376968 OMC Evinrude Johnson OMC Aluminum Prop (8 x 7-1 / 4) Pin Drive | Kapal Motor Perahu Layar Outboard

376968 OMC Evinrude Johnson OMC Aluminum Prop (8 x 7-1 / 4) Pin Drive

.

OMC Aluminium Prop 376968 OM Pin Aluminium (Pin Drive)

376968 OMC Evinrude Johnson OMC Aluminium Propeller (8 x 7-1 / 4) Pin Drive

  • Kanggo Evinrude Johnson OMC BRP
  • Diameter 8-inch, Rotasi Tengen, 7 1 / 4-inch Pitch, 2 Blade
  • 5.5, 6 HP 1854-1965
  • 6 HP 1966-1979
  • 8-15 HP 2000 & Anyar
  • 9.5 HP 1964-1973
  • 10 HP 1958-1963
  • 10, 12, 14 Eropa HP 1982-1994
  • Dianjurake kanggo kapal-kapal mlaku 12-14, Lampu Beban.
  • Apik banget kanggo Toko Spare 2-Blade Prop

Sampeyan mbokmenawa ora nemokake ing Amazon, nanging padha duwe ing eBay.

Pilihan nyopir liyane sing kompatibel: 5.5 - 6 HP or 6 - 15 HP Propeller Aluminium kanggo Johnson Evinrude Pin DrivePin Drive

Ngganti Michigan 012060

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer