376968 OMC Evinrude Johnson OMC Aluminum Prop (8 x 7-1 / 4) Pin Drive

.

OMC Aluminium Prop 376968 OM Pin Aluminium (Pin Drive)

376968 OMC Evinrude Johnson OMC Aluminum Propeller (8 x 7-1/4) Pin Drive

  • Kanggo Evinrude Johnson OMC BRP
  • 8-inch Diameter, Right Rotation, 7 1/4-inch Pitch, 2 Blade
  • 5.5, 6 HP 1854-1965
  • 6 HP 1966-1979
  • 8-15 HP 2000 & Anyar
  • 9.5 HP 1964-1973
  • 10 HP 1958-1963
  • 10, 12, 14 Eropa HP 1982-1994
  • Recommended for 12-14 foot boats, Light Loads.
  • Great for Easy to Store Spare Prop

Sampeyan mbokmenawa ora nemokake ing Amazon, nanging padha duwe ing eBay.

Pilihan nyopir liyane sing kompatibel: 6-15 HP Propeller Aluminium kanggo Johnson Evinrude Pin Drive

Ngganti Michigan 012060

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer