377635 Johnson Evinrude OMC Aluminium (8-1 / 4 x 8-1 / 2) Pin Drive | Kapal Motor Perahu Layar Outboard

377635 Johnson Evinrude OMC Aluminium (8-1 / 4 x 8-1 / 2) Pin Drive

.

377635 Johnson Evinrude OMC Aluminum Prop (Pin Drive)

377635 Johnson Evinrude OMC Aluminium (8-1 / 4 x 8-1 / 2) Pin Drive

  • Kanggo Evinrude Johnson OMC BRP
  • 8 1 / 4 Diameter inch, Rotasi Kanan, 8 1 / 2 inch Pitch, 3 Blade, Pin Drive
  • 6 HP 1966-1979
  • 8-15 HP 200 & Anyar
  • 9.5 HP 1964-1973
  • 10 HP 1958-1963
  • 10, 12, 14 Eropa HP 1982-1994
  • 12-14 Foot Light Load

Sampeyan mbokmenawa ora nemokake ing Amazon, nanging padha duwe ing eBay.

Pilihan nyopir liyane sing kompatibel: 6-15 HP Propeller Aluminium kanggo Johnson Evinrude Pin Drive

Ngganti Michigan 012007

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer