Komentar Umum

Punika ing ngendi sampeyan bisa ninggalake komentar babagan situs iki, perahu, motor, nelayan, lan topik liyane, utawa mung mung ngucap salam lan pitutur ing ngendi sampeyan saka ngendi. Monggo, ora ana politik, lelucon utawa apa-apa sing ora cocog kanggo situs iki. Kowe kudu Mlebu yen sampeyan pengin ninggalake komentar.

Mlebet karo akun Facebook.

Sampeyan saiki bisa login nganggo akun Facebook.

komentar

permalink

komentar

Dadi aku entuk lightwin 1952 evinrude sing aku wis nyoba kanggo miwiti. Aku wis ngowahi lenga gear, bakar bahan bakar sing diandheg, ngresiki sokur nambani, njupuk carb, banjur njupuk mangkuk lan disemprotake omong kosong saka sakabehing karbohidrat karo mesin pembersih karbohidrat, lan njupuk bagian ngisor mburi lan ngresiki gagang lan pompa banyu. Aku entuk kabeh bali lan duwe aliran bahan bakar. Aku crank karo pengeboran lan kabeh iku pancen pop saben wektu lan wektu, nanging mung ora diwiwiti. Aku duwe spark supaya ora masalah listrik. Aku ora bisa mlebu. Dadi mung 15 aku dont duwe pengalaman paling supaya yen kabeh bisa nggawa kula ing arah tengen aku bakal ngucapke matur nuwun. Thanks

komentar

Maksudku yaiku cara sing apik. Kabeh kudu bener lan ora ana trabasan. Aku isih ngerti sing bener.

Muga-muga sampeyan maca liwat kontak 3.5 HP Tune-Up-prosedur. Uga 5.5 minangka kontak api nanging loro-lorone kudu dibaca kanggo entuk manfaat lengkap.

Marang kula babagan kumparan, poin, condenser, lan kabel plug. Iku uga entuk biaya kanggo ngganti kabeh bagean amarga padha pindhah ala mung amarga umur.

Uga wektu penting. Sampeyan kudu bener. Don 'nyerah. Sampeyan bakal teka ana.

komentar

Aku duwe 1955 QD 16 uga lan saka aku maca ana segel unit ngisor padha karo taun sing padha 18 hp minangka unit ngisor diganti ing 1958 ing hp 10 hp 18 kudu duwe segel padha 10 lawas s.

permalink

komentar

Coba ngalih kabel plug ing ndhuwur. Yen padha mundur lan kabeh sing liya pancen sampeyan bakal njaluk pop, bang, utawa backfire sing sok-sok nalika sampeyan nggambarake. Aku iki masalah sing padha nalika aku anyar kanggo nggarap papan 2cyl.

Aku uga 15 nanging wis ana ing sekitar papan saiki kanggo saiki. Iki pengalaman saya lan ana wong-wong sing mesthi metu karo liyane, mung 2 sen

permalink

komentar

apa kompresi sing tepat kanggo model 1977 Johnson 25hp ora 25R77H, lan ana cara sing bener lan cara sing salah kanggo maca nomer kasebut ing tester kaya carane kaping aku nggawe siklus saben silinder?

permalink

komentar

Aku duwe 1977 Johnson 25 hp model # 25R77H lan aku kudu ngerti apa kompresi apik saben silinder. Uga yen ana wong bisa ngomong apa liyane ing starter aku kudu ngowahi saka tarik wiwitan elec wiwitan ie modifikasi bagean kanggo nambah kanggo nindakake iki. Thanks kanggo sembarang bantuan aku bisa njaluk. Aku nyoba kanggo mulihake prau kanggo pasamuwan-pasamuwan kita nggunakake ing camp musim panas anak-anak, sawijining perlu lantai anyar, Ing kapal punika 1970 Starcraft 14 'mariner jero v dadi adoh supaya apik kudu lantai maneh ing pungkasan minggu sabanjuré lan banjur miwiti ing motor. Sawise maneh thanks kanggo info apa wae.

Mentri Brian

permalink

komentar

Hello, Aku wis bubar nyedhiyakake 10hps johnson iki amarga aku lan kepéngin karo wong-wong mau lan aku wis nyoba kanggo tau nemokake kit segel utawa nomer part kanggo segel ing johnsons ngisor unit. Aku wis tuku pirang-pirang segel online lan kedadean sing salah. Ana rong segel sing aku duwe bagean nomer lan segel spageti lan 2 ring (siji kanggo poros shift lan siji kanggo kantong prop karo bantalan). Lan ana nomer bagéyan kanggo bushing kuningan sing ngunci shift? Siji kudu ngerti lan bisa nggawa kula ing arah sing bener. Sembarang bantuan wis dihargai. Lan aja ngemini email bores.keith@yahoo.com

Ps Aku seneng apa situs iki dilakoni. Bagéan liyane bakal ditambah.

permalink

komentar

Aku duwe Fisherman Evinrude 5.5, model 5523. Mbangun maneh karburator sadurunge musim pungkasan. Ran cukup apik ing saindhenging musim panas, nanging ing pungkasan wis wiwit masalah sing padha aku panginten. Nalika motor menyang dermaga mesin bakal miwiti lan nyedhaki kandhang, kajaba aku narik buruh sing sebagian ditutup. Idles OK, nanging perlu sing keselak sebagian ditutup kanggo mlaku ing throttle sing luwih dhuwur. Saran?

permalink

komentar

Aku takon yen manual (1952 - 1953) kasedhiya ing wangun sing bisa dicetak kayata PDF?

Apa ana akeh beda antarane 1955 lan manual iki.

Thanks,

Betty

permalink

komentar

Aku duwe mesin subyek lan butuh unit ngisor lan kabeh seals bakal kelakon kanggo duwe item kasebut. Model # RDSL - 28B.

permalink

komentar

Hi,

looking for some help please. Nduwe ndhuwur lan butuh coil / coils plus leads for it.

Ora ana wong ngerti ngendi aku bisa njaluk iki utawa mangerténi nomer part kanggo wong.

Im UK based

thanks in advance.

komentar

Hello lan sambutan! Panjenengan Johnson 4B69B iku apa kita ing Amerika Serikat duwe model 4R69, utawa 1969 4-HP. Motor cilik sing apik. Oalah, iki pranala kanggo mbantu sampeyan nemokake kabeh bagean, kalebu gulungan. Kabeh bagean sing sampeyan butuh bakal kasedhiya ing sembarang dealer laut, utawa nggunakake pranala Amazon lan eBay.

Johnson 4B69B 4R69 (Klik Kene)

Aku ora nate prédhiksi antarane versi Amerika lan Inggris. Sakabeh gulungan lan ignition sing ana, iki sistem ignition magneto padha digunakake ing kabeh motor Evinrude / Johnson umur sing. Sampeyan bisa uga maneh kanggo ngrampungake proyek 3 HP lan 5.5 HP ing ngendi aku nyetel kontak sing padha karo motor sampeyan.

3 HP Ignition

5.5 HP Ignition

Kabeh liya babagan motor lan proyek-proyekku wis cedhak karo sing padha lan bisa ditemokake miturut menu PROYEK ing ndhuwur.

Good luck and please keep us posted on your project.

Tom

.

eBay Logo

Amazon Logo

Mangga klik ing eBay or Amazon pranala ing ndhuwur kanggo mbantu kita metu. Kita nampa 4% utawa luwih komisi ing EVERYTHING sampeyan tuku saka eBay utawa Amazon.com ing jam 24 sabanjure. Program pangasilan afiliasi iki bakal mbantu mbantu proyek, hosting, basa, keamanan SSL, lan pangembangan situs kanthi ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. Dhukungan sampeyan wis dihargai. (Link eBay anyar. Kita bakal weruh yen pancene kerjane.)

.

tema dening Danetsoft lan Danang Probo Sayekti inspirasi dening Maksimer