012032 Michigan Replacement Aluminum Prop 8-1 / 2 x 9 (Pin Drive) | Kapal Motor Perahu Layar Outboard

012032 Michigan Replacement Aluminum Prop 8-1 / 2 x 9 (Pin Drive)

.

012032 Michigan Penggantian Aluminium Prop (Pin Drive)

012032 Michigan Propeller Aluminium 8-1 / 2 x 9 (Pin Drive)

  • 8-1 / 2 Inch Diameter, Rotasi Tengen, 9 Inch Pitch, 3 Blade
  • Penggantian standar
  • Exhaust Hub Non-Thru & Pin Drive
  • Karet Hub Bushing Michigan Part # 65-298

Cocog karo Evinrude Johnson Outboards ing ngisor iki

  • 4, 4.5 HP 1980-1986
  • 4, 5 HP kesihatanx 1986-1995
  • 6, 7.5, 8 HP 1980-2005
  • 7 HP Commercial 1991-2000
  • .
  • 5 HP 4-Stroke 1999-2003
  • 6 HP 4-Stroke 1998-2003

Sampeyan mbokmenawa bakal ora nemokake ing Amazon.com, nanging padha duwe ing eBay.

Pilihan nyopir liyane sing kompatibel: 4-8 HP Propeller Aluminium kanggo OMC Evinrude Johnson (Pin Drive)

Nggantosaken Johnson Evinrude 390237

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer