Projects Visitor

Iki panggonan ing ngendi sampeyan bisa ngunggah gambar lan ninggalake komentar sing nuduhake proyek. Proyèk lawas saka situs lawas iku kene.

Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Aku duwe '63 Evinrude 3hp, versi longshaft. Aku wis nyetel lengkap nganti rong taun kepungkur, nanging aku ora mbukak powerhead (sisi crankshaft) Iki panas nalika aku prahu, soko ambruk tiba ing antarane driveshaft lan crankshaft. Crankshaft ora ngowahi drive driveshaft (lan propeller) maneh. Sisih ngisor motor punika ok. Nalika aku njupuk plugs ignition lan nguripake flywheel, aku bisa ndeleng sing dipindhah loro piston ing silinder minangka ngirim. Bisa dadi koneksi crankshaft kanggo driveshaft ical sirna piye wae? Headed head drive (kanggo powerhead) aneh-foursquare, sakabehe beda saka ing '65 Johnson 3 hp, kang duwe boron normal (lintang-kaya) kepala ing iku driveshaft.

komentar

Aku nyoba kanggo njupuk unit ngisor lan miwiti motor kanggo ndeleng yen bakal mbukak. Yen ora ana masalah karo powerhead, sampeyan kudu ngliwati gearhead. Apa lenga gear unit ngisor katon? Bisa uga, yen segel bisa dadi ala lan sampeyan bisa ngombe banyu ing gears sampeyan sing bisa ngunci dheweke sawise lungguh nalika. Sampeyan bisa uga pengin toko eBay kanggo ndeleng yen sampeyan bisa njaluk bagian motor sing apik utawa paling sethithik kanthi unit murah sing bisa sampeyan tindakake. Bagian penggantian kasedhiya, nanging sampeyan bisa kanthi gampang nemokake cara mbuwang luwih saka sampeyan. Coba cobanen kabeh lan kabeh kudu diresiki lan sijine maneh karo segel anyar.

permalink

komentar

Kaping pisanan, supaya aku miwiti kanthi ngucapake matur nuwun kanggo miwiti lan njaga situs web gedhe!

Aku bubar éntuk mesin ing ndhuwur. Iki diarani wis dioperasèkaké kanthi apik nalika pungkasan.

Nanging, sawise nyoba miwiti ora kasil, lan nglakoni sawetara pemeriksaan, aku duwe mamang. Sing dikandhakake, aku mriksa spark lan wis diverifikasi. Nanging, aku ngerteni bahan bakar dribbling karbohidrat saka sambungan jarum berkecepatan tinggi jarum kacang. Uga, akeh bahan bakar ing tlatah tenggorokan carb.

Aku disassembled ing carb, lan ditemokake setelan float padha mati. Float yaiku Cork gaya lawas. Aku nyatakake paling ora sawetara masalah ora ana sing diwiwiti amarga banjir amarga klep float utama ora nutup kanthi bener, salah siji amarga kursi sing kotor / ora kotor, lan / utawa setelan ngapung sing ora bener.

Dadi, aku wis dhawuh carb kit lan ngapung anyar. Punika pitakonan kula:

1) Informasi paling apik sing bisa ditemokake ing setelan ngambang yaiku: ora luwih saka 1 / 32 "saka tingkat kanthi pinggiran awak carb lan 1 1 / 4". Iki bener?

2) Aku akeh ditemokake ing jarum jarum. Apa pengempalan dadi ala, saéngga nyumbang kanggo karbohidrat bocor? Apa fix kanggo pengepakan anyar utawa replika?

matur nuwun!

alex

permalink

komentar

Aku arep nyoba tanganku nguripake lightwin mbah kakungku, katon dadi 54 saka werna. Pisanan wektu iki. Ngatur kabeh bagean sing dianjurake kanggo tune up (carb mbangun, colokan, poin, kondensor, kumparan, impeler.) Mikir aku kudu ngganti segel unit ngisor uga, kaya mesin ora mlaku ing 25 taun utawa luwih. kit sing nyakup segel sing aku butuh. Sembarang saran kanggo kit utawa ngendi panggonan sing paling apik kanggo njaluk wong? Uga planning ing wiwitan tali lan spring.

permalink

komentar

Aku mung nampani prau keluarga sing durung ana ing banyu kanggo taun-taun 25 aku entuk diwiwiti sapisan numpak saiki ora bakal nguripake. Sampeyan bakal miwiti kanthi nggunakake cairan wiwitan nanging motor ora bakal tetep mlaku.

Aku tuku buku manual kanggo motor Scott 1962 lan butuh saran apa sing kudu dilakoni sabanjure.

aku ganti sparks dihubungake duwe batere anyar aku berjuang ing apa aku kudu nyoba sabanjure.

apa saran utawa kudu aku njupuk menyang panggonan kanggo nyetel?

Kali Runt perlu TLC

permalink

komentar

hey everyone pengin takon kabeh wong babagan proyek ing 2019 lan carane wong-wong mau thanks kabeh wong seneng taun anyar

permalink

komentar
Garis lan Filter
Filter bahan bakar bahan bakar lan ketoke ora diisi.

Pisanan, matur nuwun kanggo forum iki! Iki minangka upaya pisanan kanggo ngrampungake outboard lan kaca iki wis dadi sumber daya apik tenan. Iki minangka CD Johnson-Johnson, kaya sing rinci ing proyek sampeyan, lan aku nggunakake saben gambar lan instruksi sing dikirim. Cukup penting.

Aku ngowahi saka tangki tekanan bocor dadi tank garis modern modern, nggawe krenjang dipasang dhewe kanggo pompa bahan bakar ing sadhuwure karboh lan bisa menehi rute kabeh garis bahan bakar supaya kabeh cocog karo reresik lan aku bisa ngetrenake maneh.

Aku mung miwiti wiwitan, lan wis mlaku, nanging filter bahan bakar aku ditambahake menyang garis bahan bakar sing mlebu ing antarane tank bahan bakar lan pompa bahan bakar wis diombe lan ora diisi maneh pompa nalika motor lagi mlaku. Aku pompa garis nganggo bohlam ing tank lan ndeleng isi saringan, uga saringan mangkuk gelas ing carb. Sawise motor mlaku, filter ing garis bahan bakar terus kebak. Aku ora ngerti apa pompa bahan bakar nyedhiyakake bahan bakar utawa yen mung ana alangan, nanging ora bisa digunakake.

Siji-sijine perkara sing bisa dakanggep yaiku, aku mung ngisi tangki bahan bakar 3 galon kanthi siji bahan bakar kanggo tes iki, lan bisa uga "jerami" sing dipilih ing tangki ora cukup tenggelam, nanging aku kepengin weruh manawa ana wong sing duwe pikirane . Aku bakal nggawe campuran bahan bakar lengkap ing minggu sabanjure utawa coba maneh.

Thanks maneh kabeh wong. Aku wis seneng banget njelajah kaca web lan forum iki.

Jake B, Illinois

komentar

Manifold intake

Iki carane aku ngowahi manifold intake kanggo nggawe pulsa kanggo pompa bahan bakar. Iki minangka potongan aluminium cilik sing aku sotong nganggo gergaji hack lan bentuk nganggo file. Iki nduwe potongan cilik saka gasket manifold lawas kanggo nggawe segel (aku ngganti kabeh gasket nalika aku mbangun maneh).

-Pangan B

komentar

Kasunyatan manawa sampeyan bisa ngompa bohlam lan entuk bahan bakar ndadekake aku mikir tangki ora enak. Aku arep ngusulake rong perkara:

  • Kaping pisanan, aku bakal mriksa manawa sampeyan bisa ngrasakake tekanan tekanan sing apik ing garis sing bakal sampeyan pompa.
  • Kapindho, aku bakal ngilangi filter bahan bakar saka rumus nganti sampeyan wis kerja lan banjur tambah maneh.

Iku gambar sing apik lan kabeh katon bener. Sawise sampeyan duwe prekara, aku pengin nambahi komentar ing kaca nyata. Terus kula dikirim.

permalink

komentar
Pump Fuel Mounting Bracket
Omahku digawe pump mount.

Iki minangka pompa bahan bakar sing aku gunakake, uga pic saka kurungan sing dakgawe metu saka sithik stok aluminium. Iki dipasang menyang motor nggunakake rong ngawut-awut sing nahan Déwan recoil wiwitan. Aku kudu nggawe sawetara kurungan sadurunge bisa nemokake wujud lan posisi sing ngidini kabeh garis bahan bakar lan pompa pas ing cowling, nanging kabeh pas lan tutup terus lan katon kaya.

-Pangan B

permalink

komentar

Aku nggarap jw-11 3hp Johnson sapa wae sing duwe diagram bagean kanggo wiwitan narik? Thanks ing advance!

permalink

komentar

'66 Lightwin bakal miwiti lan mbukak. Nanging ngalih mesin throttle up / down kills kajaba diatur alon banget. Plug lan karbohidrat anyar. Aku mikir, iku spark retard / advance? Apa pitunjuk?

permalink

komentar

Salam saka Vancouver British Columbia. Aku luwih seneng miwiti mati kanthi matur nuwun kanggo nempatake situs kaya ngono. Tanpa panjelasan awam lan gambar, aku ora bakal bisa njupuk proyek pisanan, ""yaiku bapak-bapakku 1958 Evinrude 3 hp. Iki wis lungguh ing panyimpenan suwene 55 taun, nanging situs sampeyan wis mari lan mlaku maneh. Aku seneng banget, yen aku entuk bug lan saiki ora bakal bisa nemokake luwih akeh babagan gaya / warna lawas sing luwih lawas kanggo didandani. Kepuasan manawa mlaku maneh uga obrolan ing peluncan prau karo wong nggawe proses kabeh nyenengake. Kanthi bantuan sampeyan kabeh motor ing gambar kasebut minangka pelari apik.

Matur suwun maneh

1957 Viking 5 hp.
1955 Johnson 5.5 hp.
1958 Johnson 5.5 hp.
1958 Evinrude 3 hp.

permalink

komentar

Aku wong anyar karo kabeh mesin, utamane motor outboard. Aku duwe Evinrude 1966 3hp, model # 3602. motorku udakara udakara 10 detik lan iku. Wiwiti maneh duweke nanging mlaku mung 10 detik, ora ana masalah keselak utawa throttle. Aku maca manawa bolongan tank gas bisa nyebabake iki yen ora mbukak nalika operasi. Mbok menawa masalahku. Timer lawas lokal mung siji sing bakal bisa digunakake lan dheweke mundur 4-5 minggu. Dheweke menehi saran supaya aku njupuk karburetor kanggo ngirit wektu lan dhuwit lan dheweke bakal masak. Aku njupuk tutup mesin lan ndelok karburator lan katon angel kanggo aku nyopot, banjur ana tantangan sing luwih gedhe kanggo mbalikake kanthi bener. Sapa wae sing menehi saran sampeyan bisa menehi aku bakal dihargai kalebu video nindakake iki utawa manual ndandani?

Thanks.

Dan'l Markham

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer