Progress situs | Repair Outboard Kayak Motor

Progress situs

.

Komentar bab iki lan kemajuan aku nggawe, uga kewan omo aku kudu ndandani.

komentar

permalink

komentar

Cukup nganyari. Nalika iku ora katon kaya akeh ing permukaan, Aku wis sibuk ngetik bagean menyang database situs. Aku ora duwe informasi iki ing babagan elektronik, mula aku kudu ngetik cara sing lawas.

Sapunika, yen sampeyan ndeleng motor sadurunge 1980, sampeyan ndeleng daftar bagean motor sing, yen kasedhiya. Iki musim panas kepungkur, aku ngetik kabeh motor Evinrude / Johnson / OMC / BRP saka 1980 kanggo saiki. Iki minangka tugas ageng, nanging aku wis rampung. Saiki aku ngetik kabeh bagean ing Katalog Sierra lan bakal ngrujuk menyang motor sing digarap, bebarengan karo pranala Amazon. Sapunika aku ngetik cincin piston lan duwe babagan 100 kaca sing luwih akeh! Aku pracaya asil bakal worth usaha.

Aku nulis sawetara program khusus kanggo mbantu karo referensi, nanging pisanan aku kudu njaluk kabeh bagean ngetik.

Aku sijine link menyang Katalog 2018 Sierra supaya wong bisa nggoleki bagean-bagean sing durung diketik.

Aku duwe sawetara masalah situs liyane aku pengin ngresiki, nanging saiki, aku pengin entuk kabeh data bagean sing diinstal.

permalink

komentar

Aku cedhak mburi sing cocog karo daftar dawa lan motor sing dianggo. Ing tembung liyane, aku ngetik ing tabel aplikasi supaya nalika wong narik munggah motor, dhaptar bagean sing cocog kanggo motor bakal ditampilake. Iki minangka proyek sing luwih gedhe tinimbang aku mbayangno, nanging saiki aku ana ing sawetara entri pungkasan.

Nalika aku nyoba banget supaya dadi akurat minangka posible, ana manawa ana sawetara kasalahan. Yen sampeyan ndeleng bagean sing sampeyan ora mangerteni karo motor utawa soko sing perlu didandani, hubungi kula kanthi masang komentar ing kene.

Aku wis sinau akèh ing proses iki, utamané apa sing ora ana maneh kanggo sawetara motor lawas. Muga-muga bali lan gawe riset kanggo ndeleng yen aku bisa nemokake solusi sing ora jelas. Saben saran utawa saran dianjurake lan bakal digunakake ing kene kanggo entuk manfaat liyane.

Saiki yen kita duwe situs iki kanthi multibasa, aku kaget manawa akeh pengunjung sing saka ngendi wae lan pirang-pirang basa sing digunakake. Aku nyambut gawe kanggo kabeh wong kaya ngono yen aku duwe katrangan umum kanggo motor sing kita gunakake.

Aku duwe gagasan liyane babagan carane nambah situs iki lan bakal nggawe akeh gaweyan kasebut sajrone sawetara wulan sabanjure. Telung perkara sing aku pengin ditambahake ing situs iki yaiku alat peraga, busi soko, lan manual layanan. Iki minangka prakara sing dianggep akèh wong. Tinggal dirungokake lan tetep mriksa maneh.

Tom

permalink

komentar

Aku mung nambahake opsi kanggo saben bagean kanggo ngedol bagean kasebut ing eBay.

Aku ngliwati daftar kabeh bagean lan nambahake pitakonan sing bakal ngowahi asil. Kadhangkala aku nggunakake tembung kunci lan / utawa nomer part kanggo nemokake asil sing apik.

Sajrone proses iki, aku uga ngolah ulang pitakon Amazon supaya bisa njupuk pangguna menyang situs Amazon kanggo negara.

Nalika nggarap loro Amazon lan eBay, ndeleng bagean sing padha ing saben, Aku kerep ndeleng prabédan rega sing gedhene antarane loro. Kadhangkala Amazon bakal duwe rega paling apik, kadang eBay nduweni rega paling apik. Ing kasus kasebut, sampeyan bisa nemokake cara sing paling apik kanthi ndeleng loro.

Sebagian besar bagean ing eBay ora ana ing format lelangan. Rega sampeyan ditampilake minangka rega "Buy it now", lan ora ana prosedur lelang ing kabeh.

Nalika nggoleki kabeh bagean kasebut ing eBay, aku ngerti yen wong-wong sing ngedol bagean iku wong sing padha bakal nemokake ing departemen bagean ing dealer layanan lan toko segara. Dheweke mung nemokake cara anyar kanggo ngedol produke ing Internet. Aku uga luwih seneng nemu langka lan angel golek bagean ing eBay.

Siji bab sing saya mangerteni yaiku istilah "NOS" kang tegese "New Old Stock" sing tegese ana ing kahanan anyar nanging wis lungguh ing wektu kanggo akeh taun. Iki tegese menehi hasil apik kanggo sampeyan.

Looking ahead, aku arep nyedhiyakake pilihan baling-baling kanggo saben motor, uga manual layanan, lan busi soko. Sawise aku duwe kabeh, aku pengin bali liwat motor lan sijine specifications babagan saben motor lan mungkin komentar tambahan.

Muga-muga, kanthi wektu iki taun ngarep, aku bakal nduplikake situs iki yaiku Johnson / Evinrude / OMC / BRP lan miwiti Mercury / Yamaha lan merek motor liyane.

Minangka tansah, aku appreciate your comments and feedback.

Tom Travis

permalink

komentar

Wis sawetara wektu awit aku wis ngandika apa-apa ing situs kemajuan komentar, nanging sing ora ateges aku durung sibuk. Aku bubar nambahake bolong kanggo sawetara merek kajaba Johnson / Evinrude. Hubungake tandha kanggo merek liyane bakal dadi pitunjuk pisanan sing We are near lengkap karo Johnson / Evinrude lan siap pindhah menyang Mercury, Yamaha, Honda, lan mungkin liyane.

Saiki aku siap siap nambah baling-baling. Aku tansah kecewa nalika mbuku baling-baling kanggo motorku amarga aku ora tau duwe cara sing apik kanggo mangerteni apa wae sing ana lan bakal nglakokake motorku. Aku nyoba mbusak ilmu voodoo lan nggawe metu panggantos luwih gampang kaya aku nganggo colokan.

Aku wis nggawe sawetara konco pameran pemandangan. Paling utamane yaiku nyatane yen nambah keamanan SSL, supaya alamat saka kaca kabeh diawali karo https: // ..... Tanpa keamanan SSL, wong bakal entuk pesen ngucapake kaya "Situs iki ora aman" sing bisa nyendhakake. Saiki kudu ana gembok sing ijo katon ing bilah alamat browser sampeyan. Amarga mengkono, lalu lintas situs wis nambah, utamane lalu lintas internasional. Gambar ing ngisor iki nuduhake manawa wong ngunjungi situs iki saka Mei ing 2019. Aku duwe jangkoan sak donya kajaba Afrika Tengah. Wong ing saindhenging donya seneng ndandani motor jabahe. Aku krungu saka wong appreciating situs sing diterjemahake menyang basa asal.

Matur nuwun kangge dukunganipun.

Tom Travis

Pengunjung Internasional

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer