012032 Michigan Penggantian Aluminium Prop (Pin Drive)

.

012032 Michigan Penggantian Aluminium Prop (Pin Drive)

012032 Michigan Penggantian Aluminium Prop (Pin Drive)

  • Penggantian standar
  • Pin Drive
  • 4 HP 1980-1983
  • 4.5 HP Delux 1986-1995
  • 6, 7.5, 8 HP 1980 & Anyar

Standar Penggantian, 8 1 / 2 "Diameter, Rotasi Kanan, 9" Pitch, 3 Blade

Iki dadi tuwa, sampeyan ora bakal nemokake ing Amazon.com

Nggantosaken Johnson Evinrude 390237
WorksWith

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer