Johnson 5.5 HP Seahorse Tune-Up Project

Johnson Seahorse 5.5

Yen sampeyan duwe komentar utawa pitakonan bab iki Johnson 5.5 HP Seahorse, utawa padha Tune-UP Project, please ninggalake wong ing ngisor iki. Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Aku wis katon kabeh kanthi teliti lan ora bisa ngerti sebabe yen kabeh motor wis reassembled kabeh ing unit ndhuwur gratis lan normal nanging wiwitan narik banget hard lan nalika nyoba kanggo muter spil kanthi manual iku banget hard. Ora ana gangguan penggilingan utawa ketukan, ora ana sing metu saka panggonan iku mung ora muter ... any help is awesome.

permalink

komentar

Apa sampeyan sijine ing segel anyar? Saliyane segel anyar bisa nggawe samubarang nyenyet kanggo sawetara wektu. Padha karo impeller anyar. Menehi sawetara jam kanggo break lan ndeleng yen iku nambah.

permalink

komentar

Aku ngganti gulungan lan titik / kondenser ing kembar 1956 Johnson CD-13A 5.5hp.

Aku nyoba kanggo nyetel titik gamp lan wektu dening cara voltmeter.

Endi sampeyan nyetel katup kanggo mriksa wektu lan nyetel titik titik? Aku wis ndeleng sawetara nganggur, lan liyane ngomong WOT. Sawetara ngendika manawa ora ana bedane, nanging ora ngerti.

Katup pindah gergaji lan tandha wanci, saengga wis nggawe bedane ing ngendi katup.

Apa aku ilang? thanks

komentar

Aku mung nggoleki lightwin hp 3 kanggo pertama kaline lan sorta mbuwang aku nganti aku nyawang lan weruh yen senadyan piring kasebut gumantung karo cam, poin tetep karo cam, dadi ora ketompo. Minangka prastawa, yen sampeyan ngluwihi tandha nalika nyetel wektu, yen sampeyan miwiti ing posisi "wiwitan", sampeyan bisa mindhah poin sampeyan ing kabeh arah. Piye wae, aku mutusake ora nglirwakake posisi lan nalika aku rampung, motor aku entuk mbebayani kaya ndhuwur ... babagan $ 30 ing tuneup bagean.

Dadi, dhasar, pancene ora masalah, nanging luwih gampang ing sawetara posisi tinimbang liyane, adhedhasar tugas ing tangan. Happy motoring!

permalink

komentar

Aku entuk kabeh diselehake ing panggonan, unit murah, gasket anyar ing karburator, lan plug anyar. Mlumpat mung sedina lan seda sepisanan lan kaping pindho mung miwiti cara sing bener.

Can someone please help me ....

permalink

komentar

Wis seneng-seneng mulihake 1960 Johnson Seahorse 5.5

Aku wis teka ing blumbang dalan. Ora bisa nemokake sapa wae kanggo pamisah kasus kasebut lan nglacak silinder kasebut lan ngganti piston lan dering. Kudu nyoba kanggo dhewe yen aku uga nggoleki piston lan dering.

Matur suwun kanggo bantuan sampeyan.

Foto Sampul

Power Kepala

permalink

komentar

Siji ninggali komentar sing padha nggoleki video youtube part 4 babagan pemulihan Johnson 5.5. Komentar asli wis ilang amarga aku ngaco situs iki (kadhangkala uga) lan kudu dipulihake saka cadangan sing saperangan dina.

Aku iki youtube search bakal entuk video sing sampeyan padha deleng.

Aku bakal njupuk wektu kanggo maneh iki mengko lan bisa nambah ing situs iki.

Ngapunten, kulo nyuwun pangapunten asli.

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer