Johnson 10 HP Seahorse Tune-Up Project

.

1949-1963 Johnson Seahorse QD Series

Yen sampeyan duwe komentar utawa pitakonan bab iki Johnson 5.5 HP Seahorse, utawa padha Tune-UP Project, please ninggalake wong ing ngisor iki. Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa mlebu karo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Salam,

Matur suwun kanggo nggawe prosedur instruksi kanggo pangopènan ing papan lawas. Aku wis ngganti poin, koil lan condenser ing 1958 Johnson 10hp sasampun metode kanggo setting poin. Yen nyedhiyakake cam ing Tandhing ndhuwur kanthi poin sing mbukak .20 lan banjur nyelehake flywheel ing, didadekake siji karo tombol, tandha ing flywheel sing bakal digunakake kanggo nyetel poin ora ana ngendi cedhak rong tandha ing piring magneto. Aku njupuk piring magneto (kabel plug diganti) lan wis diinstal maneh, apa piring kudu dibalik maneh sawise prosedur tartamtu? Utawa didadekake siji karo tandha tartamtu?

Thanks,

Matt

komentar

Aku mung ana siji cara kanggo nempatake piring magneto ing. Ora ana penyesuaian.

Ana rong tulisan tulis sing aku gawe sistem ignisi. Aku isa kanggo 3.0 Evinrude lan liyane kanggo 5.5 Johnson. Aku nulis wong-wong mau ing macem-macem wektu, lan padha nglengkapi saben liyane, supaya aku nyaranake sampeyan maca wong loro. Loro-lorone lan moter kabeh duwe sistem ignisi sing padha. Aku nyatakake 5.5 sing luwih apik ngandhani titik sampeyan. Ing kana aku nerangake yen sampeyan kudu nyetel jurang titik breaker supaya dadi tengah antarane tandha minangka titik mbukak. Yen sampeyan ora menehi tandha ing flywheel kanggo silinder 2nd, sampeyan kudu nggawe dhewe kanthi tajam ing sisih tengen utawa 180. Ana mung siji tandha ing basis stator.

Muga-muga aku ora rumangsa bingung. Yen sampeyan isih perlu bantuan, aku bisa nggawa sampeyan menyang sawetara pakar luwih apik tinimbang aku.

Tom

permalink

komentar

Thanks kanggo reply. Aku curiga yen ana mung siji posisi kanggo plate armature, amarga hubungan menyang throttle. Ing loro conto (3.0 lan 5.5), sampeyan nyatakake "Nalika tandha wektu ing flywheel ing antarane rong tandha ing piring armature, poin kudu mbukak lan meter ohm bakal ganti saka 0 dadi ohm tanpa wates." Nalika tandha wektu ing posisi iki, meter bakal nulake. Yen aku narik flywheel (kanthi ati-ati), sepatu saka poin ing cam ora cedhak karo titik dhuwur, sing ditandhani "Ndhuwur". Yen aku nguripake throttle kanthi lengkap kanggo mindhah piring armature, aku bisa nyedhaki Top, nanging ora ing Top.

Aku aran kaya aku nggawe kesalahan banget dhasar ing proses, minangka misale jek minangka sanadyan iku kudu lurus maju.

Matt

eBay LogoAmazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer