérangan sing cetha saka pandhitan sing bakal nentang ing sisih ngisor saka pos pambesaran lan pandhuan wesi wektu. Ngencerake sekrup supaya hubungan ora main nanging ati-ati supaya ora ngencengi.

Ganti ubungan katup ubungan katup ubungan

Nyetel Wektu Advance Base

Ngganti kunci karek 5 / 16, nyetel basa wektu supaya roda mulai nutul basa dhasar wektu ing tandha "wiwitan". Nalika katup wis diaktifake, nyetel ujung liyane basis dhesuk supaya pamblokiran katup nduweni tutup katup kupu.

Timing Advance Base Timing Advance Base

Ganti Air Silencer lan Face Plate

Mbusak jarum kacepetan alon lan kacang pengepakan. Ngganti bisu hawa.

Air Silencer Air Silencer Gunung Screws Air Silencer

Mbusak kacang kemasan kanggo jet kecepatan alon. Ganti silencer hawa karo sekrup sing dipasang ing 4. Ganti kemasan kacang lan jarum kacepetan alon. Saiki sampeyan bisa ngencengi wong-wong sing ngetrap kanggo nyedhot washers menyang jarum. Aja nganti ora ngencengi. Jarum kacepetan alon kudu bisa nguripake nganggo driji nanging kanthi gesekan cukup kanggo nyetel panyelarasan. Nggunakake driji sampeyan, ngencengi jarum alon lan dhuwur-cepet ing nganti cedhak lan banjur bali metu 1.5 dadi titik wiwitan kanggo pangaturan. Ganti piring pasuryan, tombol keselak lan tombol sing alon lan cepet.

Copot Bearing Low lan Packing Nut Copot Slow Speed ​​Bearing lan Packing Nut packing Nut
packing Nut Jarum Speed ​​Low Nyetel tightness ngarep Faceplate

karburator saiki bali lan siap kanggo testing tank lan imbuhan.

Johnson Seahorse 5.5 Tank Test
tank Testing

Nyetel High lan Speed ​​Slow Bearing Valves

Ngatur karburator ing tangki ora padha karo nyetel banyu mbukak. Sampeyan bisa nindakake setelan dhisikan ing tank lan banjur ngowahi setelan yen sampeyan metu ing awak banyu.

Meneng ing ngisor (kacepetan dhuwur) jarum nganti lenggah lan banjur gawe metu 1 siji.

Meneng ing ndhuwur (kacepetan alon) jarum tekan lenggah lan banjur bali metu 1.5 dadi.

(High Speed) Mulai engine (bakal mbukak cantik atos), ngalih menyang pindah maju, nganti kmk. Ing perangan saka 1 / 8 siji, nunggu engine kanggo nanggapi antarane dadi, miwiti ngowahi ing kacepetan dhuwur tutup jarum ngisor. Sampeyan bakal tekan titik déné engine bakal salah siji miwiti mati metu utawa idu bali (muni kaya backfire entheng). Ing titik, bali metu ing tutup jarum 1 / 4 siji. Ing sing 1 / 4 siji, sampeyan bakal nemokake setelan smoothest.

(Low Speed) Alon engine mudhun kanggo ngendi iku mung tetep mlaku. Ngalih menyang Neutral. Maneh ing perangan saka 1 / 8 dadi, miwiti kanggo nguripake jarum tutup ndhuwur ing. Enteni limang menit kanggo engine kanggo nanggapi. Sing nguripake katup, rpms bakal nambah. Suda rpms maneh kanggo ngendi engine mung bakal tetep mlaku. Pungkasanipun bakal kenek titik ngendi engine kepengin mati metu utawa bakal ngidoni bali. Maneh, ing titik, bali metu ing tutup 1 / 4 siji. Ing sing 1 / 4 siji, sampeyan bakal nemokake setelan kacepetan smoothest alon.

Yen wis rampung pangaturan ndhuwur, sampeyan bakal duwe alesan kanggo ngalih maneh kajaba fouls karburator / gums saka lungguh, kang cilik sampeyan bakal dibutuhake kanggo mbusak, resik, lan mbangun karburator tho.

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer