Visitor Projects | Repair Outboard Kayak Motor

Projects Visitor

.

Iki panggonan ing ngendi sampeyan bisa ngunggah gambar lan ninggalake komentar sing nuduhake proyek. Proyèk lawas saka situs lawas iku kene.

Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Aku duwe '63 Evinrude 3hp, versi longshaft. Aku wis nyetel lengkap nganti rong taun kepungkur, nanging aku ora mbukak powerhead (sisi crankshaft) Iki panas nalika aku prahu, soko ambruk tiba ing antarane driveshaft lan crankshaft. Crankshaft ora ngowahi drive driveshaft (lan propeller) maneh. Sisih ngisor motor punika ok. Nalika aku njupuk plugs ignition lan nguripake flywheel, aku bisa ndeleng sing dipindhah loro piston ing silinder minangka ngirim. Bisa dadi koneksi crankshaft kanggo driveshaft ical sirna piye wae? Headed head drive (kanggo powerhead) aneh-foursquare, sakabehe beda saka ing '65 Johnson 3 hp, kang duwe boron normal (lintang-kaya) kepala ing iku driveshaft.

komentar

Aku nyoba kanggo njupuk unit ngisor lan miwiti motor kanggo ndeleng yen bakal mbukak. Yen ora ana masalah karo powerhead, sampeyan kudu ngliwati gearhead. Apa lenga gear unit ngisor katon? Bisa uga, yen segel bisa dadi ala lan sampeyan bisa ngombe banyu ing gears sampeyan sing bisa ngunci dheweke sawise lungguh nalika. Sampeyan bisa uga pengin toko eBay kanggo ndeleng yen sampeyan bisa njaluk bagian motor sing apik utawa paling sethithik kanthi unit murah sing bisa sampeyan tindakake. Bagian penggantian kasedhiya, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nemokake cara mbuwang luwih saka sampeyan. Coba cobanen kabeh lan kabeh kudu diresiki lan sijine maneh karo segel anyar.

permalink

komentar

Kaping pisanan, supaya aku miwiti kanthi ngucapake matur nuwun kanggo miwiti lan njaga situs web gedhe!

Aku bubar éntuk mesin ing ndhuwur. Iki diarani wis dioperasèkaké kanthi apik nalika pungkasan.

Nanging, sawise nyoba miwiti ora kasil, lan nglakoni sawetara pemeriksaan, aku duwe mamang. Sing dikandhakake, aku mriksa spark lan wis diverifikasi. Nanging, aku ngerteni bahan bakar dribbling karbohidrat saka sambungan jarum berkecepatan tinggi jarum kacang. Uga, akeh bahan bakar ing tlatah tenggorokan carb.

Aku disassembled ing carb, lan ditemokake setelan float padha mati. Float yaiku Cork gaya lawas. Aku nyatakake paling ora sawetara masalah ora ana sing diwiwiti amarga banjir amarga klep float utama ora nutup kanthi bener, salah siji amarga kursi sing kotor / ora kotor, lan / utawa setelan ngapung sing ora bener.

Dadi, aku wis dhawuh carb kit lan ngapung anyar. Punika pitakonan kula:

1) Informasi paling apik sing bisa ditemokake ing setelan ngambang yaiku: ora luwih saka 1 / 32 "saka tingkat kanthi pinggiran awak carb lan 1 1 / 4". Iki bener?

2) Aku akeh ditemokake ing jarum jarum. Apa pengempalan dadi ala, saéngga nyumbang kanggo karbohidrat bocor? Apa fix kanggo pengepakan anyar utawa replika?

matur nuwun!

alex

permalink

komentar

Aku arep nyoba tanganku nguripake lightwin mbah kakungku, katon dadi 54 saka werna. Pisanan wektu iki. Ngatur kabeh bagean sing dianjurake kanggo tune up (carb mbangun, colokan, poin, kondensor, kumparan, impeler.) Mikir aku kudu ngganti segel unit ngisor uga, kaya mesin ora mlaku ing 25 taun utawa luwih. kit sing nyakup segel sing aku butuh. Sembarang saran kanggo kit utawa ngendi panggonan sing paling apik kanggo njaluk wong? Uga planning ing wiwitan tali lan spring.

permalink

komentar

Aku mung nampani prau keluarga sing durung ana ing banyu kanggo taun-taun 25 aku entuk diwiwiti sapisan numpak saiki ora bakal nguripake. Sampeyan bakal miwiti kanthi nggunakake cairan wiwitan nanging motor ora bakal tetep mlaku.

Aku tuku buku manual kanggo motor Scott 1962 lan butuh saran apa sing kudu dilakoni sabanjure.

aku ganti sparks dihubungake duwe batere anyar aku berjuang ing apa aku kudu nyoba sabanjure.

apa saran utawa kudu aku njupuk menyang panggonan kanggo nyetel?

Kali Runt perlu TLC

permalink

komentar

hey everyone pengin takon kabeh wong babagan proyek ing 2019 lan carane wong-wong mau thanks kabeh wong seneng taun anyar

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer