OMC pressurized Gasoline Tanks bakar

Klik kene kanggo Toko eBay Evinrude/ Johnson Dual Bahan Bakar Garis lan Tangki

A Warning About pressurized Gasoline Tanks bakar Digunakake Ing Lawas OMC Motors

Motor iki nggunakake tangki bahan bakar bertekanan, dikenal minangka Tangki Cruis-a-Day. Tinimbang ngisep bahan bakar saka tangki, selang dobel baris ngepang udara menyang tank, pressurizing menyang 4-7 PSI kang nimbulake bahan bakar bali menyang motor. Sejatine, tank-tank bertekanan iki minangka bebaya sing mbebayani banget utawa beboyoan bledosan. OMC pungkasane mandheg nganggo tank kasebut sawise 1959 ..

Sampeyan bisa ngomong yen sampeyan duwe salah siji saka tank iki amarga selang bakal duwe rong baris, siji kanggo ngompa udara menyang tank bahan bakar, lan liyane kanggo ngirim bahan bakar menyang motor. Tipe tank iki minangka tanki njaba sing pisanan sing diproduksi OMC lan minangka teknologi anyar ing sawijining dina. Sawise masalah sing ditemtokake, pabrikan motor kapal pindhah menyang sistem sedimen bahan bakar tunggal sing luwih aman.

Meksa Fuel Tank Konektor
Meksa Tank Konektor

Meksa Tank Konektor
Meksa Tank Konektor

5-galon Pressure Tank
Gaya lawas Tank Pressure bakar

5-galon Tank Pressure bakar
5 galon Tank Pressure bakar

Masalah karo Tanks bakar pressurized:

  • Gasoline lan Gas Beluk ing meksa apa-apa kurang saka bom!

  • Iku angel kanggo njaluk tangki iki kanggo segel bener, sanajan anyar. Yen tangki kebocoran, gas lan lenga bakal lunga menyang prau lan menyang udara.

  • nawakke Leaky uga ilang meksa needed kanggo ngirim bahan bakar nganti selang dawa bali kanggo motor.

  • Yen sampeyan duwe silinder sing kacepetan, motor iki bisa mabur (geni ing blok) lan meksa tekanan mudhun ing jalur bahan bakar lan menyang tank. Iki wis dimangerteni nyebabake tutup kanggo nguculake matur nuwun lan njupuk sikil 20 menyang udara! Wahing iki uga bisa nyithak tangki bahan bakar. Iki uga wis dikenal dadi sebab jalur bahan bakar bisa pecah.

  • Yen metu ing banyu lan tank gagal terus meksa, mung cara kanggo mbukak motor iku terus tank munggah ndhuwur tingkat karburator lan supaya feed gravitasi bahan bakar kanggo motor.

  • Tangki iki ora gampang kanggo operate. Sampeyan kudu pressurize tank karo pompa tangan sadurunge sampeyan bisa miwiti motor. Sampeyan uga kudu depresurize tank sadurunge njupuk cap ing.

Yen sampeyan duwe salah sijine tangki tekanan lawas, kemungkinan bakal mbutuhake pangopènan kanggo bisa mlaku kanthi bener. Ana kit sing kasedhiya kanggo ndandani gasket lan segel ing tangki-tangki sing isih bisa dibeli saiki. Sampeyan kudu nggawe kaputusan kanggo ndandani tangki sing wis ana utawa ngonversi menyang jinis pompa bahan bakar lan jalur sing digunakake OMC ing dina iki.

Prosedur iki nduwé ngandhani carane bisa motor kanggo kumpa liyane conventional bahan bakar, baris, lan tank kang bakal luwih aman lan luwih dipercaya.

Nindakake saka Two Line Pressure Tank System kanggo Single Line bakar Pump nyedhot Tank System

Proses kanggo nggawe konversi iki cukup prasaja, utamané yen sampeyan wis ngilangi karburator kanggo tune up. Bahan sing sampeyan butuhake kalebu:

  • About 6 kaki baris vakum selang, kasedhiya ing sembarang nyimpen bagean otomatis.

  • Mikumi Single karburator Pump

  • Vacuum Line Cap

  • 3 utawa 4 Ties Zip

  • Single Line bakar Konektor

  • Single Line Gas Tank lan Hose

Mikumi yaiku perusahaan Jepang sing wis umur watara taun nggawe karburator lan pompa bahan bakar. Sampeyan bakal bisa ndeleng akeh pompa bahan bakar sing digunakake ing go-carts, pesawat ultra-lampu, lan akeh aplikasi liyane sing nglibatake mesin cilik. Pompa bahan bakar iki bisa ditemokake ing meh kabeh toko go-cart. Aku tuku iki on-line watara $ 22.00. Pompa bahan bakar paling cilik kanggo motor Evinrude lan Johnson cilik sing nyambung langsung menyang crankcase. Ing kasus motor HP 5.5 iki, ora ana panggonan kanggo ngeprukake pompa bahan bakar. Motor luwih gedhe kayata 7.5, 10, utawa 18 HP con duwe saham OMC fuel pump ditambahake.

Mikumi Pule bakar Pump
Mikumi Aktif Pulse Pump bakar

Pompa bahan bakar iki dioperasake dening denyut nadi sing nemu saka motor. Vakum iki digawe dening motor lan dikirim menyang pompa liwat selang sing dipasang ing konektor tengah ing pompa. Loro konektor liyane yaiku kanggo baris menyang tanki gas utawa konektor bahan bakar (panah nunjukake) lan menyang garis karburator (panah nuding metu).

Copot Carburetor Klik kene. kanggo ndeleng instruksi ing njabut karburator ing.

Yen sampeyan ngilangi tutup pipa pancaroba, sing ana ing sak karburator, sampeyan bakal weruh rong bolongan karo karet kawat ing ndhuwur. Flaps sing mriksa klep-klep kang bisa narik metu saka crankcase. Iki nggawe tekanan udara sing positif kanggo ngeterake salah siji garis garis bakar ganda kanggo pressurize tank. Copot sekrup loro kanthi nyekeli spring lan mriksa katup. Siji saka bolongan iki menyang saben kamar crankcase ing loro siklus motor.

Copot Manifold

Priksa Valve Spring

Priksa Valves Dibusak

Kanggo njaluk vakum pulsa, nyelipake salah siji bolongan kanthi ujung papat saluran vakum. Ngilangi dawa soket saluran vakum supaya tutup pipa pancen bakal nyekeli soket ing panggonane supaya ora mudhun. Ganti tutup pancake pancake.

Plug siji saka bolongan Terus Plug In Place karo Cover Manifold Ganti Manifold Cover

Ganti konektor baris bahan bakar dual lawas karo konektor bahan bakar tunggal sing anyar. Aku bisa njaluk konektor bahan bakar lurus siji ing prau nyelehake kapal lokal kanggo sekitar $ 6.00 nanging uga bisa dituku saka dealer OMC. Digambar ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng konektor bahan bakar lawas lan anyar. Konektor anyar (ing sisih kiwa) mung duwe loro prongs. Pasang kaki 2 saka saluran vakum menyang konektor ing tutup pipa pancake.

New lan Old Style Konektor konektor Pasang Vaccume Line

Mbusak garis loro sing lawas liwat pangkalan las tanah menyang konektor garis bahan bakar lan ngganti nganggo baris sing bakal pindhah saka konektor bahan bakar menyang pompa bahan bakar anyar. Ngidini babagan garis 2 kanggo ngubengi pompa bahan bakar.

Konversi New

Ganti karburator Klik kene. kanggo ndeleng instruksi babagan nginstal karburator. Pasang kaki 2 saka saluran vakum menyang karburator sing bakal diterusake menyang pompa bahan bakar.

Ganti karburator

Roto sampeyan saluran pulsa vakum, garis karburator, lan konektor bahan bakar baris menyang pompa bahan bakar sing aku sijine konco tuas shift ngadhepi ing jejere crankcase. Ngilangake sembarang dawa manawa mbentuk garis lan nyambungake menyang pompa bahan bakar. Nalika nuntun garis kasebut, njaga cara saka sembarang bagean sing obah, utawa keterkaitan. Kincir angin kudu pas karo pompa bahan bakar anyar. Gunakake hubungan zip kanggo ngamanake garis supaya padha tetep ana.

Atur Pump bakar

motor saiki diowahi lan sampeyan siyap nggunakake anyar tank gas lan bahan bakar baris.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer