012031 Michigan Prop HP Aluminium 8-1 / 2 x 7 (Pin Drive)

.

012031 Michigan Bot Botol Aluminium Prop (Pin Drive)

012031 Michigan Heavy Boat Aluminum Propeller 8-1/2 x 7 (Pin Drive)

  • Kanggo Heavy Boats
  • Pin Drive
  • 4 HP 1980-1983
  • 4.5 HP Delux 1986-1995
  • 6, 7.5, 8 HP 1980 & Anyar

Heavy Boat, 8 1 / 2 "Diameter, Tengen Rotasi, 7" Pitch, 3 Blade

Iki dadi tuwa, sampeyan ora bakal nemokake ing Amazon.com

Pilihan nyopir liyane sing kompatibel: 4-8 HP Propeller Aluminium kanggo OMC Evinrude Johnson (Pin Drive)

Ngganti Johnson / Evinrude 380104

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer