Evinrude 3 HP Lightwin Outboard Kayak Motor

Evinrude Litetwin Tune-Up Procedure

Sajarah

Instruction Manual nduweni

Complete mentas pamilik Manual kanggo Evinrude Lightwin Model 3012 lan model padha.

Parts Manual

Complete mentas Parts Manual kanggo Evinrude Lightwin Model 3012 lan model padha.

Golek Number Model Panjenengan

1952-1967 Evinrude lan prau outboard Johnson 3 HP motor Pesanan Reference. Nomer model biasane dipasang ing sisih plabuhan engine krenjang. Yen sampeyan duwe nomer model, golek taun kanggo motor ing Pesanan Reference.

Tune-Up Parts List

Punika dhaptar bagean sampeyan kudu kanggo tune-up 1952-1967 Evinrude utawa Johnson 3 HP outboard motor Panjenengan.

Tune-Up Procedure

Follow prosedur iki kanggo tune-up 1952-1967 Evinrude utawa Johnson 3 HP outboard motor Panjenengan. Artikel iki wis persil saka gambar, nang, lan saran carane njaluk motor iki mlaku uga. Sampeyan bakal dijupuk langkah dening langkah liwat proses Performing tune-up ing motor Panjenengan.

Komentar About Project iki

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer