Komentar Umum

Punika ing ngendi sampeyan bisa ninggalake komentar babagan situs iki, perahu, motor, nelayan, lan topik liyane, utawa mung mung ngucap salam lan pitutur ing ngendi sampeyan saka ngendi. Monggo, ora ana politik, lelucon utawa apa-apa sing ora cocog kanggo situs iki. Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Need Help by you experts. Aku wis arep njupuk mesin iki lawas, aku nemokake sawetara bab saka 52-54 lawas manual evinrude nanging ngandika apa-apa bab apa sing kedados karo iki. Sawise mlaku ing tong banyu lan banjur nyimpen ing sawhorse Aku nemu puddle cilik gas wis leaked metu bolongan cilik mudhun ing sirip horisontal kaya Piece ndhuwur mung banyu intake lan exhaust. Apa mesthi metu kene? Lan bakal mbukak carb garing sadurunge mati (minangka saben manual manual) nyegah iki? Aku newbie karo mesin iki lan butuh bantuan ... Aku uga nyoba nemokake download manual gratis ... thanks j bert

permalink

komentar

Matur nuwun ttravis. Aku yakin gas iki nduweni werna ijo sing padha karo minyak lan gas sing digawé lan nguap kanthi cepet ninggali lenga stroke 2 biru kehijauan. Aku ora bisa maca kabeh post kanggo alesan sing ora dingerteni. Sampeyan bisa nyalin lan nempel menyang e-mail. Aku ing Jeremy.w.bert@gmail.com . Aku wis ngetokake kain kafan ngisor kanggo ndeleng yen aku bisa nemokake sumber kasebut nalika aku ngerteni yen dheweke metu saka bolongan cilik ing ngisor endi poros nyambung menyang pasuryan prop. Sampeyan njupuk sewengi kanggo manifest dhewe. Sembarang gagasan liyane? Iku meh kaya kaya kaya bab limpahan. Aku wis loro tutup lan tutup tutup ... Wis rampung iki kaping pindho ... Sepertimu mlaku apik ??? Thanks kanggo comeback ...

permalink

komentar

Ora yakin. Iku bisa bocor mudhun driveshaft saka powerhead. Sampeyan bisa uga kudu nyopot kepala listrik kanggo ndeleng manawa asal usul kasebut. Yen sampeyan butuh nomer part, supaya aku ngerti, lan aku bakal nyoba kanggo nemokake sampeyan. Aku ing proses ngetik bagean kanggo kabeh mesin lawas, nanging dering lan segel bakal teka mengko sawise tune-up bagean. Aku ngira sing pitakonan gedhe sing kudu takon dhewe yaiku betapa rontog lan bocor. Aku ora mikir nyebabake apa-apa kanggo duwe bocor cilik. Sampeyan bisa uga pengin njaluk wong ing iboats.com ngendi sampeyan bisa njaluk jawaban sing luwih apik.

permalink

komentar

Uga aku ketemu esuk sing luwih gas wis bocor metu. ora akeh nanging cukup kanggo ngemot sheen minyak ing banyu! Kita bakal njupuk prau / menyang Mission Bay, SanDiego kanggo ngunjungi putu lan padha banget perkakas mudhun ana bab sembarang polusi. Sapa laporan sampeyan nyemprot racun kanggo njaga semut metu saka RV mudhun amarga ana kotor lawas pitik (pitik pitik) bisa mangan semut beracun !!! Nalika sampeyan ngucapake "daya kepala" aku njupuk sing, sampeyan tegese kabeh wiwitan / tank gas lan ignition assembly? Katon kaya aku kudu. Aku wiwit mikir yen gas mati tutup wis bocor. Wiwit ventilasi ditutup, sawetara wektu kanggo mbuwang vakum sing disebabake dening bocor gas kanggo njaluk ambisi cukup kanggo bocor. Mulane iku kedadeyan saben jam 24 utawa luwih. Aku ora weruh papan ing njaba mobil sing katon udan. Apa sistem karbohidrat duwe sistem overflow sing ngowahi menyang bolongan kasebut? Mangkono uga ora mung bocor tutup katutup nanging katup ventilasi lan katup jarum ing mangkok apung banget. Dirt. Aku mesthi arep mbangun karbohidrat lan aku bakal ngganti segel sing diwartakake babagan aku. Aku ora tau nyambut gawe ing mesin marine, utawa stroke 2, nanging aku wis ambruk akeh karbohidrat sing berhasil .. Ana tip apa wae sing bakal dihargai .. Matur nuwun Travis! J Bert

komentar

Powerhead cukup gampang dibusak. Aku iki ing proyek tune-up 5.5 HP Johnson sing bisa maca babagan kene: http://outboard-boat-motor-repair.com/Johnson/Remove%20Lower%20Unit%20a…

Aku uga duwe nulis ing 3 HP Evinrude sing pada dasarnya padha karo apa sing sampeyan duwe. Sampeyan bisa maca babagan kene: http://outboard-boat-motor-repair.com/Evinrude%203%20HP%20Lightwin%20Ou…

Aku suggest maca loro amarga carb lan ignitions supaya padha.

Nyawang California karo bocah enom. Aku bakal ing Wisconsin ing Lake Michigan. Aku duwe link kanggo munggah ana uga: https://www.youtube.com/watch?v=xC7QiRaJTbI&t=55s

Aku butuh katup anyar kanggo 3 HP Evinrude. Nalika aku nemokake, aku bakal menehi sampeyan.

permalink

komentar
Jw17
61 Johnson 3HP JW17

permalink

komentar

Aku pancene ngapresiasi sampeyan njupuk wektu kanggo mbantu aku kaya iki ... Aku seneng iki engine sethitik mung 10 taun luwih enom saka aku lan mathuk 14 mlaku kayu drift prajurit apik aku bakal tetep sampeyan dikirim ing kemajuan sandi ... Aku duwe banget akeh ing burner saiki. Jeremy

permalink

komentar

Nalika aku nate nyedhot tutup katup, aku ngesokake katup ing katup lan ngubengi roh-roh mineral kanggo ngumbah. Aku ngidini njagong kanthi mbukak lawang lan bocor lan kanthi tutup ventiline isih ditindakake nanging lagi wae. Kaget mung sing cilik teyeng / rereget metu lan iki loro bagean safety tutup. Wong kudu ing yanked dawa ago lan iki mbokmenawa ngarsane ora segel completly ..

Gas Tank
Safety cap gas

permalink

komentar

Ing 5.5 HP sampeyan wis dadi linkage kanggo njupuk mati. Aku ora weruh apa iki lan ana mung sekrup 5. Ana piring setitik ing ndhuwur lapisan sing durung dibusak.

Power Kepala

komentar

Aku nyuwek metu lan intall kabel plug anyar. Aku entuk tambang Traktor Supply. Aku iso ngirim link esuk nalika aku lagi tangi. Simpen kabel sing lawas kanggo ngukur dawa.

komentar

OK sentiments persis. Aku arep nerusake ngeculake tenaga listrik lan banjur entuk bagean-bagean ... Aku bakal mriksani maneh yen aku butuh bantuan .. kabeh maneh!

permalink

komentar

Coba deleng iki !! wong pancene nggawe piranti iki nganggo tali kawat lan siji njeblug hos lan sing ngerti apa maning, nalika ngobahake menyang posisi sing cepet, kawat dienggo setengah amarga lampu sing kaya kuwi digawe saka bahan. banjur dheweke wis greased dadi gerakane. Apa sampeyan arep? Aku pengin mbubrah lan teka karo luwih apik.

Mungkasi posisi
Stop posisi n

permalink

komentar

60lbs silinder paling dhuwur, yaiku 50. bakal narik sirah lan mriksa / ngganti gasket lan resurface yen perlu. Apa dering isih kasedhiya kanggo mesin iki? Tes kompresi

komentar
  • Hello Travis, Aku pungkasanipun entuk sawetara wektu kanggo nggarap maneh iki .. Aku mbangun manéka pindah sing luwih cepet ... Nggawa jam 3 kanggo ngeculaké segel lawas! Aku bener wiwit regretting njupuk metu amarga ora ana banyu ing lenga kothak gear. Nanging segel anyar lan impeller anyar ana. Apa aku kudu ngresiki gips permatex ing endhas? Uga gasket kepala, OK kanggo permatex iki uga? Aku wis tau nglakoni mesin marine utawa stroke 2 supaya aku takon dhisik. Thanks

komentar

Dipunake permen karet! Sampeyan ora perlu kanggo nutup segel kanggo awak, utawa gasket kepala.

Bungah kanggo krungu sampeyan nggawe kemajuan. Sampeyan bakal dadi pakar nalika wis rampung.

Tom

komentar

OK thanks, aku mung nggawe resik apik proyek ing wong. Kula carb kit kudu ana kene sakcepete .. Aku ngira segel iku asli, iku kuningan, lan secara harfiah dilas sawise taun 55 !! Aku bakal mbukak karo kompresi 50 saiki lan 60 lan ngarep - arep yen mbenakake nalika aku entuk maneh bebarengan. Pakaryan kepala, sanadyan utuh siap kanggo ganti lan aku ngarep - arep pengobatan Marvel Mystery Oil nambahake kemampuan dering cincin . Aku duwe 31 Model A Pickup sing duwe kepala retak lan banyu nyemprot kabeh piston 4 ing panggonan. Aku ngilangi sirah lan ngisi silinder karo MMO. Sawise rampung, aku numpuk tangan lan njupuk sledge pound 8 lan wiwit nyoba ngepek ngubengi lan entuk owah-owahan. Ing dina pisanan dipindhah sawetara inci lan saben dina luwih cilik lan pungkasanipun pindhah babak lengkap. Babagan 3 sasi nuli aku bisa nyekel crank lan slapped kepala liyane ing, timed lan miwiti tengen munggah !!! A Marvel lan testament kanggo daya tahan saka Model A lan MMO. Thanks Tom, aku bakal menehi ngerti carane dadi metu.

Mbales by Jwb.jw17

permalink

komentar

Hi Tom, Iki afternoon babagan 5 pungkasanipun tak menyang toko kanggo bisa. Carb kit teka ing mail. Klep jarum ngambang lawas ora duwe klip lan ujung logam tinimbang karet. Aku duwe wektu bakal njupuk klip kanggo nyambut gawe lan pungkasanipun mbengkokake dicokot lan entuk diinstal. Aku ngira tujuane kanggo njaga jarum kasebut ngetokake bebarengan karo ngambang. Katup asli ora nduweni alur ing dhuwur ... Supaya arester nyegah lan carb on, sirah dipasang, lan sirah kekuwatan bali ing awak ngisor. Manual Evinrude ing situs sampeyan nyatakake mesin ing sisih kanggo ngisi kasus gear. Aku dadi ... Pitakonan ... ?? Apa aku nyetel munggah sakcara lan njupuk metu plug ndhuwur kanggo nggawa tingkat mudhun menyang bolongan utawa bakal dadi ok minangka? Aku ngiseni kebanjiran ing posisi horisontal .Aku isih duwe kabel plug kanggo ditangani. Aku uga kudu nindakake tes bocor gas liyane sadurunge nginstal tangki lan tutup ... Aku nemokake cukup gunk ing tutup lan pangarep-arep bakal saiki segel .. Apa sampeyan bisa nemokake sumber katup anyar?

komentar

Nalika adoh lenga ngisor ngisor dadi, aku biasane ngemot lenga ing pucuk ndhuwur, kanthi motor ing posisi vertikal nganti metu.

Iku misale jek kaya aku wis weruh bahan bakar mati katup ing eBay, nanging aku ora nyambut gawe ing 3 HP sak nalika. Aku iki mung standar 1 / 4 inci tembaga utawa kuningan Pipa ledheng Piece. Aku nggoleki ing ngisor iki Amazon kanggo ndeleng yen ana sing bakal bisa digunakake.

komentar

Ya aku ketemu siji ing ebay. $ 55 !!!! Iklan iki ditulis ing basa Rusia supaya aku nguri-uri lan ora pengin mbayar dhuwit 55. Minyak lemes kanggo ngisi bolongan. Aku arep menyang kutha dina menyang toko hardware sing wis kabeh aku wis perlu ... Iki bisa dadi siji wektu padha ora.

permalink

komentar

Good morning- Aku wis rampung babagan proyek konversi tank ing 1956 5.5hp. Aku mlaku-mlaku menyang masalah karo baris bahan bakar / vakum sing bener. Sampeyan bisa ngomong apa ukuran sing bener sampeyan nggunakake, Aku kudu Feed liwat lengen tiller lan selang aku kudu nglukis.

Matur nuwun!

komentar

Jalur bahan bakar sing digunakake dening Johnson / Evinrude yaiku 3 / 8 utawa 5 / 16 diameter ing jero (ID). Iku mung bahan bakar baris sampeyan bisa njaluk ing sembarang toko bagean automotive.

Punika link ngendi sampeyan bisa njaluk 5 / 16 ID 5 mlaku ing Amazon.com

https://www.amazon.com/LDR-516-F5165-16-Inch-5-Feet/dp/B008VO5YP8/ref=p…

Punika link 1 / 4 inch inch 5 kaki baris:

https://www.amazon.com/LDR-516-F145-4-Inch-5-Feet/dp/B000UOFRD6/ref=sr_…

komentar

Matur suwun. Aku tuku sawetara 1 / 4 nanging ora bisa rute liwat langit-langit ngisor ngendi sistem baris loro. Iku katon kaya garis sing digunakake ing situs iki cantik nglukis carane sira Gunung menyang lengen tiller?

komentar

Ing proyekku, aku ngganti konektor bahan bakar loro baris karo konektor bahan bakar tunggal ing tutup motor. Aku ora mbukak selang bahan bakar dhewe liwat utawa ing ngisor tutup motor.

http://shop.evinrude.com/product/553945/393334/_/Connector%2C_Fuel

Aku ora nemokake iki ing Amazon.com, Nanging, padha duwe sawetara ing eBay. Nggoleki

"Konektor BBM 393334"

permalink

komentar

Aku duwe daya kuda 1956 qd-17 10 aku ora entuk bahan bakar. Aku duwe percikan lan aku njupuk bahan bakar menyang ing sedimen bohlam nanging aku wis ditarik carb loro lan jet resik. saran apa wae

permalink

komentar

Thanks kanggo ngunjungi. Sampeyan duwe pitakonan sing apik.

Nganggo carb off, sijine jempol utawa pedhut liwat intake manafold lan narik tali starter. Sampeyan kudu bisa ngresiki ing titik kasebut. Yen ora, mriksa katup reed. Yen sampeyan bisa nyedhot nyedhot ing manafold, priksa manawa gasket karbohidrat sampeyan senget. Leek sing paling cilik kaya bangkekan pin ing jerami. Bakal nyebabake carb ora digambarake ing bahan bakar lan hawa. Priksa manawa sampeyan duwe sing anyar Carb Kit nalika sampeyan sijine carb bali bebarengan. Uga bisa mriksa klep jarum float.

Good Luck,

Tom

permalink

komentar

Matur nuwun Tom kanggo kabeh info apik babagan rehabbing outboard 3hp. Aku tuku motor bojomu sing pertama, 1964 Evinrude 3hp Yachtwin kanggo $ 60 sing mbutuhake overhaul sing cukup jero. Untungnya karburator wis ditangani, nanging butuh akeh perhatian liyane. Titik lan kondensor katon apik nanging kumparan sing ala kaya kawat plug. Tutup sirah silinder wis celah sing disemprotake menyang jaket banyu lan piring tutup knalpot duwe sawetara bolongan sing dipangan, nanging kasus gear apik. Aku reworked ignition lan mbangun karburator lan dipecat munggah lan lumaku cantik darn sumur. Mung saiki aku dhawuh impeller anyar lan plate tutup exhaust lan gasket. Aku ora bisa ngenteni kanggo metu lan nyoba ing banyu.

Aku pengin ngetokake loro link Youtube sing aku ketemu uga mbiyantu.

(John Bright's) Johnson & Evinrude Carb repair 3hp 50s & 60s https://www.youtube.com/watch?v=B2bvvnotA1k

(cajuncookone) video pemancar Evinrude Gale lan Johnson https://www.youtube.com/watch?v=oTN8Ag_aj-8 (long seger 7- 10 nanging seger)

Tim ing Maine

permalink

komentar

Aku ora mikir ana bagean sing bisa ditransfer antarane loro. Yen 1941 Johnson 3.3 HP nganggo, ganti garis bahan bakar lan nikmati. Bakal angel nemokake bagean motor sing lawas. Evinrude ora ndhukung maneh, lan Sierra Marine ora nggawe bagian kanggo motor sing lawas. Ana situs jaba sing nggoleki vintage uga google ngendi sampeyan bisa nemokake bagean. Padha digawe motor sing pirang-pirang taun.

1958 Johnson 3.0 HP JW-14 lan isih dadi motor populer. Ana akeh bagean sing kasedhiya. Punika link sing nampilake bagean umum.

Aku ngomong iku uga worth nyoba kanggo ndandani munggah lan njaluk mlaku.

Tom

Hello

Aku duwe 1941 evolve 3.3hp lan 58 'johnson 3hp.

Apa ana bagean sing cocog / diganti?

HP 3.3 lumaku nanging bocor garis bakar lan 3hp ora bocor utawa mbukak.

Lionel

permalink

komentar

Aku duwe nelayan 5.5 1956. gulungan anyar lan nilai kabeh katon apik. Nilai-nilai kasebut didegaké manawa mbukak utawa ditutup. Aku ora mikir iki bener. Kanthi kawat kumparan lan kondensor, ora diarani

Sembarang saran? loro kumpul nyoba 8ko menyang plug saka kawat ijo. Spark iku intermittent.

permalink

komentar

Halo,

Aku duwe 5.5 Hp CD-20 karo No Spark. Ing babak mburi aku entuk motor iki ora mlaku lan mulai didandani dening wong liya. Dheweke nginstal Two New Coils, Condensers and Points. Ora bisa dingerteni yen diganti kabel Spark Plug kanggo manawa wis anyar, kabel katon apik banget. Ana Spark ing kabeh, ora malah narik lemah yen sampeyan nyekel plug lan tangan kanggo kasus. Aku wis ndeleng kabeh lan ora nemokake masalah. Aku wis maca 1954-1964 Evinrude 5.5 HP Tune-Up Project Ignition System Tune-Up. Katon ing gambar lan nyoba ndeleng yen ana sing diinstal salah. Ingkang dipriksa Gap yaiku Ok. Aku ora bisa nemokake apa aku ilang. Njupuk gambar lan dibandhingake karo gambar Tune, ora weruh apa-apa sing beda. Aku bisa ndeleng wong sing ora narik nanging ora loro. Sembarang bantuan bakal dihargai.

Matur nuwun

permalink

komentar

Salam: Aku bubar mbelehake 1965 3hp Johnson sing disebati sacara partisan nanging aku ngalami masalah nginstal ulang tabung banyu. Ana plastik "krenjang" cilik ing endhas perak motor tabung banyu ... nanging aku ora bisa ndeleng ngendi nginstal pungkasan iki menyang Déwan motor. Aku kudu mbusak mancal motor saka kolom kanggo nginstal ulang tabung banyu iki.

Sembarang saran bakal ditampa.

komentar

Aku wis ora nyambut gawe ing 3 HP sakwetara wektu supaya aku ora bisa ngeling-eling cara kerja. Aku duwe sawetara video youtube metu ana sing bisa nuduhake apa sing sampeyan goleki, utawa mbok menawa wong sing wis ngeprapi listrik anyar bisa mbenerake lan njawab pitakonan sampeyan.

permalink

komentar

Aku mbangun maneh 53 3hp Johnson. Apa aku nggunakake apa ing bolt kanggo nyilikake karat, kaya pelumas utawa locktite etc? Sing padha karo sendi ing batang ngisor?

thanks

permalink

komentar

Aku apolagize kanggo sijine iki metu ing umum nanging aku ketemu ora kontak kita link. Aku nyoba download manual pamilik kanggo 1958 evinrude lightwin telu nalika aku klik ngundhuh ngandhani kula kanggo klik extension nambah kothak ireng cilik njedhul munggah geni liya banjur katon aku ora bisa apa apa rampung amarga aku ora bisa

t past this ... site is not user friendly..boot at all

komentar

Thanks kanggo ngunjungi lan aku welcome komentar sing mbuktekaken cacat sing aku bisa ndandani lan nambah situs iki. Aku wis rampung rampung ing saben motor baling-baling prau sing digawe Evinrude / Johnson / OMC / BRP lan saya aktif nggarap daftar bagean kanggo saben motor. Ana sawetara tweeks sing aku pengin dilakoni kanggo nambah pengalaman panganggo.

Aku nyoba kanggo nemtokake apa kaca sampeyan nalika sampeyan ndeleng iki. Aku ora mikir aku link kanggo ngundhuh file PDF manual sing. Aku lunga menyang http://outboard-boat-motor-repair.com/Evinrude%203%20HP%20Lightwin%20Ou… nanging aku ora ngerti apa sing sampeyan diklik.

Apa sampeyan bisa ngundhuh file sing bener ana iklan google ing cedhak ndhuwur layar? Punika screen shot saka iklan aku mikir bisa mbingungake. Kawit cilik aku nambahake yen Google ditemokake, nanging padha mbantu mbayar situs iki. Aku bakal weruh yen aku bisa mblokir iklan kasebut amarga aku setuju, iki bisa nyasab.

Aku bakal weruh yen aku bisa nemokake file PDF lan nggawe link menyang.

Thanks,

Tom Travis

Screen Shot with Google Ad at Top

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer